aynen katılıyorum canım.geçen günkü o lanet saldırıda anne karnından alınan 8 aylık bebek öldü bilmiyorum o haberi izleyebildinmi.ben izlerken bugün çok ağladım.dünya insanlık ne hale gelmiş gerçekten inanamıyorum yazık çokkk yazık...
mutluluk insanların sürekli arayıp durdukları buldukları an yine kaybettikleri bişey sanırım.mutlak anlamda öyle birşey olduğunu sanmıyorum..
bugün çok mutsuzum vede çok gergin.artık yavaş yavaş umutlarımın bittiğini hissediyorum olumlu sonuçlarla karşılaşacağımı sanmıyorum .buna alışmak zorundayım ALLAHım umarım seneler sonra yokluğunu daha fazla hissetmem en çok bundan korkuyorum yada ALLAH ım inşallah hislerimde yanılırımm...
bu dediklerini aynen ben de hissediyorum....
korkularım var evet
korkuyorum anne olamamaktan,
yapayalnız kalmaktan...
yüreğimdeki yaranın büyüyüp bütün kalbimi kanatmasından korkuyorum.
korkularım çıkmazlara itiyor beni.
ama umutlara tutunup çıkıyorum ordan..
yoksa o karanlık yutar beni inan.
Allahım aydınlığa çıkar görüyorsun halimizi...
sen herşeye kadirsin.
bugün yarın belki çok önemli değil yada çok fazla hissetmiyoruz genciz geziyoruz eğleniyoruz birşekilde kafamızı dağıtıyoruz ama 10 yıl sonra ne hissedeceğimii hiççç bilemiyorum.neyle avunacağımı neyle teselli olacağımı hiçç bilmiyorum.sadecee hislerimde yanılmış olmayı istiyorum.yaaa kusura bakma canım seninde gece gece moralini bozuyorum.çıkıyorum bebekim yarın spora gidicem erken kalkmam lazım kendine iyi bak tatlım ALLAH rahatlık versin..
sence azo gibi bi sorun varken hamile olmayı hayal edip regl olunca sinir-üzüntü karışımı o salakça duyguyu yaşamak manyakça mı?
canım ne güzel bi sonuç sevinmelisin gözünüz aydın inşallah spermler daha da artar.kızlar bugün herkesten güzel haberler var. gözünüz aydın eseslim ve baharcım.
benimde bugün güzel bir haberim var eşim bugün labarant arkadaşı vardı sperm testi vermiş bi bakalım demiş geçen 3-5 hareketsiz sperm demişti bugünkünde 3-5 te hareketli görünüyor demiş ama ben burda gelişmiş değil aletler testler falan o yüzden pek inanamıyorum ama görmesede neden var desinki diye düşünüyorum tereddütlüyüm
canım Allahtan ümit kesilmez belki kök hücreye bile gerek kalmaz hamiş olursun canım inşallah.eşim kaan hocadan geldi bizim spermiyogram sıfır
zaten ben beklemiyorun bir şey çünkü eşimin testisler yukarıda ameliyat etmiyorlar.
kaan hoca öğleden sonra üniversitede bakmış ama oradaki hastalarla fazla ilgilenmiyormuş.eşim en uzun bana baktı oda 5dk falan dedi Allah maddi durumu olmayanlara yardım etsin.biz yine orta halliyiz.bitkisellere devam edin kök hücreyi bekleyin deyip altı ay sonraya randevu vermiş.
işte böyle şimdi eşime aslanpençesi kürü yapıyorum tribulus başladık 400 mg günde iki tane sepe naturalın Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
kızlar hepinize günaydınnnnsizi çooookkk seviyorum
hepimiz istiyoruz canım allah hepimize nasip eder inş
kızlar kocişin hormon testinin sonuçları çıktı...
Testosteron 3,63 ( 2,18 - 9,05 ng/mL )
FSH 7,01 ( 1,5 - 12,4 mIU/L )
LH 3,99 ( 1,7 - 8,6 mIU/L )
Prolaktin 171,3 ( 86 - 324 uIU/Ml )
sonuçlar olması gereken aralıklarda bana iyi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz
boşver sen o insanları..herkese slm bayadır yokum canım baharım hormon degerlerı cok guzel esının
ınşallah boyle spermlerınızıde yazarsın
ben kardesımdeydım yegenım sukur ıylesıyor
kuzenımın dugunu vardı epeydır yazamadım
dugun kına guzeldı de su akrabaların cocuklarını bana getırıp
aaa bak bızım kı ne tatlı hadı sende yap artık demeseler
hersey superde bazen herkese gıcık oluyorum
aman canımı sıkamam cok mutluyum sıze kavustum
canım arkadaslarım benım
kızlar bugün herkesten güzel haberler var. gözünüz aydın eseslim ve baharcım.
benimde bugün güzel bir haberim var eşim bugün labarant arkadaşı vardı sperm testi vermiş bi bakalım demiş geçen 3-5 hareketsiz sperm demişti bugünkünde 3-5 te hareketli görünüyor demiş ama ben burda gelişmiş değil aletler testler falan o yüzden pek inanamıyorum ama görmesede neden var desinki diye düşünüyorum tereddütlüyüm
eşim kaan hocadan geldi bizim spermiyogram sıfır
zaten ben beklemiyorun bir şey çünkü eşimin testisler yukarıda ameliyat etmiyorlar.
kaan hoca öğleden sonra üniversitede bakmış ama oradaki hastalarla fazla ilgilenmiyormuş.eşim en uzun bana baktı oda 5dk falan dedi Allah maddi durumu olmayanlara yardım etsin.biz yine orta halliyiz.bitkisellere devam edin kök hücreyi bekleyin deyip altı ay sonraya randevu vermiş.
işte böyle şimdi eşime aslanpençesi kürü yapıyorum tribulus başladık 400 mg günde iki tane sepe naturalın Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah
ücretli çıkmadı ki bacım dayım yok amcam yok..
bitki yetiştiriciliği mezunu bi vatandaşı öğretmen yapıyorlar ama ben beş sene okudum beni layık görmediler..bölümde derecem var yüksek lisansım var evde oturuyorum....bölüm 86yla kapattı o da doğunun bi köşesi..benim iyi bi yere gitmek için 95 falan almam lazım..bu kadroyu açanlar acaba girseler sınava 30 alabilecekler mi...
bu kadar olmaz yani...beni kategorize etmeyin be ücretli ne demek? elimi mahkum başvuruyoruz alanımıza yabancı almayalım diye kaale alıp telefonları açmıyor ş.refsizler.
özel şirketlere başvurcam evde kalma gibi bi lüksüm yok şu an, tedavi belimizi büktü.part time bakınıyorum bi yerlere...
ağlattın beni..bu dediklerini aynen ben de hissediyorum....
korkularım var evet
korkuyorum anne olamamaktan,
yapayalnız kalmaktan...
yüreğimdeki yaranın büyüyüp bütün kalbimi kanatmasından korkuyorum.
korkularım çıkmazlara itiyor beni.
ama umutlara tutunup çıkıyorum ordan..
yoksa o karanlık yutar beni inan.
Allahım aydınlığa çıkar görüyorsun halimizi...
sen herşeye kadirsin.
hiç değil..sence azo gibi bi sorun varken hamile olmayı hayal edip regl olunca sinir-üzüntü karışımı o salakça duyguyu yaşamak manyakça mı?
herkese çoook güzel bir gün diliyorum..
hep mutlu,
hep umutlu...
hepiniz çok mutlu olun...
herkese çoook güzel bir gün diliyorum..
hep mutlu,
hep umutlu...
hepiniz çok mutlu olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?