Kızlar mısafırlerım getmıslerr yıne ıcımdekı annelık ozlemı buyuduu yıne hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum korkuyorum ya anne olmazsam...her kecen gun ıcımdekı ozlem buyor hala alısamadım bu durumuma.ıcımde hep korku var cok kotuyum bugun ıcımden dedım kı artık ne olucaksa olsun...hamıle bırısı gordugumde okadar cok ımrenıyorum kıı ama ben herseyı allaha hevale etmısım ınanıyorum kı benıde en kısa zamanda anne adayı yapıcak ınanın sızı tanımasamda hep dualarımdasınızzzz allah bızlere en kısa zamanda evlat sevıncıyle sevındırsın ınsallah allah eslerımıze sıfa versın ınsallah amınn
Kızlar mısafırlerım getmıslerr yıne ıcımdekı annelık ozlemı buyuduu yıne hıckıra hıckıra aglamak ıstıyorum korkuyorum ya anne olmazsam...her kecen gun ıcımdekı ozlem buyor hala alısamadım bu durumuma.ıcımde hep korku var cok kotuyum bugun ıcımden dedım kı artık ne olucaksa olsun...hamıle bırısı gordugumde okadar cok ımrenıyorum kıı ama ben herseyı allaha hevale etmısım ınanıyorum kı benıde en kısa zamanda anne adayı yapıcak ınanın sızı tanımasamda hep dualarımdasınızzzz allah bızlere en kısa zamanda evlat sevıncıyle sevındırsın ınsallah allah eslerımıze sıfa versın ınsallah amınn
herhalde uyudunuz[/QUuyumadım ben baska sayfada gezıyorum sende azolumusun anlatırmısın
herhalde uyudunuz[/QUuyumadım ben baska sayfada gezıyorum sende azolumusun anlatırmısın
biz 1 yıllık evliyiz ben 19 yaşındayım eşim 29 yaşında yeni öğrendik çok sıkındıdayız ne yapcamızıda bilmiyoruz offf işte sen anlatsana biraz
aynen canım bende dun umreden gelen zemzem suyunu
icerken kendıme ve sız ısımlerınızı bılmedıgım herkese dua edıp ıctım zemzem mı
elbet bızımde duamız kabul olacak allahın ıznıyle
insallah canim insallah allahim bizimde dualarimizi kabul etsin.baharcim canim hep pozitiv dusunuyorum ama an geliyor icim oyle buruk oluyor ki anlatamam ama insallah hersey gozel olur bizde bebislerimize kavusuruz allahin iziniyle birde biz dua okuyorduk ya yine basliyalimi kizlar nedersiniz?
amin inşallah canım bizim konyada daha gençsin demiyorlar daha çocuk yokmu ne durursunuz sizleri okuyum moralimi buluyorum
ne güzel hepiniz ağzınızdan bal damlıyor herkese versin allahım bebekler
SELAM GECE KUŞLARIM NASILSINIZ YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞ GELDİNİZ.İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA RABBİM SİZİNDE BİZLERİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI SALİH EVLATLARLA YUVALARIMIZI ŞENLENDİRSİN
Hoş bulduk ama sahiden de hoş bulduk.Umutlarımızın hiç solmaması dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?