ben kaç yıl önce çocugum olcakmı diye bir arkadaştan tarifi alıp yatmıştım pekte bişey anlamadım ormanda gördüm kendimi .birdaha yattım busefer etek filan aldım sonra adamın biri pencereden yeni dogmuş bebek uzatıyordu bende almıştım bidaha yatmadım bide ona kafayı takıyorum busefer .
orman yeşildir işte yeşil iyiye çıkar derler..ben de hiç yatmadım da gerçi yeşilin iyi olduğunu biliyorum.ben kaç yıl önce çocugum olcakmı diye bir arkadaştan tarifi alıp yatmıştım pekte bişey anlamadım ormanda gördüm kendimi .birdaha yattım busefer etek filan aldım sonra adamın biri pencereden yeni dogmuş bebek uzatıyordu bende almıştım bidaha yatmadım bide ona kafayı takıyorum busefer .
canım sen yat bakalım sonuç ne olacak beli sonrasında bizde yatarız :44:
orman yeşildir işte yeşil iyiye çıkar derler..ben de hiç yatmadım da gerçi yeşilin iyi olduğunu biliyorum.
olur:)))
neyse bebekler ben kaçtım daha dışarı çıkcam eve gelince yine açarım...
dışarda işlerim var halledip geleyim
sen de tese olmalı mıyız olmamalı mıyız diye yat ozaman....
ben kaan hocaya gidelim mi diye yatmak istiyorum..tereddütlerim var onla ilgili.
bi de tese olacak olsak da yatarım sanırım:44:
daha önce hiç yatmadım da denicem inanıyorum ben.....
evet canım haklısn ben de aynen böyle düşünüyorummmmmmmmmm..............
ama dr konusunda yatabilirim her an
eseslim canım o macunu yapın isterseniz gnseg kapsül e vitamini de kullanın hocaya biz hepsini söyledik iyi yapmışsınız gnseg çok faydalı m-sureye gerek yok sizin yaptıgınız şeyler m-suredem iyi dedi herşeyi doktorun söylemesini beklemeyin o zaten benim gibi nanay olmuş ..
skiden kafamda herşey netti kaan hoca alanında en iyisi ne yapılacaksa bizi en iyi şekilde yönlendirecek derken şimdi karmakarışığım...
bizimde 3 gün kaldı bakalım bize ne diyecek
yeter artık ya onca emek veriyoruz bizde tadalım bu mutluluğu ...................evet ya baharcım kurcaladıkça kurdu çıkıyor sanki bu işin kaan hocanın kullanın devam dediğini emre bey kesin diyor ikiside aslında iyi doktor hangisi dogru ama emrebeyinki mantıklı gibi kaan beyede gittik ama ne bileyim şuan içimden başka gitmek gelmiyor hangisi dogruysa allah ona yönlendirsin demek sizede üçgün kaldı ne dicek benzer şeyleri sizin azo sebebi farklı eşinin hastalıgınla alakalı konuşulup ona göre ilaç verir belki sizede mikrotesemi der artık gittiğinizde belli olur hormon testlerini yaptırdınızmı ...
hımmmmm kaan hocaya gitmemeniz mi gerek bu sonucu mı çıkarmalıyız yani:18:cnm ben bir kere yapmıştım çıkmıştı da cnm olacak mı diye değilde kaan hocaya gitmek hayırlı mı diye olur ben kırmızı kartı yedim
bu macun huseyin ermisin degilmi ,onun icinde ginseng var ,extradan mi kullaniyorsunuz ginseng kapsulu?huseyin ermisin macununu benee hazirliycamda malzemelri ismarladim,o yuzden soruyorum canim,e vitaminini de tablet olarak aliyorsunuz?nerden aliyorsunuz?nasil bisey?/
birde kaan hoca tam olarak neleri kullanin dedi bende yapayim ,muhtemelen bizim tesede 6 ay sonra olacak
Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum geldim.şu istihare namazından bahsetmek istiyorum.bizde biliyorsunuz annemlere ev aldık.almadan önce istihare yaptım rüyamda evin kapısını çalıyorum içeriye göz ucuyla bakıyorum tam o sırada aldığımız evin uzun bir koridoru var sonunu kiler gibi yapmışlar orada bir ceset gördüm.neyse onu görmezlikten gelip orayı terk ettim.inanın kaderimizde o evi almak varmış ben bu rüyamı hatırlıyamıyorum nutkum tutuldu .evi aldık hergün aklıma o rüya geliyor hayırdır inşallah diyor geçiştiriyordum.sonra bu olayı öğrenince bütün olay çözüldü.ama yinede yaşayacağımız varmış rüyamı hatırlıyamadım inşallah bundan sonra herşey düzelirde bu yaşadıklarımız bize ders olur.
evet sizin parayı çarpmışlardı galibabebekim ya ben de bu istihareye sıcak bakıyorum açıkçası....
canım istihareyi herkes yapamaya biliyor yada etkileniyor.eğer kuran-ı kerim okumayı biliyorsan şunu da öğreteyim.neyin hayırlı neyin şer olduğunu öğrenmek için önce niyetini söylüyorsun sonra kuran'dan bir sayfa açıyorsun h harfi çok çıkarsa hayır .ş harfi çok çıkarsa şer oluyor bunu da deneye bilirsin
canım nasılsın bugün yine kimsecikler yok bende kocişten izin aldım bi yarım saat daha durup çıkıcam...
çok kalınca benimle ilgilenmiyorsun diye bozuluyor
canım nasılsın bugün yine kimsecikler yok bende kocişten izin aldım bi yarım saat daha durup çıkıcam...
canım istihareyi herkes yapamaya biliyor yada etkileniyor.eğer kuran-ı kerim okumayı biliyorsan şunu da öğreteyim.neyin hayırlı neyin şer olduğunu öğrenmek için önce niyetini söylüyorsun sonra kuran'dan bir sayfa açıyorsun h harfi çok çıkarsa hayır .ş harfi çok çıkarsa şer oluyor bunu da deneye bilirsin
iyiyim canım ne olsun benim eşimde geç geliyor bende topikte oyalanıyorum gerçekten kimsecikler yok.bu arda sana özelden mesaj gelmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?