Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

pekii dediğin gibi olsun..ya arkadaşım eşin ve sen sadece kendinizi kandırıyorsunuz kusuruma bakma, elbette günümüzde donasyon yaptıran bir çok kişi var, Allah'tan başka kimse bişey yapamaz bu duruma, eşin de bu durumu kabul ediyorsa ne ala..asıl onun demesi ve aklına böyle şeyleri sokmamanı söylemesi lazım..Allah yardımcınız olsun, Rabbim kimseyi şaşırtmasın..Sizede hayırlısı ise evlat versin canım..

eseslim bebekim nasılsınn..moralin nasıl canım hala düşünüp duruyormusun yaaa..

canlarım ben geldim...haftasonu seviye tespit sınavımız varmış dersanede şimdi msj göndermişlerona çalışıcam iki günartık iki günden ne olur bilmem ama bari kötü sınıfa düşmesem:18::18::18::18:
şaka maka başlıyoruz Allahım utandırmasın..ara ara girerim inşallah zaman buldukça..sizi çok severeeeeeeeemmmmmm....öpüldünüz şekerler ben kaçtım

başarılar canımcım. sen halledersin allah utandırmasın inşallah. en çalışkan öğrenci ol çalışkanların sınıfına girersin inaşalhhhhh bende senii çoook seviyorummmm

canım Allah kolaylık versin özletme kendini sen de öpüldün şekercik

cnm allah zihin açıklığı versin

cnm arı sütü bal ginseng organik olarak satılıyor 125 gr 11 liraya carrefourda önemli olan organik damgası olmalı

cnm eşin çok şansız böyle bir ailesi olduğu için ama bir o kadar da şanslı senin gibi özel bir eşe sahip sen yüreğini ferah tut inşallah rabbim gönlünün muradını verir

benimde bir arkadaşım aynı durumda macun önerisi olan varmı arkadaşlar yaa ben burda okudum ankarada bir hekim varmış bitkisel macun yapıyormuş sonra yazan kişiyi bulamadım kayboldu gitti bana yardımcı olursanız sevinirim

benimde arkadaşım aynı durumda net kullanamadığı için ben onun adına araştırıyorum derdine deman olmak istiyorum eşinde sperm sayısı düşük olduğundan dolayı hamile kalamıyor yardımcı olurmusunuz bu konuda

Allah razı olsun baharokan arkadaşım güzel şeyler paylaşmışsın inşallah kızınız ve oğlunuza en yakın zamanda kavuşursunuz.

Günaydın canlarım nasılsınız hayırlı haftasonlarımız olsun inşallah
Kızlar jklm arkadaşımız ortalarda yok yaa napıyo acaba inşallah herşey yolundadır ve istiyorumbebeğimi sen de gelmedin canım neler yaptınız Ankara'da gel de bi anlat bakalım meraktayız hepimiz.

baharokan arkadaşım canım benim. okadar güzel şeyler sözylemişsinki hislerimize tercüman oldun çoook teşekkür ederiz.
allah seni oğluna ve kızına kavuştursun inşallahh. bizlerede dua et arkadaşım.

günaydın bitanem. nasılsın bugün
valla istiyorumbebeğimden gelecek haberleri bende çok merak ediyorum.

eseslim günaydın canım nasılsın tam çıkıyodum ki son kez bi bakayım diye sen gelmişsin bi meraba diyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…