Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Rih-i Ahmer Duâsı

E'üzü billahi mineş-şeytanir racim, B’ismillah’ir Rahman’ir Rahiym

B’ismillahî ve billahî ve minellahî ve ilellahî ve fî sebilillahî
ve Elhamdülillahî ve lâ ilâhe illallahü v’allahü ekber.
Ve eazzü ve ecelle ve a’zamü ve akderü ve mimmâ
eha’fü ve ahzerû v’allahü ekber. Kebîran ve Süphân
Allahî bükraten ve asîlâ.

B’ismillahişŞafî, B’ismillahilKâfî, B’ismillahil müafî, B’ismillahillezî
lâ yederru measmihî şey-ün fil ardı ve lâ fissemaî ve hüssemi’ul
alîm. Ve nünezzilü minel kuranî ma Hüve şifa’ün ve Rahmetün lil
mü’minin. Allahümme enâ erra’ki ve enteşşâfi. Eûzübike min şerri
mâ kadeyte Allahü ekber. Allahü ekber. Allahü ekber.
Eyyühel melekanil aziman. E'uzü billahi Rab’bi ve rabbükümüllahü
ve haliki ve haliku küma ve Müsevviri ve müsevviriküma. Hâlikussuveri
ve razikul beşer. Euzübillahi min cemiilâfâti vel beliyyâti vel emrâzi
vel eryahi vel evrami vel eskami vel keseli vel cünuni vel humudi
vel’alâmi e inü hâmili kitabi hâzâ bi esma’illahil kiram ve hayatil hilizami
binuri ve cihillahi zülcelali vel ikram.

Mâlikel mülki vel melekûti vel izzeti vel ceberut. El hayyid dâimil bâkillezi
lâ yemûtü sübhanehü mâ a’zame şânehü ve erfea mekânehü ve e’azze
sultânehâ fâtırâs semâvâti vel’ardı âlimel ğaybi ve şehâdetirrahmanirrahimi
melceelkâ sidine muğiselmelhûfin Râhimedduafâi velmesâkin ve râzikalhalkı ecmain.

Zül’azâmeti ve sultani verra’feti vel’ihsani vel’cûdi ve imtihanî ve
el hannâni erraufiddeyyan el kahârillezi lâyukherulgalibül mücri
ullezi la yuca’ru aleyhi E'uzü bihi minşerril fiteni vel mihâni ve cemii
emrâzil bedeni ve minerrihil ahmerî, veddailekberi finnefsi verruhi
vellâhmi veddemil vel cildi vel azmi vel uruki vel asabi veşşâri biizzeti
men iza kada emran fe innema yekülü lehu kün fe yekûn.Fe subhanellezi
bi yedihi melekütü külli şey’in ve ileyhi türceun.

Allahu ekber. Allahu ekber. Allahu ekber.

Yarabbi Ya Bariu Ya Muğisu Ya Cebbaru Ya Kahharu Ya Muksitu ya Kaimu Ya Adimü Ya Mübdiu Ya Muidu Ya Sabıru Ya Vedudü Ya Kafi Ya Afi Ya Müafi Ya Vaki Ya Baki Ya Sarihal müstasrihine ya gıyselmüsteğisine ya Men emruhu beynelkafi vennuni ya Atüfü ya Şefüku ya Kadiru ya Muktediri ya Ehya ya Şerahiya ya Berahiya edüney asbaüt ali şedayül vehim ya büyuneya şemhita ya azimü ya mukaddimü ya müehhiru ya alimü ya hakimü ya azimü ya Hayyü ya Kayyümü ya kaimen alâ külli nefsin bi’ma kesebet ya cemi’u ya Nâfiu ya Rabbahü ya Mevlahü ya seyyidahü ya Malikahü ya gayete rağbetahü ya Muhsinü ya münimü ya mütefaddilü ya mütekerrimü ya men ya lemü manüfi ve ma nulinu ya ahkemen hakimin ya veliyyel müminin ya avdet duafai vel mesakine ya kâfil mütevekkiline ya müvekkiral leyli alen nehari ve mükevviran nehari alel leyli yâkâhira külli şeytanin meridin ya kâmia külli cebbarin anidin ya nimel mevla ya nimennasir ya râzikat tıflis sağiri ya rahimeşşeyh-i kebîrî cabiral azmil kesîrî ya ilâh-el evvelîn, ya a’hiral a’hirîn, ya erham-er rahimîyn ya Habîbet tevva’bin ya hayral gafirin ya hayral vârisin ya hayral vâsilin ya ma’likî yevmid dîn yâvm’en iyya’ke nabüdü ve iyya’ke nesta’in ve aleyke ve tevekkelü ve fîke nerğabü ve fi mâle deyke nercü ve fike nehafü Allahümmeşfi hamile kitabî haza min cemi-il emrazi vel eskâmi vel ileli vel helâli vel âlemi vel meleli vel keseli vel celeli vel evhami vez zeleli vez zeheli vel muğali vel evrami ved demil esvedi vel mağzıl enkedi ver rih-il ahmerî ved da-il ekberî ved dem-il asgarî ve cemi-il afatî vel ahati vel hümüm vel mağmi vel kürüb ves sekteti ved dehşeti ver raşeti vet tavşeti vez zeyni vel hüzni ves sihri vel mekrî vel kaderî vel rütürel vühüşî vel hüvamî ve müşahanet-il avamî vel inhizanî ve şer-riş şeytani vessultanî vel hükkamî vez-zülamî vel kahti vel vebai vel hebai vel galai vel celali vez zilzâli vel belaî ve hedm-il binaî ve üdalid dal ve haybetir recai ve şematetil adai ve şerril eşrari ve keydil füccari vel hizami ve mah telefe aleyhilleylü venneharu min ta varikil insi vel cânni illa tarikan yetruku bihayrin ya rahman ve min şerri külli şeytanin racim ve min şerri külli dabbetin ente ahizun binasiyetiha inne Rabb‘i alâ sırat-ın müstekîm.

Ente Rabbi ve ilmüke hasbi aleyke tevekkeltü ve ileyke iltecetü ya nimel mevla ve ya nimen nasir ve ente hasbi ve nimel vekil ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyül azim ve sallallahü alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âlihî ve sahbihî ve sellim.

vck canım allah razı olsun verdiğin bilgiler için... Maddi-manevi ne sıkıntın varsa canım rabbim tez zamanda bu sıkıntılarını gidersin,gönlüne genişlik,ferahlık versin canım.

amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun benim için ne düşünüyorsan rabbim sana bin katını versin inşallah

amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim allah razı olsun benim için ne düşünüyorsan rabbim sana bin katını versin inşallah

Allah razı olsun canım benim...rıhı ahmer duası yazmışsın bu duayı arapça yazılışı olarak nerede bulabilirim canım malum türkçe olarak farkediyo harfler okunuş olarak arapçadan görerek okumak istedim o yüzden sordum canım.

inşallah........şu azodan kurtulsak Allahın izniyle.
canım inşallah atanırız artık...çocuk da yapamıyorrum kariyer de bu nası iş...bu reklemı yapan ped markası cevap ver bana bu devirde çocuk da kariyer de yapan kaç şanslı kadın var
çok hoşmuş bunu sevdim

dua için teşekkürler canım...

google ye yaz canım orda arapçası yazar ama üzerinde taşımak istersen misk amberle yazarsan daha iyi olur şifa olsun canım

dua için teşekkürler canım...[/QUOTE]

RİCA EDERİM BEN ESKİDEN TOPİKTE ÇOK FAZLA DUA PAYLAŞIYORDUM.AMA ŞİMDİ KENDİ DERDİME DÜŞTÜM SİZLERİ UNUTTUM DİYE BUGÜN ÇOK HAYIFLANDIM VEDE KENDİMİ AFFETTİRMEK İÇİN TEKRAR SİLKELENDİM VE AYAĞA KALKTIM .RABBİM HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE

RİCA EDERİM BEN ESKİDEN TOPİKTE ÇOK FAZLA DUA PAYLAŞIYORDUM.AMA ŞİMDİ KENDİ DERDİME DÜŞTÜM SİZLERİ UNUTTUM DİYE BUGÜN ÇOK HAYIFLANDIM VEDE KENDİMİ AFFETTİRMEK İÇİN TEKRAR SİLKELENDİM VE AYAĞA KALKTIM .RABBİM HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE [/QUOTE]

dualar bizi ne kadar güçlendiriyor değil mi manevi açıdan....değişik şeyler öğrenince ben de paylaşıyorum,senin yazdıkların güzelmiş ben kırmızı kart gördüğüm için şu an bişey okuyamıyorum ama okurum artık bu duayı sağol...

RİCA EDERİM BEN ESKİDEN TOPİKTE ÇOK FAZLA DUA PAYLAŞIYORDUM.AMA ŞİMDİ KENDİ DERDİME DÜŞTÜM SİZLERİ UNUTTUM DİYE BUGÜN ÇOK HAYIFLANDIM VEDE KENDİMİ AFFETTİRMEK İÇİN TEKRAR SİLKELENDİM VE AYAĞA KALKTIM .RABBİM HEPİMİZİ FERAHA ÇIKARSIN İNŞALLAH.DUALARDA BULUŞMAK DİLEĞİYLE [/QUOTE]

amin canım...insanın bir günü bir gününü tutmuyo sıkıntılar,dertler yoruyo,bazen ümitsizliğe düşürüyo önemli olan derdi verenin dermanını da vereceğini düşünüp hayata sarılmak...dualarını eksik etme bizlerden hepimizin duaya çok ihtiyacı var.

amin canım...insanın bir günü bir gününü tutmuyo sıkıntılar,dertler yoruyo,bazen ümitsizliğe düşürüyo önemli olan derdi verenin dermanını da vereceğini düşünüp hayata sarılmak...dualarını eksik etme bizlerden hepimizin duaya çok ihtiyacı var.[/QUOTE]

ah canım unutur muyum bazen tek tek rumuzlarınızı sayıyorum dua ediyorum bazen de topikteki tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum
ama hep dualarımdasınız zaten,
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...
isteyen herkese versin,
buraya yazmayan yazamayan ne kadınlar vardır
Rabbim hepimizi görüyor bizim sıkıntılarımızı gidersin kocalarımıza şifa versin,
göbüşlerimizi doldursun

sağol canım benim.inşallah allahın izniyle olur canlı spermleirmizede görürüz hepimiz.

evt canım çok ihmal ediyoruz gitmemiz lazım ama eşim sallıyor işleri varken biyere çıkamıyor :59

sağol canım benim. valla biz testi elimize almadık canım laborant arkadaşımız olduğu için sadece o bilgi verdi bize. ama bizim ilk testlerimizde 600 bin yuvarlak hücremiz varmış şimdi ondan daha fazla olduğunu söyledi. intihap değilmiş onu öğrendik. hocada önce öyle dedi onlar belki intihaptır dedi ama değilmiş.

sağol canımcım. ne güzel canım işte hareketli spermler görülmüş. içini ferah tut. tereddüt etme.

ağzına sağlık hayatım duygularımıza tercüman oldun

bitanemmm benimmm hoşbuldukkk
çiçekler çoook güzel teşekkür ederim. sabah sabah bi ablama kahvaltıya gittim o yüzden sabahtan giremedim. nasılsın bebişim

nasıl olayım canım sinirliyim
ankaraya gidemiyoruz tamamen duygusal$€
ücretli çıkmadı arıyorum açmıyor ş.refsizler
bi açsalar zaten sövüp saycam....
2 yıllık bitki yetiştiriciliği mezunlarını iktisat mezunlarını almışlar tenezzül edip bizi layık görmemişler.
özel sektör yolları göründü bana...
dersaneler de alım yapmıştır çoktan bu saatten sonra nasıl bi iş bulurum bilmiyorum artık...

ah canım unutur muyum bazen tek tek rumuzlarınızı sayıyorum dua ediyorum bazen de topikteki tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum
ama hep dualarımdasınız zaten,
Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın...
isteyen herkese versin,
buraya yazmayan yazamayan ne kadınlar vardır
Rabbim hepimizi görüyor bizim sıkıntılarımızı gidersin kocalarımıza şifa versin,
göbüşlerimizi doldursun[/QUOTE]

aynen ben de öyle canım dua ederken hepimize ediyorum(rumuzlarınızı söyleyerek) aminnnn....

sakin ol bitanemm. allah bi kapı kapatırsa diğerini açar içini ferah tut. keşke senin için elimden bişi gelse
seni böyle sinir edenler allahından bulsunlar inşallah. sen azimli bi insansın herşeyin üstesinden gelirsin bugünler geçecek ferah günler yakında canım. bundada bir hayır vardır böyle düşün. belki o işe girince hayırlı olmayacak senin için paranı vermeyecekler filan bide böyle düşün.
hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım. inancını yitirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…