Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hakkınızda hayırlısı canım inşallah. sizinde tese daha çok erken oldu. sizde hemen olmazsınız sanrıım dimi. belkide sperm tetstinde sperm çıkabilir bidahaki aya. allah çok büyük canım. stres yapma canım biliyorum kolay değil çok iyi anlıyorum ama allah çok büyük canım. herşeyde bi hayır vardır. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
benim eşimde maili gördü. allahtan çok stres yapmadı. ben geçiştirdim hemen. eee hemen bize tesemi yapacak dedi. yok dedim seni hemen tese yapmaz hem zorlamı canım deidm. yaptırmayız ama verdiğim herşeyi yiyeceksin dedim tamam deid bakalım bu sefer kullanmak istiyor. hatta bugün sabah zeytinyağlı incire başladık. kullanıcam onu dedi hatta yedi sorun çıkarmadı.

günaydın kızlarr nasılsınız özledim sizleri genelde okuyorum yazılanları ama pek yazamıyorum. eseslim yarın randevunuz var inş iyi geçer.

zcu canım senin sorunda azo galiba geçmiş sayfalarda biraz okudum tüp bebek falan yaptırmıştın galiba devamını bulamadım sonuç ne oldu şimde ne yapıyorsun bizde bu yola yeni çıktık 1 kasımda kaan hoca ya gidicezde

günaydın canım. inşallah sizlere güzel haberler verebilirim canım

tedaviniz hayırlı olsun canım .evet canım tüp denedik olmadı ikincisi için birkaç ayın geçmesini bekliyoruz.eşim geç indirilmiş testis ameliyatından dolayı azo ilaçlarla bir kaç tane sperm çıkarmayı başardık üç embriyomuz oldu ikisi kaliteli ikisinide transfer ettiler fakat tutunamadılar hayırlısı inşAllah birdahakinde, Rabbim hepimizi daha fazla bekletmeden anneliği tattırsın hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

kızlar ben geldim sabah geçmişi okumayı bitirememiştim ben bi onları okuyup hemen gelirim

amin canım inşallah ikincide tutar en azından sperm var tüp bebek yaptırabiliyorsunuz ya ona bile şükür. ilk tüp bebeği nerde yaptırdın ikinicyi nerde yaptırmayı düşünüyorsun ankara mayada erkeklerde sper seçmede daha ileri yöntemler varmış diye duydum machs yöntemi bizdede eğer sperm bulunursa orda yaptırmayı düşünüyorum bide sperm önce dondurulup sonra tüp bebek yapıldığında şans daha düşük galiba.

kızlar ben geldim sabah geçmişi okumayı bitirememiştim ben bi onları okuyup hemen gelirim

hoş geldin canım seninde kontrol tarihin yaklaşıyoor eseslimde gidiyor siz gidiceksiniz ama ne diyecekler ii haberler olsun diye ben çok heyecanlıyım. biz randevu aldık ama 1 kasım dan önce bulamadık daha çok var (

selam kızlar ben geldimmm.. baharımmm hoşgeldin tatlım nasıl geçti anlat bakalım
eseslim canım yarın gidiyorsunuz inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bebekimm...

canım evet hakkımızda hayırlısı olur inşallah.acayip strese girdim eşim gece okudu maili adam şokkkk...gece uyuyamadık birtürlü dönüp durduk yatakta..canımmm nerdeeee sperm testinde sperm çıkacağını hiççççç sanmıyorum..hatta m.tesedede çıkacağını hiç ummuyorum nedense..önümüzdeki ay m.tese çağırırsa mecburen gidicez napalım..demekki yeterli görüyo çünkü biz vitaaminde kullandık ya bahanemiz yok artık...iyi işte bebekim eşini teseyle korkut yedir herşeyi işte eline bir fırsat geçmiş..

selam kızlar ben geldimmm.. baharımmm hoşgeldin tatlım nasıl geçti anlat bakalım
eseslim canım yarın gidiyorsunuz inşaallah hayırlı haberlerle dönersin bebekimm...

nasılsın canımcım. evet yarın gidiyoruz nasip olursa bakalım neler söylecek hocamız bizi sevindirecekmi üzecekmi umut mu verecek hayal kırıklığımı. allah alnımıza ne yazdıysa onu görecez. inşallah hakkımızda hayırlısı canım.

hoşgeldin canım. düğünler nasıldı ? attınmı göbecikleri

canım bu kadar karamsar olma lütfen. allahın bildiğini bizler bilemeyiz. o bize ne verirse ona şükretmemiz gerekiyor. herşeyinde bir hayır var. bilirsin allah sadece ölümün çaresini vermemiştir. allah bütün dertlerimizin dermanını veriyor. ama bugün ama yarın mutlaka bizlerde dertlerimize derman bulacağız.
valla canım sorma bak m.tese olursun yicen mecbur diyorum tamam tamam yerim diyor. elime ne geçerse yediriyorum. baskı yapıyorum. onu yedinmi bunu yedinmi diye.

iyiyim canım napiyimm temizlik yaptım accık birazdanda acılı sos yapıcam turşu yani..dur dedim başlamadan kızlarla biraz sohbet edeyim hem dinlenmiş olurumm...inşallah sevindirir bebekim dolayısıyla bizlerde seviniriz inşallah.herşeyin hayırlısı tatlımm..

eseslim demek yarınmı gidiyorsunuz inşallah iyi haberlerle gelirsin canım bence tese dicek yüzde doksan yada bizim gibi belki birkaç daha ilaç yazıp 3 ay sonra veya 6 ay sonra tese diyebilir inşallah sonucu güzel olacak bişeye karar verir doktor ..

canım nerelerdesin sen ya meraktan öldüm valla
hafta sonu düğünler vardı 3 gündür evde değildim giremedim bugün okuyabildim ancak...
canım inş bu 3 aylık tedavi süreci en iyi şekilde tamamlanırda ameliyatınızda bol bol canlı spermler bulunur
bence hoca çok fazla umut verip sonrasında bulunmazsa daha büyük hayal kırıklığı yaşamayın diye öyle konuşmuş...
ama bana öyle geliyor ki sizde canlı permler bulunacak...
çünkü ölüyü gördünüz çıkış olmayan canlı spermlerde vardır içeride...
inş 3 ay sonra herşey yoluna girecek ve bunca yıldır beklediğiniz bebişinize bi adım daha yaklaşacaksınız
hakkınızda hayırlısı olsun canımın içi dualarım hep sizinle olacak

canım hakkınızda hayırlısı olur inş...
bakalım gelecek ay sonuçlar nasıl olacak...
eğer size de erken geliyorsa tese için konuşursunuz hocayla bi süre daha tedaviye devam edersiniz...
inş herşey yoluna girer canım benim...

bebekim bak herşeyde vardır bi hayır...
aylardır hiç bi bitkiseli yemeye yanaşmayan kocişin maili görünce birden aşka gelmiş
şaka bi yana gerçekten iyi olmuş bu yesin tabi allah şifa verir inş...
yarın kaan hocada ameliyat derse sizde ilaçlara devam etmek istediğinizi söylersiniz...
eşin de bu süre zarfında bitkisellere devam eder inş herşey yoluna girer...
hadi bakalım ankaradan dönmenizi dört gözle bekliyorum inş güzel haberlerle dönersiniz bebekim benim

hoş geldin canım seninde kontrol tarihin yaklaşıyoor eseslimde gidiyor siz gidiceksiniz ama ne diyecekler ii haberler olsun diye ben çok heyecanlıyım. biz randevu aldık ama 1 kasım dan önce bulamadık daha çok var (

evet canım bizimde az kaldı cuma gün ankara yolcusuyuz
bu 4 gün nasıl geçecek bilmem inş güzel haberlerle döneriz :18:
canım sizin için de hayırlısı olur inş...
allah hepimizi yardımcısı olsun...

canımın içi hoşbulduk 3 gün ayrı kaldım topikte olanı biteni çok merak ettim...
ama bu 3 gün çok güzel geçti bol bol göbek attım sizin yerinize de
bikaç fotoyu eklerim msneye bakarsın

Son düzenleme:

canım napayım valla karamsarım son günlerde.3 4 aylık tedavi nekadar işe yarar meçhul..kocişe üzülüyorum sadece adam varikoselle birlikte 3. ameliyatını olacak.eğer sperm çıkmazsa yine boşu boşuna eziyet çekmiş olacak ayyy ben hiç kıyamıyorum ya.eğer bundada çıkmazsa büyük ihtimal birdaha yaptırmayız diyoruz yaptırsak bile en az 4 5 sene sonra oda belki.tabiiki ALLAH hayırlıysa nasip etsin binlerce kere şükrediyoruz rabbime çok şükür sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor kimseye muhtaç değiliz..demekki nasibimizde yokmuş diyeceğiz hayatımıza bu şekilde devam edeceğiz.

evet canım nasip olursa yarın gidiyoruz allahın izniyle. bakalım neler diyecek. biz teseye hazır değiliz canım ya aradan biraz zamn geçmesini istiyoruz. zaman kazanmak belkide ama biraz daha zamn geçsin bellimi olur belki çıkar umuduyla ertelemek istiyoruz herşeyi allah bilir alnımıza ne yazıldıysa o olacak. biz şuan olmayacaz desekte bilemiyoruz yani. inşallah hayırlısı olur. canım siz macun karışımı kullanıyoruz demiştin ya o karışımın içinde neler var ?

canım benim güzel geçtiğine sevindim..ohhh atmışın göbecikleri sefan olsun bebekimm..tamam canım at bakarız tabikii..

atmaz mıyım bebekim oooooohhhh döktüm tüm kurtlarımı
gerçekten çok güzel 3 gün geçirdik...
düğünde çekildiğimiz bi kaç fotoyu koyarım msneye bakarsın...
ankaraya gitmeden önce iyi oldu benim için de kociş içinde...

aynen öyle canım 3-4 ayda hiçbirşey belli olmazki. yani 1-2 sene tedavi sürecimiz olsa neyse. şurda daha yeni yeni tedavilere başladık hop diye tese olmazki zaten öyle bir hata yaptık artık biraz daha temkinli davranıyoruz herşeye. nasibimizde varsa mutlaka birgün olacaktır. yoksa kaderimize boyun eğeceğiz. herşeyde hayır vardır. kocişlerimize sıkı sıkı sarılcaz bir ömrümüzü geçirecez.tam ümidimiz bitmişken bile rabbim bize mucizelerinden verecektir inşallah. bize düşen sabırla beklemek tevekkül etmek. dua etmek. birgün bizde anne baba olacağız allahın izniyle. böyle düşün pozitif düşünelim herşey pozitif olusun inşallah.

çok iyi olmuş canım. değişiklik her zamn iyi geliyor. koy canım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…