Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım ya bi umut çabalıyoruz işte...
bide tersi bi durum görürüz yada yanlış falan yorumlarız yok yere harap ederiz kendimizi...
en iyisi dua edip beklemek...

orman yeşildir işte yeşil iyiye çıkar derler..ben de hiç yatmadım da gerçi yeşilin iyi olduğunu biliyorum.
canım sen yat bakalım sonuç ne olacak beli sonrasında bizde yatarız :44:
olur:)))

neyse bebekler ben kaçtım daha dışarı çıkcam eve gelince yine açarım...
dışarda işlerim var halledip geleyim

tamam canım sana kolay gelsin akşam görüşürüz

cnm ben bir kere yapmıştım çıkmıştı da cnm olacak mı diye değilde kaan hocaya gitmek hayırlı mı diye olur ben kırmızı kartı yedim

kizlar merabalar umarim hepiniz iyisiniz kader arkadaslarim benim..kaan hocaya 3 4 gun once meil attim ignelerinmizi vermiyo dr diye ama haber yok kizlar..napacami bilemiyorum ne kullanmamiz lazim onuda bilmiyorum..su igneyi vereydi burdaki drlar vermiyolar anacim off off nekadar zor bu isler..allah yardimcimiz olsun o gondersin mucizemizi insallahh hepimize..

bu macun huseyin ermisin degilmi ,onun icinde ginseng var ,extradan mi kullaniyorsunuz ginseng kapsulu?huseyin ermisin macununu benee hazirliycamda malzemelri ismarladim,o yuzden soruyorum canim,e vitaminini de tablet olarak aliyorsunuz?nerden aliyorsunuz?nasil bisey?/
birde kaan hoca tam olarak neleri kullanin dedi bende yapayim ,muhtemelen bizim tesede 6 ay sonra olacak

biz 2 yil once bulundugumuz yerde tese olmustuk bulunamamisti, ozaman emre beyi duymustum mail atmistim hormon lari filan ilac yazsin diye,size artik hicbir tedavi oneremem dedi,ondan sonra kaan beye gittik onda ilac tedavisine basladik,yani diyecegim ikiside iyi dr ama bize ilac tedaviisne kaan hoca basladi,bos durmaktan iyidir ilaclari kullanmak bir umit isigi yani

Son düzenleme:
cnm ben bir kere yapmıştım çıkmıştı da cnm olacak mı diye değilde kaan hocaya gitmek hayırlı mı diye olur ben kırmızı kartı yedim
hımmmmm kaan hocaya gitmemeniz mi gerek bu sonucu mı çıkarmalıyız yani:18:

canım aslında kendin yapmak en iyisi gözün görüyor malzemeyi biliyorsun için rahat...ya da güvenilir bi aktar olması lazım.istiyorum bebeğimi burda olaydı ondan alırdık herşeyleri valla.biz artık ballı macun almıyoruz şeker düşsün eğer alırsam gene ondan almayı tercih ederim.e vitamini biz de alıyoruz evicap diye günde 1 tane...ginseng de faydalı olabilir biz alcaktık aktar dedi ki sayı az da olsa varsa ginseng kullanılır hareket için dedi ama hiç yoksa bi işe yaramaz dedi..biz de vazgeçtik.ama istiyorum bebeğimi kullanıyormuş onlar bilir aktar olduğundan o da aklımda açıkçası...

eseslim bebekimmmmmmm bu saatlerde muayenenizi bitmiştir heralde aklım hep sende...
inş kaan hoca güzel şeyler söylemiştirde iyi haberler verirsin bize

cervancım hoşgeldin canım benim nasılsın turşuyu yaptın mı

Merhaba kızlar yazdıklarınızı okudum geldim.şu istihare namazından bahsetmek istiyorum.bizde biliyorsunuz annemlere ev aldık.almadan önce istihare yaptım rüyamda evin kapısını çalıyorum içeriye göz ucuyla bakıyorum tam o sırada aldığımız evin uzun bir koridoru var sonunu kiler gibi yapmışlar orada bir ceset gördüm.neyse onu görmezlikten gelip orayı terk ettim.inanın kaderimizde o evi almak varmış ben bu rüyamı hatırlıyamıyorum nutkum tutuldu .evi aldık hergün aklıma o rüya geliyor hayırdır inşallah diyor geçiştiriyordum.sonra bu olayı öğrenince bütün olay çözüldü.ama yinede yaşayacağımız varmış rüyamı hatırlıyamadım inşallah bundan sonra herşey düzelirde bu yaşadıklarımız bize ders olur.

evet sizin parayı çarpmışlardı galibabebekim ya ben de bu istihareye sıcak bakıyorum açıkçası....

evet sizin parayı çarpmışlardı galibabebekim ya ben de bu istihareye sıcak bakıyorum açıkçası....

canım istihareyi herkes yapamaya biliyor yada etkileniyor.eğer kuran-ı kerim okumayı biliyorsan şunu da öğreteyim.neyin hayırlı neyin şer olduğunu öğrenmek için önce niyetini söylüyorsun sonra kuran'dan bir sayfa açıyorsun h harfi çok çıkarsa hayır .ş harfi çok çıkarsa şer oluyor bunu da deneye bilirsin

canım nasılsın bugün yine kimsecikler yok bende kocişten izin aldım bi yarım saat daha durup çıkıcam...
çok kalınca benimle ilgilenmiyorsun diye bozuluyor

canım nasılsın bugün yine kimsecikler yok bende kocişten izin aldım bi yarım saat daha durup çıkıcam...

iyiyim canım ne olsun benim eşimde geç geliyor bende topikte oyalanıyorum gerçekten kimsecikler yok.bu arda sana özelden mesaj gelmedi mi?

iyiyim canım ne olsun benim eşimde geç geliyor bende topikte oyalanıyorum gerçekten kimsecikler yok.bu arda sana özelden mesaj gelmedi mi?

canlar bu arada size bişey sorucam...
eşim yarın hormon testlerini yaptıracak...
bu testleri sabah 9-10 arası yaptırmak daha iyiymiş onu duydum...
peki aç karnına yada tok karnına diye bişey var mı yoksa farketmez mi :44:
bakalım bizim sonuçlar nasıl çıkacak cumada ankara yolcusuyuz hadi hayırlısı...

arapçayı okuyamıyorum ben amabunu yapamam yani... ama ilk kez duydum bunu.....
çok farklı geldi.

iyiyim canım ne olsun benim eşimde geç geliyor bende topikte oyalanıyorum gerçekten kimsecikler yok.bu arda sana özelden mesaj gelmedi mi?BENİM KOCAMDA BİLGİSAYARIN FİŞİNİ ÇEKİP KAÇIYOR SEN BENİ SEVMİYORUN DİYOR ARKADAŞLARINI DAHA ÇOK SEVİYORSUN BENDE KIZINCA EVET ÇÜNKÜ ONLARLA SENDEN DAHA ÇOK VAKİT GEÇİRİYORUM ONLAR BENİMLE DAHA ÇOK İLGİLENİYOR DİYE DAMARDAN GİRİYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…