çiçek ve yağmur mrb, bana özelden yazdığınıza cevap veremediğim için özür dilerim. benim özelden yazma yetkim yok. henüz 50. mesajdayım. 100'ü tamamlamam gerekir. m-sure kullanmadan önce sperm varmıydı diye sormuştunuz. eşim dr. kaan beyin hastasıdır. sadece m-sure kullanmadı eşim. proxeed plus, m-sure, menogon75 iğne. kullandığı bunlar. fakat iğneyi hormonlrın yükselmesi için kullanmıştı eşim. birde gıdalara çok dikkat etti eşim. kuru üzüm, kuru incir, ısırgan oto çayı, keçiboynuzu tozu, bol bol nohut tüketti eşim. ve bol bol yeşillik. şimdi yaklaşık 1,5 milyon sperm hücresi var. tüp bebek düşünüyoruz fakat henüz hastane seçemedik.
aman canım allah iyilik versin hepimize...
senin kocişte benimki gibi işkolik zaten
benim kocişte öyle hastalanır zar zor kendini toparlar ve hemen işe koşar
allah sağlık sıhat versinde varsın çalışsınlar...
ben de iyiyim canım kociş evdeydi bugün...
okuldan geldim yemek yedik dinleniyorduk ikimizde...
biraz önce çıktı tekrar öyle bende pc başında oyalanıyorum ayrıca tv açık...
napıyım okulda çok yoruluyorum gelince bişey yapmaya dermanım kalmıyor...
evin tüm işlerini hafta sonuna bırakıyorum
ohh en iyisni yapıyorsun canım dinlen tabi. hafta sonu bol bol yaparsn evin işlerini sonrada dinlenirsin.
benimde dünden beri bi belim ağrıyor sorma eşimde bel fıtığı var sende diyor. çünkü o bel fıtığından ameliyat oldu o yüzden ihtisas yaptı resmenbanada teşhisi koydu.
bacağıma kalcama vuruyor ağrısı bayağıdan beri var bu ağrı bende arada da şiddetleniyor dün ve bugünde öyle bacağımı zor atıyorum. en kısa zamnda e mar çektirmem lazım. bakalım ne var ne yok.
herkese slm kızlar
çiçek ve yağmur mrb, bana özelden yazdığınıza cevap veremediğim için özür dilerim. benim özelden yazma yetkim yok. henüz 50. mesajdayım. 100'ü tamamlamam gerekir. m-sure kullanmadan önce sperm varmıydı diye sormuştunuz. eşim dr. kaan beyin hastasıdır. sadece m-sure kullanmadı eşim. proxeed plus, m-sure, menogon75 iğne. kullandığı bunlar. fakat iğneyi hormonlrın yükselmesi için kullanmıştı eşim. birde gıdalara çok dikkat etti eşim. kuru üzüm, kuru incir, ısırgan oto çayı, keçiboynuzu tozu, bol bol nohut tüketti eşim. ve bol bol yeşillik. şimdi yaklaşık 1,5 milyon sperm hücresi var. tüp bebek düşünüyoruz fakat henüz hastane seçemedik.
hoşgeldin cemremcimnasılsın bugün...
merhaba canım gözünüz aydın bu çok güzel bi sonuç...
inş hayırlısıyla tüp bebeğe başlar ve bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
darısı bizlerin başına inş
merhama cemrem sen hangi doktora gitiyon
ohh en iyisni yapıyorsun canım dinlen tabi. hafta sonu bol bol yaparsn evin işlerini sonrada dinlenirsin.
benimde dünden beri bi belim ağrıyor sorma eşimde bel fıtığı var sende diyor. çünkü o bel fıtığından ameliyat oldu o yüzden ihtisas yaptı resmenbanada teşhisi koydu.
bacağıma kalcama vuruyor ağrısı bayağıdan beri var bu ağrı bende arada da şiddetleniyor dün ve bugünde öyle bacağımı zor atıyorum. en kısa zamnda e mar çektirmem lazım. bakalım ne var ne yok.
geçmiş olsun canım
,iiiim caNIM SEN ?
ıyı aksamlar arkıdısler nasılsınız bakıımmm
Tekrerdan merhaba uzun zamandır kulube uğrayamıyorum.neler var neler yok. bebek haberleri varmı.
bizde bu adet dönemiyle ankaradaki anatolia hastanesinde tüp bebeğe başlıyoruz.şimdiye kadar çok sakindim ama şimdilerde heyecanlanmaya başladım.anatolia yaya giden varmı arkadaşlar dr Hakan yaralı. micro teseyide dr müfit günel yapıcak.şimdi sizleri okuyunca eşlerinizin bir sürü ilaç ,ot vs kullandıklarını okuyorum ama biz hiçbirşey kullanmıyoruz.bize birtek müfit bey keçi boynuzu pekmezi ye dedi.oda benim eşimin miğdesine dokunuyor.ne yapıcağımı şarırdım.eşimin ilk ürolojik muaynesini ankarada hacettepe ünv. üroloji dr Kubilay inci yaptı ve sizin azo hormanel değil ilaç işe yapamaz dedi.
Buarada eseslim memleketlim nasılsın seninle buluşup görüşecektik ama araya yaz ,ramazan, bayram ,tatil falan girince görüşemedik.ben tahminen 8 ekim gibi adet görücem ve2. gün ankaraya gidip başlıycam tedaviye inşallah ondan önce seninle buluşup görüşebiliriz.sana mesaj atmak istedim ama malesef gönderemiyorum.sen bana mj atabilirmisin. bir yer ayarlayalım orada görüşelim..
Tekrerdan merhaba uzun zamandır kulube uğrayamıyorum.neler var neler yok. bebek haberleri varmı.
bizde bu adet dönemiyle ankaradaki anatolia hastanesinde tüp bebeğe başlıyoruz.şimdiye kadar çok sakindim ama şimdilerde heyecanlanmaya başladım.anatolia yaya giden varmı arkadaşlar dr Hakan yaralı. micro teseyide dr müfit günel yapıcak.şimdi sizleri okuyunca eşlerinizin bir sürü ilaç ,ot vs kullandıklarını okuyorum ama biz hiçbirşey kullanmıyoruz.bize birtek müfit bey keçi boynuzu pekmezi ye dedi.oda benim eşimin miğdesine dokunuyor.ne yapıcağımı şarırdım.eşimin ilk ürolojik muaynesini ankarada hacettepe ünv. üroloji dr Kubilay inci yaptı ve sizin azo hormanel değil ilaç işe yapamaz dedi.
Buarada eseslim memleketlim nasılsın seninle buluşup görüşecektik ama araya yaz ,ramazan, bayram ,tatil falan girince görüşemedik.ben tahminen 8 ekim gibi adet görücem ve2. gün ankaraya gidip başlıycam tedaviye inşallah ondan önce seninle buluşup görüşebiliriz.sana mesaj atmak istedim ama malesef gönderemiyorum.sen bana mj atabilirmisin. bir yer ayarlayalım orada görüşelim..
allah yardımcınız olsun canım...
inş hayırlısıyla başlar hayırlısıyla sonuçlanır ve bizde güzel haberlerinzi alırız...
geçmiş olsun canım aman ihmal etme biran evvel dr a git...
eşinin dediği doğru olabilir bana da öyle geldi çünkü...
aynen söylediğin tüm durumlar benim öğretmen arkadaşımda da vardı...
senin yazdıklarını görünce burcum gözümün önüne geldi...
aynı senin gibiydi oda bazen hafifliyor bazen şiddetleniyordu ağrısı adım atmakta zorlanıyordu...
en sonunda dr a gitti bel fıtığı başlangıcı var dediler tedaviye başladılar...
geçen sene temmuz ayında evlendi ama ağrıları aynen devam ediyormuş...
dr u "önce bu sorununuz çözülmeli bu durumda hamile kalmanız doğru değil" demiş...
arkadaşım 30 yaşında evlendi çocuk için zamanı geldi diyor ama bu sebepten hamile kalamıyor...
aman kocişi iyi edicem derken kendini ihmal etme...
bak ne güzel kocişinin tedavisi iyiye gidiyor...
allah korusun bide bu sorun önünüze çıkmasın dikkat et canım benim
bende iyiyim tatlım ne olsun pc başında vakit geçiriyorum işte :126:
iyi akşamlar canım hoşgeldiniyiyiz canım allaha şükür sen nasılsın
hoşgeldin canım benim. bende nerelerdesin diye hep aklımdaydın valla. konuştuk bi ara buluşacaktık sonrada sen girmeyince kaldı gitti.
tedavin hayırlı olsun canım biliyorusan bende ilk denememi orda yaptım. hakan hoca süper bi hoca hakkında ne kadar kötü şeyler çıksada bencede kadın doğumda işinin ehli bi hoca.müfit hocada öyle çok iyi bi dr. benim eşimide o tese yaptı. ama biz ona önce muayene olup gitseydijk bizede bişeyler yememizi söylerdi belki ama biz paldür küldür gittiğimiz için pek bişey olmadı ama olsun yinede biz çok memnun kaldık.
inşallah tesenizde bol bol spermleriniz çıkar.
ben sana özelden msj atarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?