canım benim eşimin tese ameliyatı biraz zor geçti çok parça alınmış baya canı yandı o zamanlar microtese yoktu tabi yaklaşık bir yarım saat sürdü 2 saat gözetim altında tuttular sonra postaladılar pansuman için 2 gün sonra gelin dediler...dr ların bize ilk anlattığı ameliyatın çok küçük bir şey olduğunu fazla canının yanmayacağını hatta biraz dinlendikten sonra normal hayatına döneceğini araba kullanabileceğini söylediler zannedersinki sadece iğne vurup gönderecekjler ama bilmiyoruzki başımıza daha önce böyle birşey gelmedi duymadıkta amam malesef dedikleri gibi olmadı eşimin ağrıları baya oldu yürüyemedi bile birde sanki harputlamışlar gibiydi testislerini bezli çocuklar gibiydi bizde arabamızla gitmiştik hastaneye dönerken yavvaş yavaş gideriz diyorduk arabayı hastanenin otoparkında bıraktık taksi tuttuk kaldığımız yere gittik 3 gün boyunca eşim doğru düzgün hareket edemedi 3 günün sonunda pansumamımızı yaptırdık yola çıktık tabi 8 9 saatlik yolu eşim hemen gelelim diye 7 saatten az bir sürede bitirdi hızlı geldik eve kendimizi zor attık ben şiş o ağrılar içinde tam 1.5 ayda düzeldik atbi bu her hastanın başına gelmiyor....o kadar uğraştan sonra eşimin dr bulduk bide teseyi o yapmamış yardımcısına yaptırmış beyefendi gelip bir bilgi bile vermedi kendinide zorla bulduk sonuçları gösterdik muayene etti utanma belası her hastanın durumu farklı olabiliyor sizde malesef böyle olmuşsunuz 1 ay gibi sürede tamamen düzelirsiniz isterseniz 6 ay sonra gelin tekrar son bir kez daha denersiniz dedi çok zorrrrr bir daha onlara gitmem.....ama canım herkesin dediği gibi farklı olabiliyor bizimki buydu ...1.5 ay cinsel ilişkiye girmedik eşimin ondan sonrada arada sırada 2 haftada bir falan oluyordu hem psikolojik olarakta yıkımda olunca cinsel hayatımız biraz değişti tabi bir kaç ay sonra düzene girdi ama 2.5 yıl boyunca eşim ameliyat yeri sızlıyor soğukta ağrı yapıyor deyip sızlanıyor bende iyikine bir yardırdın ne kadar kiymetli şeyin varmış deyip kızıyom kendine oda bana kızıyor bi dahakine seninkini yardıralım diyor