Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim güzel geçtiğine sevindim..ohhh atmışın göbecikleri sefan olsun bebekimm..tamam canım at bakarız tabikii..

tatlım kaan hocaya gitmemize az kaldı diye çok heyecanlıydım...
allahtan 3 gün nasıl geçti anlamadık şimdi kaldı 4 gün bakalım nasıl geçecek muayene :18:
sen neler yapıyorsun kolay gelsin kış için hazırlıklar daha çok mu???
ben bu sene pek bişey yapamadım...
kayınvalidem çok yapar kuruları, salça, sos, turşu... herşeyi yapar gönderir...
bende buzluğa koyacakları yapardım bu sene pek bişey atamadım...
reçellerimi falan yaptım okadar...

kızlar ben kaçtımm turşumu yapayım sonra akşama yemek yapıcamm kendinize iyi bakın cümleten öpüldünüz güzellerrr

bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş harnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Not: (tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)

Hazırlanışı ve Kullanımı :

Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.bunu yapıp kullanıyor eseslim hocaya dedik devam edin dedi ..

eseslim canım o macunu yapın isterseniz gnseg kapsül e vitamini de kullanın hocaya biz hepsini söyledik iyi yapmışsınız gnseg çok faydalı m-sureye gerek yok sizin yaptıgınız şeyler m-suredem iyi dedi herşeyi doktorun söylemesini beklemeyin o zaten benim gibi nanay olmuş ..

canım bu malzemelerin hepsi sizde mevcut değilmi? biliyorsun her aktara güven olmuyor. sizden alsak gerekirse gelip alırız. yada sen kargo ile gönderirmisin. şu kaan hocaya gidip geldikten sonra karışım yapmayı düşünüyoruz bizde.

canım gelmene gerek yok istersen tabiki yapar yollarım kargoyla bizde hepsi mevcut bu malzemelerin istersen gnseg kapsülde yollarım kullanırız dersen kaan hocaya gidin bakalım istersen hepsi var bizde özelden adresi verirsin yollarım..

tamm canım çok teşekkür ederim allah razı olsun. şu hocaya gidip gelelimde büyük ihtimal kullanırız bu karışımı. ben eşimlede konuşurum gidelim derse geliriz. korgoyla derse kargo gönderirsiniz. çok teşekkürler canımcım.

kizlar M-SURE yi bizde kullansak bi faydasi olurmuki su an hic bir ilac kullanmiyoruzz sadece sabahlari ac karnina caksir koku suyu hazirliyorum esime. hangi siteden siparis veriyorsunuz M-SURE yi

tatlım tıp günden güne ilerliyo..
5 sene önceye kadar tese bile yokmuş..
gün doğmadan neler doğar..
kendini hiç sıkma..
bol bol dua et..
kalbinde ruhunda rahatlar inşallah..
hepimize Rabbim sabır versin..
Allah yardımcımız olsun..

tatlım tıp günden güne ilerliyo..
5 sene önceye kadar tese bile yokmuş..
gün doğmadan neler doğar..
kendini hiç sıkma..
bol bol dua et..
kalbinde ruhunda rahatlar inşallah..
hepimize Rabbim sabır versin..
Allah yardımcımız olsun..

bencede spermler dondurulum çözüldüğünde dölleme özelliği biraz düşüyor gerçi hepsi boş herşey nasip.biz ilk denemeyi umut tüp bebekte yaptık tutmadı ama oradan çok memnun kaldım doktorlar olsun personel olsun çok iyiler ve ilgililer ikinciyide orada isterim fakat biz izmirde yaşıyoruz başkalarının evindede uzun süre kalmak olmuyor yani ikincisinde kararsızım bir caresine bakıcaz artık yeterki sperm azda olsa çıkmaya devam etsin.sizde sorun ne ,hiç tüp bebek denedinizmi.....:26:

cervancım bebekimmm yaptın mı turşunu

yok bebekim bitiremedim daha
malzeme az geldi bende hazırlanıyorum markete gidip malzeme alıcaz eşimle kaan hocayada mail attım
m sureyi kullanmak istemiyoruz diye çok pahalı onun yerine ginseng çakşır falan kullansak olurmu diye bakalım ne cevap gelicek.sen napıyoun tatlımm.
eşin gelmedimi daha yanlızmısın bebekimm..

cervan bana kalırsa paranıza yazık almayın m-sureyi kaan hoca bizede yzdı biz daha ne yazdıgını anlamadan eşim dedi hocam ben aktarım kendimce bayadır ballı macun gnseg kapsül e vitamini filan kullanıyorum dedi hoca aa öylemi mademse bana şu m-surenin içeriğini araştırsana araştırda bana bildir falan dedi ozaman ben bunu yazmıştım buna gerek yok senin kullandıklarında güzel devam et dedi zaten içinde sonuçta aynı şeyler var dedi araştırında bana bildirin bitkisel bişeylerde kullanılmış olsun diye ben bunu yazıyorum çoguna dedi pahallı geliyor boşuna yazmam dedi benmde evet çok pahalı 400 tl dedim bu bir hücrede bitkisellerden sonra görüldü degilmi dedi evet dedik güzel devam edin bukadar bitkiseller benim verdiklerim bir hücre falan diye kendi kendine konuştu buluruz gibi filan diye mırıldandı hoca m-sureyi kendide bilmiyor içinde tam ne var bize söylüyor aktaRız dedi diye ..

canım onca şey kullanıyoruz dünyanın parası tutuyor maddi olarak zora düşecekseniz onuda kullanmayıverin...
tabi kaan hoca daha iyi bilir bakalım ne diyecek...
yok bebekim gelmedi daha az önce aradı gecikebilirmiş offf ya böyle yalnız olmaktan nefret ediyorum

canım kaç gündür seni merak ediyordum bugün sana yazdım ama görmedin galiba...
inş kullandığınız bitkisellerle bu 3 ayda bol bol sperm olurda sizde kavuşursunuz bebeğinize

Son düzenleme:

canım benim seninki ğözümden kaçmış kusura bakma sagol inşallah hepimiz biran önce kavuşalım bebegimize bizim akrabada kaldık gitmişken gezelim biraz dedik orda fırsat bulamadım sizlere kaan hocayada giderken çok heyacan yapma çünkü heyecanlanacak bişey göremedim orda valla açıgını söylemek gerekirse çokta şey gelmedi hiç bana neyse gitmiş merakımız gitmiş oldu bu ilaçlarıda kullansında umut tüp bebege emre bakırcı oğluna yaptırasım var mikroteseyi orda hem kendimde hazırlanmak istiyorum çıkarsa zor bela üç beş bulunanıda dondurup tehlikeye atmak istemiyorum çıkacaksa artık çıkar 3 -4 ay sonra artık yeter gerçekle yüzleşmek lazım çıkarsa devam çıkmazsa herşeye elveda napalım kader dicez yapacak bişey yok ..

önemli değil canım görmediğini anladım zaten...
canım içine emre hoca siniyorsa ona git kafan rahat olsun...
çünkü insan aklındakini yapmayınca rahat etmiyor...
sen yinede içini karartma iyi düşün iyi olsun...
hem kullandığınız bitkiseller işe yarıyor demekki...
ilaçta kullanacaksınız bana herşey yoluna girecekmiş gibi geliyor...
hep söylüyoruz ölü varsa canlıda vardır inş çıkacak ameliyatta...
ama dediğin gibi insan herşeye hazırlamalı kendini...
allah hakkımızda hayırlısını versin...

kızlar nerdesiniz yaaa kociş gelmedi daha sizlerde yoksunuz sıkıntıdan patladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…