Teşekkür ederim Bahar35 Allahım inşallah güzel haberlerle dönerim size.Buradaki herkez kaan hocanın hastası heralde?Hakan hocaya gidenler varmıki aramızda?
allah korusun valla canım inşallah öyle bir sorunumzu olmaz. yoksa işler dahada uzar. en yakın zamnda gidicem inşallah. ihmal etmek istemiyorum artık. çünkü bazen baya bi şiddetleniyor. yatakta bi tarafıma dönemiyorum bazen.
inşallah önemli bişey değildir.
bu arada benim koçiş iyileşmiş işçilerin maaşını ayarlamam lazım diyor. bugün verecekti veremedi içi içini yedi yarın sabah hemen vereyim diye onları hazırlıyormuş . tam bir işkolik
canim iyiyimde gogsum agriyo ve kasiniyo bu yuzden cok huzursuzum,doktora kackere gittim bisi yok deyip yolladilar,bir keresinde 2 yil once gittigim bi hastanenin kim vurdusuna geldim mamografi cektiler,ondan sonra basladi sanki sancim,yarin gidicem bakalim bi cozumu vardir ins...sizce bir zarari olmusmudur,cunku bizim yasimizu mamografi nin ciddi zararlari varmidir cunku bizim yasimizda yapilmammasi gerekiyomus ya,ama ne yazikki ben bilmiyodum ve mamografi yaptilar bana,insaalah cicddi zararlari olmamistir gogsume...offf yaaa bu doktorlardan nefret ediyorum denk getirilermi acimiyolar sirf para icin sagligindan ediyolar insani
kızlar ben çıkıyorum kociş geliyormuş yemeği hazırlamam lazım
ben daha sonra yine girerim hepinizi
canım cemrem aktara raporunu veryon sana ona göre bitki karışımı veriyorlarmış canım benim tüp filan denediniz mi
canım bız butun sonucları gosterıyoruz
oda soru sorup ona gore ılac verıyor
bakmadan sonuclara ılac alınmaz asla canım
bebeğm ben bu işleri yeni ögreniyom da işte anca senin kocan daha gelmedi mi
merhaba azomuydunuz
Merhaba deniz,durumunuzu merak ettimde canim,esinin daha onceden spermi hicmi yoktu,yani cikis yenimi basladi?birde hormonlariniz yuksekmiydi dusukmuydu?
çiçek ve yağmur mrb, bana özelden yazdığınıza cevap veremediğim için özür dilerim. benim özelden yazma yetkim yok. henüz 50. mesajdayım. 100'ü tamamlamam gerekir. m-sure kullanmadan önce sperm varmıydı diye sormuştunuz. eşim dr. kaan beyin hastasıdır. sadece m-sure kullanmadı eşim. proxeed plus, m-sure, menogon75 iğne. kullandığı bunlar. fakat iğneyi hormonlrın yükselmesi için kullanmıştı eşim. birde gıdalara çok dikkat etti eşim. kuru üzüm, kuru incir, ısırgan oto çayı, keçiboynuzu tozu, bol bol nohut tüketti eşim. ve bol bol yeşillik. şimdi yaklaşık 1,5 milyon sperm hücresi var. tüp bebek düşünüyoruz fakat henüz hastane seçemedik.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum ama bi tedavide olmadığımız için yazmak istememiştim . Kaan hocaya sorunumuzu anlattım oda benden hormon testleri istedi sonuçlarını bugün gönderim ve bana hemen geri döndü eşimin fsh yüksekmiş endol tablet verdi ama kaç mg kullanıcak yazmamış burda kullanan arkadaşlar var çok duyuyorum bu ilaçı kullananlar bana bilgi verbilirmi maili aldığımdan beri moralim çok bozuk,
sonuçlar :
LH:12.38
FSH:27.51
PROLAKTİN:17.27
ESTRADIOL:19.89
beni ancak sizler anlarsınız . Allah hepimizin yardımcısı olsun .en kısa zamanda hepimizin bebişleri olur inş.
sevgili arkadaşlarım nasılsınız,
bir süredir giremiyorum,sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz daha önce bahsetmiştim.annem ameliyat oldu sonunda şimdi pataloji raporu bekliyoruz.inşallah temiz çıkar dualarınıza ihtiyacım var...beklemek insanı ne kadar yorabilir,ne kadar üzebilir daha iyi anladım......
insanı uyku nasıl tutmaz,her uyuduğu vakit kabuslarla nasıl uyanır?boğazından geçen su bile nasıl çizer sanki yırtar gırtlağından geçerken?en sevdiği şeyleri bile nasıl sevmez olur anladım...
kaygılar,endişeler,korkular nasıl yapışıyor insanın yakasına....
derdim var sanırken asıl derdin ne olduğunu anladım....
Allahım bugünleri aratmasın...annemi başımızdan eksik etmesin....
Allahım sevdiklerimizle sınamasın..
evlat ne demekmiş,
annelik neymiş bi daha bi daha anladım...
ben bu korkuların içinde,
kendimle yüzleştim...
sordum kendime,
cevap bulmadım,bulamadım....
bi yandan halime şükrederken,bi yandan üzüldüm kırıldım....
yutkundum geçtim lakin.....
içim kaskatı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hayata öfkelenmek isyan etmek istemiyorum....
ve kendime o saçma NEDEN sorusunu sormak istemiyorum....
neden diye sorup öfkemin katlanmasından korkuyorum..
Allahıma sığınıyorum...
bizi aydınlığa çıkarmasını diliyorum....
herşeyin daha güzel olacağı günlerin hayalini kuruyorum......
yaaa böyle işte dostlar.
tekrar görüşmek dileğiyle...sizleri seviyorum:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?