canım benim güzel geçtiğine sevindim..ohhh atmışın göbecikleri sefan olsun bebekimm..tamam canım at bakarız tabikii..
kızlar ben kaçtımm turşumu yapayım sonra akşama yemek yapıcammkendinize iyi bakın cümleten öpüldünüz güzellerrr
kızlar ben kaçtımm turşumu yapayım sonra akşama yemek yapıcammkendinize iyi bakın cümleten öpüldünüz güzellerrr
canım bu malzemelerin hepsi sizde mevcut değilmi? biliyorsun her aktara güven olmuyor. sizden alsak gerekirse gelip alırız. yada sen kargo ile gönderirmisin. şu kaan hocaya gidip geldikten sonra karışım yapmayı düşünüyoruz bizde.bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Not: (tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.bunu yapıp kullanıyor eseslim hocaya dedik devam edin dedi ..
canım gelmene gerek yok istersen tabiki yapar yollarım kargoyla bizde hepsi mevcut bu malzemelerin istersen gnseg kapsülde yollarım kullanırız dersen kaan hocaya gidin bakalım istersen hepsi var bizde özelden adresi verirsin yollarım..canım bu malzemelerin hepsi sizde mevcut değilmi? biliyorsun her aktara güven olmuyor. sizden alsak gerekirse gelip alırız. yada sen kargo ile gönderirmisin. şu kaan hocaya gidip geldikten sonra karışım yapmayı düşünüyoruz bizde.
canım gelmene gerek yok istersen tabiki yapar yollarım kargoyla bizde hepsi mevcut bu malzemelerin istersen gnseg kapsülde yollarım kullanırız dersen kaan hocaya gidin bakalım istersen hepsi var bizde özelden adresi verirsin yollarım..
inşallah pozitif düşünüp pozitif olalım ama içimde korku var bide çıkmazsa diye 3 ay sonra mikrotese deyince içim kalktı hiç umutsuz yaşamaktan böyle umtlu olmak daha iyi oluyor çıkmazsa herşey bitmiş durumda hayatım boyunca anne olamamak insanı korkutuyor ne bileyim allah yardım etsin hepimize ..
inşallah pozitif düşünüp pozitif olalım ama içimde korku var bide çıkmazsa diye 3 ay sonra mikrotese deyince içim kalktı hiç umutsuz yaşamaktan böyle umtlu olmak daha iyi oluyor çıkmazsa herşey bitmiş durumda hayatım boyunca anne olamamak insanı korkutuyor ne bileyim allah yardım etsin hepimize ..
amin canım inşallah ikincide tutar en azından sperm var tüp bebek yaptırabiliyorsunuz ya ona bile şükür. ilk tüp bebeği nerde yaptırdın ikinicyi nerde yaptırmayı düşünüyorsun ankara mayada erkeklerde sper seçmede daha ileri yöntemler varmış diye duydum machs yöntemi bizdede eğer sperm bulunursa orda yaptırmayı düşünüyorum bide sperm önce dondurulup sonra tüp bebek yapıldığında şans daha düşük galiba.
cervancım bebekimmm yaptın mı turşunu
yok bebekim bitiremedim daha
malzeme az geldi bende hazırlanıyorum markete gidip malzeme alıcaz eşimle kaan hocayada mail attım
m sureyi kullanmak istemiyoruz diye çok pahalı onun yerine ginseng çakşır falan kullansak olurmu diye bakalım ne cevap gelicek.sen napıyoun tatlımm.
eşin gelmedimi daha yanlızmısın bebekimm..
yok bebekim bitiremedim daha
malzeme az geldi bende hazırlanıyorum markete gidip malzeme alıcaz eşimle kaan hocayada mail attım
m sureyi kullanmak istemiyoruz diye çok pahalı onun yerine ginseng çakşır falan kullansak olurmu diye bakalım ne cevap gelicek.sen napıyoun tatlımm.
eşin gelmedimi daha yanlızmısın bebekimm..
cervan bana kalırsa paranıza yazık almayın m-sureyi kaan hoca bizede yzdı biz daha ne yazdıgını anlamadan eşim dedi hocam ben aktarım kendimce bayadır ballı macun gnseg kapsül e vitamini filan kullanıyorum dedi hoca aa öylemi mademse bana şu m-surenin içeriğini araştırsana araştırda bana bildir falan dedi ozaman ben bunu yazmıştım buna gerek yok senin kullandıklarında güzel devam et dedi zaten içinde sonuçta aynı şeyler var dedi araştırında bana bildirin bitkisel bişeylerde kullanılmış olsun diye ben bunu yazıyorum çoguna dedi pahallı geliyor boşuna yazmam dedi benmde evet çok pahalı 400 tl dedim bu bir hücrede bitkisellerden sonra görüldü degilmi dedi evet dedik güzel devam edin bukadar bitkiseller benim verdiklerim bir hücre falan diye kendi kendine konuştu buluruz gibi filan diye mırıldandı hoca m-sureyi kendide bilmiyor içinde tam ne var bize söylüyor aktaRız dedi diye ..
yok bebekim gelmedi daha az önce aradı gecikebilirmiş offf ya böyle yalnız olmaktan nefret ediyorum
canım kaç gündür seni merak ediyordum bugün sana yazdım ama görmedin galiba...
inş kullandığınız bitkisellerle bu 3 ayda bol bol sperm olurda sizde kavuşursunuz bebeğinize
canım benim seninki ğözümden kaçmış kusura bakma sagol inşallah hepimiz biran önce kavuşalım bebegimize bizim akrabada kaldık gitmişken gezelim biraz dedik orda fırsat bulamadım sizlere kaan hocayada giderken çok heyacan yapma çünkü heyecanlanacak bişey göremedim orda valla açıgını söylemek gerekirse çokta şey gelmedi hiç bana neyse gitmiş merakımız gitmiş oldu bu ilaçlarıda kullansında umut tüp bebege emre bakırcı oğluna yaptırasım var mikroteseyi orda hem kendimde hazırlanmak istiyorum çıkarsa zor bela üç beş bulunanıda dondurup tehlikeye atmak istemiyorum çıkacaksa artık çıkar 3 -4 ay sonra artık yeter gerçekle yüzleşmek lazım çıkarsa devam çıkmazsa herşeye elveda napalım kader dicez yapacak bişey yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?