GUNAYDINNNNNNNNNgünaydın canlarumarım herkes kocişleriyle güzel bi pazar geçirir
insallah canim insallah allahim bizimde dualarimizi kabul etsin.baharcim canim hep pozitiv dusunuyorum ama an geliyor icim oyle buruk oluyor ki anlatamam ama insallah hersey gozel olur bizde bebislerimize kavusuruz allahin iziniyle birde biz dua okuyorduk ya yine basliyalimi kizlar nedersiniz?
Bahar canım gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin.hoş geldinInşallah bir daha ki ayda hamile haberini alır burada halayını çekeriz
GUNAYDINNNNNNNNN
:84::84::84::84::84:ama benım kocıs ıste
Ne yapalım bugunde bekar takılırız be
( kocıs duymasın benı keser)
ayyy napalım tatlım onlarda yanımızda olsaydı
dogru valla ama ne yapsınlar para lazım tup ıcın
bebıs ıcın
ay bugun kocıse kıyamıyorum testten sonra bayabı uzgundu
ben tesellı edıyorum benı kım tesellı etsın amannnnn
olsun hersey ıcın hayırlısı
canım o işin esprisi ne yapsınlar ekmek parası işte...
Canım ben dün sana yazdım okudun mu bilmiyorum ama üzmeyin kendinizi...
Tam bilmiyorum ama sperm dışı hücreler bana oluşmamış sperm hücreleri gibi geliyor...
Eseslimlerde de bu defa hücreler çıkmış laborant bunlar çok iyi demiş...
Demek ki bu hücreler spermin habercisi...
Inş bidaha ki spermiogramda canlı spermleri göreceksiniz
agzın bal yesın canım ınsallah be
O kadar zor geldıkı bu testın sonucu ama dedıgın gıbı ıse 1 kac ay sonrakı testte cıkar inşlah
sen ben ve burdakıler vede tum bızım gıbı bebek ozlemı cekenler
alacagız kucagımıza bebeklerımızı
bu ilacı biraz araştırdım bende ama bizim şuan kullandığımız ilaçlarla birlikte kullanılması önerilmez dediler. bizde şuan almayacağız bakalım belki ileride almayı düşünüyoruz.canım evet bız clavıs panax reıshı mantarı E1 kullanıyoruz 3 ayı gectı test yaptık 0
ama esım bende acayıp degısıklık oluyor dıyo uzuldum tabı de ne yapalım elden bı
sey gelmıyo 1 2 ay sonra gene yapıcaz test
inşallh o zaman cıkar bu sperm dışı hucre ne dıye arastırdım tam bı sonuc alamadım
umarım dedıgınız gıbı olgunlasmamıs sperm dır canım
dogum gununuz kutlu olsun
günaydın bebekim. dün o kadar çok eğlenmişizki anca uyanamabildimgünaydın canlarumarım herkes kocişleriyle güzel bi pazar geçirir
kızlar tünaydınnn bugün benim doğum günüm 26 oldum kızlarrr.inşallah yeni yaşım bana şans getirir...
eşim dün spermiogram tahlili yaptı. sonucu sizinle paylaşmak istedim.
her lam lamel arası 3-5 canlı ve 100 e yalın ölü sperm hücresi görüldü. dr. kaan hocaya gönderdim.
bana toplamda 1,5 milyon olduğunu söyledi.ama canlı sperm çok az olduğunu söyledi. cansızlarda ileri zamanda düzelebileceğini söyledi. hormonlar da gayet iyi dedi. bu sperm üretimi için çok ideal dedi. tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi. fakat şu anda hazır değiliz. inşallah hayırlısı olur.
kızlar tünaydınnn bugün benim doğum günüm 26 oldum kızlarrr.inşallah yeni yaşım bana şans getirir...
günaydın bebekim. dün o kadar çok eğlenmişizki anca uyanamabildim
koçiş ise hala uyuyo
her lam lamel arası 3-5 canlı ve 100 e yalın ölü sperm hücresi görüldü. dr. kaan hocaya gönderdim.
bana toplamda 1,5 milyon olduğunu söyledi.ama canlı sperm çok az olduğunu söyledi. cansızlarda ileri zamanda düzelebileceğini söyledi. hormonlar da gayet iyi dedi. bu sperm üretimi için çok ideal dedi. tüp bebeğe geçebileceğimizi söyledi. fakat şu anda hazır değiliz. inşallah hayırlısı olur.
iyiki doğdun canım inşallah 27ye bebeğinle girersin....nice yıllarakızlar tünaydınnn bugün benim doğum günüm 26 oldum kızlarrr.inşallah yeni yaşım bana şans getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?