Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimi işe gönderdikten sonra annemlere gittim evleri yakın 10 dakikalık bir yol var aramızda hemde yürüyüş yapayım dedim....yengemle oturduk çay falan içtim hava daha çok kararmadan eve gideyim dedim saat 8.5 gibi çıktım......sokakta yürüyodum komşumuzun kızıyla karşılaştım benden küçük 4 5 yıllık evli galiba selamlaştık bir iki konuştuk konu bebişe geldi onunda bebişi yok illa ısrar etti biraz yürüyelim sonra parkta oturur konuşuruz ben geç kalmayım havada çok kararır yanlızım dediysemde fayda etmedi neyse başladık sohbete tedavi oluyormusun hangi dr gittin neyin var tabi kendindende bahsediyor ben başladım ayaküstü binbir yalana sorun bende dedim adet düzensizliği var ilaç kullanıyorum tadavi görüyodum bıraktım yalanda yalan gerçi bir konu hakkında yalan söylemiyorum tedaviden sonra adetim düzensizleşti ama ilaç kullanmıyorum....neyse eşin dr gittimi tahlil verdimi onda sorun varmı dedi yok sapasağlam dedim kedinin verdiği cevap aynen şu :benim kocamda sorun...... afalladım resmen ben sorunun eşimde olduğunu saklıyorum yalan konuşuyorum o pat söyledi....bide üstüne kaynanangil sana birşey demiyormu çocuğun olmuyor diye benimkiler birşey diyemiyor sorun oğullarında ya dedi bende yok herhangi olumsuz birşeyler demiyorlar her insanın başına gelebilecek şeyler diyorum amma içimden neler diyorum o ayrı bir duysanız ( sorun bende olsa kaynanatör beni düdüğe kor üfürürdü bide üstüme çıkar haşatımı çıkarırdı ezme olurdum ) baktım konu konuyu açıyor zar zor tüydüm kendimi eve attım.....yani anlayacağınız şu mübarek cuma gecesinde bin türlü yalan söyledim :Saruboceq: allahım ne olur affet beni isteyerek söylemedim......ama şunu öğredim ben ayak üstü iyi yalan uyduruyorum çok güzelde kıvırıyorum haaaaakaydirigubbakcemile3...şakası bile gıcık..allahım ne hallere düştük sen sonumuzu güzel eyle hayırlara yor sana inanıyor sana sığınıyorum sensin benim derdime tek çare

arkadaslar size bi sorum olacak azospermi olan erkeklerin cinsel hayatı digerlerinden farklımı oluyo acaba sizce normalde 25 yasında bir erkek haftada kac defa ilişkiye girmesi normal kafama takıldıda görüşlerinizi yazarmısınız

gülencim hadi hakkınızda hayılısı canım inşallah haziran ayında bu topik hamişlersen yıkılır......gülen:CüvCüv: sevgidolu:CüvCüv:mawii:CüvCüv:....sizleri böyle görmekte nasip olur inşallahhhhhhhhhhhhhh....canım nohut kürünü söylüyor saraçoğlu ama ben eşime içiremedim tadını beğenmedi inşallah diğer kullanan arkadaşlar faydasını görür canım sizin tedavi sonlanmak üzere zaten kullansan faydasınıda görmezsin keşke 2 ay önce bilip başlasaydın dr bile en az 2 ay diyor.....canım diğer topik erkek infertilesi yüzünden hamile kalamayanların listesinde bence hiç hoş olmayan bir olay olmuş bakalım sonu nasıl bitecek inşallah güzel biter

bende bunu çok merak ediyom birde testislerin da küçük ve penislerin da küçük oldınu söyliyo doktorlar ama ben bilemiyom başka görmedim için tvbee delikafadulden
harze canım biliyormusun benim başımada geliyor en son bende parka gittimde abimin bebeğiyşe bi komşumu gördüm maraşlı bilirsin onlarda böyle aşiret felan muhabbetti var elif abla karının adı erkek kardeşi 18 yaşıda biriyle evli 2.coca gebe hatun hanım yokmu falan dedi bende 3 senelik evliyim.. bende olmuyo dedim o kulandakiler ne dedi akupunktura gidiyom dedim sorun kimde dedi sorun yok sebebsiz dedim söylerken ben bile şaşırıyom öyle umursamaz davranıyorum ki böyle binlerce yalan söyledim millete düdük agızlılar yaa onlara neyse soruyolar hemen.. öyle rahatsız oluyorumki böyle yalan söyleyince..
gecen sene transfere giderken bi komşuyu gördüm bebek yokmu kıs karnın şişmiş dedi bekleyin beni her an olabilir dedim o heyecanla .. kadını da görmek istemiyom şuan

aaa alıp veremedikleir ne herkezin içinde evlat derdi yokmu
bence hatta sizler bize bile destek oluyorsunuz harzem Allah razı olsun
kaıcncaı sayfada okuyauım bi

benimkinin dokgor biraz küçük oldunu söyledi

ilahi umutolsun merak ettiğin konu bir acayip canım gerçi benimde enteresan meraklarım vardır......canım erkek hangi yaşta olursa olsun eğer iktidarsızlık sorunu yaşamıyor ise dr. dediğne göre haftada en az 4 5 defa normalmiş genç yaşlı farketmiyor tabi bu erkekten erkeğe değişiyor illaki yaşlı erkeklerin cinsel hayatı ölü olmuyor bu gençlerdede çok görülüyor ...o anki yaşadıkları duyguları ereksiyon olmaları farklılık gösterebiliyormuş.....ama ben azospermlerde penislerinde anormallik olan cisel hayatları diğer normal erkeklere göre farklı hastalar duymadım gerçi çoğu duymadığımız şeyleri buradan öğreniyoruzda bilemem artık......hatta size kayınbabamla olan muhabbetimide anlatayım...... adam üzüntüsünden bu olayı ilk öğrendiği sıralarda oğluna soramıyor dahada üzmemek için bana sen benim kızım yerindesin eğer yanlış anlamazsan dedi tabi adam kızardı bozardı ben anladım konu nereye gelecek sonra şimdi nasıl oluyor şeyimi küçük yoksa o iş olmuyormu sıvı gelmiyormu testislerimi yok adamın kafası allak bullak daha önce hiç böyle birşey duymamış azosperm söyleyemiyo bile tabi ben kendimi gülmemek için zor tutuyorum kahkahayı bastım basacam yanlış anlamasındanda korkuyorum ama dayanamadım başladım gülmeye adamda rahatladı biraz benim gülmemin kesilmesini bekliyor bide düşünüyorum nasıl cevap verim başladım anlatmaya yok baba maşallah oğlun sağlam ilişki konusunda hiç bir sorunu yoktur şeyide testisleride gayet normal sıvıda geliyor fazlası var ama tek eksiği sperm yani çocuk üreten hücre yok dedim peki sıvı geliyosa nasıl çocukta olmuyor dedi baba tamam sıvı var fazlasıyla geliyor ama içinde çocuk yok oda allahtan ......adam şaştı kaldı oda başka şeyler var yani takımlarda eksik çok ondan olmuyor sanıyormuş...baba sen merak etme sen temeli sağlam atmışsın oğlunun cinsel hayatı çok çok normal bir eksiğimiz sperm dedim amma gülmekten çatlicam kaynanam hem ağlıyor hemde gülüyor benim söylediklerime.....heeeeeee bu arada biz kayınbabamla arkadaş gibiyizdir zaten oda gevezedir başka kayınbabalar gibi gelinlerine çok ciddi davranan kişi değildir zaten bende ondan cesaret aldım öyle konuştum...bide morelleri baya bozuk bende işi gevezeliğe vurdum ağladık sızladık güldük konuyu kapattık.....eşime aramızda geçenleri anlattım çüşşşşşşşş yuhhhhhhhh böylemi dedin diyor evet dedim gerçi öyle kayınbabanın böyle gelinleri olur dedi adam haklı......ne yapim herkesin izah yöntemi farklıdır....sanada böyle anlatsam olurmu canımkaydirigubbakcemile3

bende söyleyim bari ...dr elle muayenesinde herşeyinin (takımların) gayet normal olduğunu normal bir erkeğin olabileceği şartlardaymış......bir kaç dr gitmişti adamcağız ona göster buna göster bi hal oldu......ama hepsinin teşhisi aynıydı....zaten bizede teseden önce çok ümit verdiler herşeyi gayet normal kesin çıkar diyolardı ama kısmet olmadı

Nohut suyunu sevmesede mecburen içiyor. Ama sikayetçi degil. Ilk zamanlar kötü geldi tadi ama simdi alisti. Söylenmeden içiyor. Kendiside benim kadar biliyor ne kadar önemli oldugunu. O yüzden her kürü açik ne olursa olsun yeter ki çocugum olsun.

harzem acıklaman için sagol ben daha önce baskasınınkini görmedigimden bilmiyorum ama senim dedigin gibi haftada 4 falan olmuyo daha az bende merak ediyorum azospermli olanlar ileriki yaşlarda cinsel sorunları olabilir diye bi yazı okumuştum dogrulugu varmı bilmiyorum bide tese amaliyatı olmanında bi etkisi olurmu sizce

bilemiyorum canım orasını allah bilir bazen gayet sağlıklı bir erkeğin bile cinsel hayatı bir anda bitiveriyor azospermli hastalarda cinsel hayatının değil ama ilerleyen yaşlarda belki ama belki testis kanseriyle karşılaşabileceğini söylemişti dr. umuz allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah....bizdede şuan haftada eşim evde düzenli kalırsa 4 yada 5 oluyor şimdilik gayet normal ama ilerleyen zamanlarda hayat şartları ne getirir bilemem canım.....eğer bana cinsel ilişkimi yoksa testis kanserimi diye sorarlarsa eşimin ikdidarsız olmasını yeğlerim ...............he bu arada size bir şey daha diyeyim bu gün çok dedim amma benim önceki oturduğum yerde bir komşum vardı sıkçada görüşüyorduk bir gün bu konular hakkında konuşuyorduk çocuk konusu tabi kadın ne dedi olmasa benim çocuğum olmazdı diye niye kız dedim eşimin penisi çok küçük beni hiç bir zaman tatmin etmedi ama 2 tane çocuğumuz var ben o çükle çocuk falanda olmaz diyordum ama oldu diyor ve hatta çoğu zamanda ikdidarsızlık yaşıyormuş ereksiyon problemi varmış kadın dalga geçiyordu eşiyle baya gıcık olmuştum bende kendine ya seninkinin bir dudağı olsaydı yada şekil bozukluğu o zamanda dalga geçermiydin eşinle dedim oda benle dalga geçsin dedi güldü çatlak karı ......çatlak karı lafı az kalır azgın karı demen lazım ....öyleydide zaten bize onu söyleyincede anladık azgınlığının nedenini kocamla konişim dr gidelim demiyoda dalga geçiyor

günaydın kızlar harrzem cevap için sagol seninle msn de görüşelimmi

günaydın kızlar kız umutolsun nerden çıktı bu merak:jeyyar: canım benim eşimin biliyorsunuz tek testisi var ama gittiğimiz her dr boyutunun gayet normal oldugunu söylüyor cinsel olarakta hiç problemimiz yok çok şükür ama eger bu konudan yani az olmasından şikayetciysen hep ondan bekleme ilk adımı sen at
şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca kendime yuh dedim anam ben anormalim galiba zira sayı sizin yazdıgınız gibi degil:asigim: bacım bide bukonular ihmale gelmez belki başka bir sorunu vardır bi dr danışın izterseniz

zamancım demek seninki anormal mi diyosun

canım kusurabakma msjı yeni gördüm bacım anormalolan sen degilsin benim regli günleri hariç hergünkötükedihüso ondan dedim anormalim diye yani yanlış anlama kendime dedim ben anormalim diye :utangac: bacım sakın yanlış anlama emi kaydirigubbakcemile5

Back
X