kızım eşine verdiğin fındık ceviz badem sende yesene eşine bakmaktan kendini ihmal etme
merhaba bayanlar..
bekliyorum gündüz giren kimse yok.
(eseslim var bitek)
b en yemek hazırlamaya gidiyorum herkes gelmiş.
ama haksızlık bu...
baharcım sana bişey sorcam tatlım.üzümçekirdeği tozumu yiyodunuz siz.
nasıl yiyodu kocişin.
tekrardan geçmiş olsun bu arada..
merhaba bayanlar..
(eseslim var bitek)
ama haksızlık bu...
nasıl yiyodu kocişin.
canım nasılsın ne yemek yapcan
siz kaan hocaya gitiyorsunuz dimi nasıl durum ya sende de oluyor mu ağlama nöbetleri durp durup ağlıyorum ya tek bende mi var yoksa
evet canım bizde kaan hocaya gidiyoruz 4 aydır filan onda tedavideyiz. hormonları düzenledik şimidede vitaminlere başladık. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
ahh canım ahh olmazmıı nerde bebek görsem eve gelip ağlıyroum eşime belli etmeden bazen umutsuzluğa kapılıyorum sanırım ve bi bakıyorum gözümden yaşlar akıyor bazen saklamaya çalışsamda başarılı olamıyorum. dün esra erol bebeğini tv da canlı yayına çıkardı onun o sevincini görünce oturudm ağladım. bende böyle bu sevinci görebilecekmiyim diye.
ama inanıyorum bizde o günleri göreceğiz allahın izniyle inşallah. sabır gerekiyor. sabırla ve inançla bu yolda yürüyoruz....
bundan sonra ben de yiycem tatlım olmuyor böyle hep ona hep ona
evet canım bizde kaan hocaya gidiyoruz 4 aydır filan onda tedavideyiz. hormonları düzenledik şimidede vitaminlere başladık. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
ahh canım ahh olmazmıı nerde bebek görsem eve gelip ağlıyroum eşime belli etmeden bazen umutsuzluğa kapılıyorum sanırım ve bi bakıyorum gözümden yaşlar akıyor bazen saklamaya çalışsamda başarılı olamıyorum. dün esra erol bebeğini tv da canlı yayına çıkardı onun o sevincini görünce oturudm ağladım. bende böyle bu sevinci görebilecekmiyim diye.
ama inanıyorum bizde o günleri göreceğiz allahın izniyle inşallah. sabır gerekiyor. sabırla ve inançla bu yolda yürüyoruz....
ALLAH sağlıgmzı elimizden almaSIN bende bir ara içim bulanır başım döner ayakda duramam kanım çok düşmüş doktor sen nasıl ayaktasn demişti şimdi iyim o ara kociş azoyu öğrendm yemedm içmedm 56 kilodan 48 inmiştm ondan olmuştu
canım bu hormon işini bende çok anlamış degilim hoca birilerine 12-13 olunca daha düşürürsek iyi olur diyor daha düşük olana yükseltirsek iyi olur diyor bence bu hormonlarada çok takılmamak lazım kullandıgınız bitkiseller dogru devam edin benim eşimde aynılarını kullanıyor tıkanıklıksa sizin sebek çok şanslısınız çünkü amaliyatla tıkanıklık halledilir spermler normal çıkar normal yolla bile hamile kalabilirsin ..s.aleyküm kızlar....
kafama çok takılıyor bu ara bu konu sizlere sormadan edemeyeceğim.
Şimdi daha 1 hafta önce eşimle üniversite hastanesi gittik genetik test yaptırmak için 1 ay sonraya gün verdiler. Sonra oradaki ürolog eşime baktı testislerde bir problem yok sperm kanalı var dedi. İçerde de sperm var gibi görünüyor dedi. Eşime hormon tatlili yaptı fsh önceden 6 idi ve doktor iyi demişti bu sefer de 4.77 çıktı hormonlarda güzel dedi. Hormonda sıkıntı yok elle muayenede sıkıntı yok büyük ihtimalle içerde üretim var ama çıkış yok dedi. Çünkü yıkamalı testte bile herşey 0 dı yine.
Sizlere sorum şu : ben yine buradaki bir topikte okumuştum fsh eğer 4-5-6 gibi ise fsh ı yükselterek yani tetikleyerek sperm çıkışı sağlanabiliyormuş mesela 12-13 lere çıkartınca sperm çıkışı olmuş birisinin eşinde. bununlar ilgili bir kaç yerde birşey okumuştum.
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.ben anlamadım herşey normal ama yine de 0...
Kaan hocaya sordum ama ikinci mail olarak bu sorumu ek yollamıştım oda tıkanıklık olabilir dedi bu sorumun üzerinde durmadı yani .tekrar mail atmaya çekindim habire atıyorum diye
bitkiseller kullanıyoruz acaba işe yarar mı
(omega 3 balık yağı, çinko-c, evicap, tribulus terrestiris, incir kürü, bal polen arısütü karışımı, hergece keçiboynuzu suyu)
canım bu hormon işini bende çok anlamış degilim hoca birilerine 12-13 olunca daha düşürürsek iyi olur diyor daha düşük olana yükseltirsek iyi olur diyor bence bu hormonlarada çok takılmamak lazım kullandıgınız bitkiseller dogru devam edin benim eşimde aynılarını kullanıyor tıkanıklıksa sizin sebek çok şanslısınız çünkü amaliyatla tıkanıklık halledilir spermler normal çıkar normal yolla bile hamile kalabilirsin ..
iyiyim tatlım bende.
sen niye durup durup ağlıyon bakim..
kızarım bak sana
ben nohut yapıyorum bugün neden acaba
yanında pilav ve salata var.
canım nasılsın ne yemek yapcan
ahh canım ona benim de içim gitti. biz de anne olacak mıyız yavrumuz olacak mı.... rabbim bizlere de versin hayırlı evlat inşallah.
her namazdan sonra sizlere de dua ediyorum kendimle beraber allahım isteyen herkesin kucağına ver diyorum
ALLAH sağlıgmzı elimizden almaSIN bende bir ara içim bulanır başım döner ayakda duramam kanım çok düşmüş doktor sen nasıl ayaktasn demişti şimdi iyim o ara kociş azoyu öğrendm yemedm içmedm 56 kilodan 48 inmiştm ondan olmuştu
ahhh bebekimm ben de şimdi ağlıyorum sebep yine esra erol
bi aday gelmiş 16 yaşında doğum yapmış nikahsız olarak...
yarabbim biz nasıl mücalede ediyoruz çabalıyoruz olmuyor...
başka insanların istemedikleri halde bebekleri oluyor
rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu...
eşlerimizle biz de kucağımıza alalım mucizelerimizi
merhaba bayanlar..
(eseslim var bitek)
ama haksızlık bu...
nasıl yiyodu kocişin.
s.aleyküm kızlar....
kafama çok takılıyor bu ara bu konu sizlere sormadan edemeyeceğim.
Şimdi daha 1 hafta önce eşimle üniversite hastanesi gittik genetik test yaptırmak için 1 ay sonraya gün verdiler. Sonra oradaki ürolog eşime baktı testislerde bir problem yok sperm kanalı var dedi. İçerde de sperm var gibi görünüyor dedi. Eşime hormon tatlili yaptı fsh önceden 6 idi ve doktor iyi demişti bu sefer de 4.77 çıktı hormonlarda güzel dedi. Hormonda sıkıntı yok elle muayenede sıkıntı yok büyük ihtimalle içerde üretim var ama çıkış yok dedi. Çünkü yıkamalı testte bile herşey 0 dı yine.
Sizlere sorum şu : ben yine buradaki bir topikte okumuştum fsh eğer 4-5-6 gibi ise fsh ı yükselterek yani tetikleyerek sperm çıkışı sağlanabiliyormuş mesela 12-13 lere çıkartınca sperm çıkışı olmuş birisinin eşinde. bununlar ilgili bir kaç yerde birşey okumuştum.
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.ben anlamadım herşey normal ama yine de 0...
Kaan hocaya sordum ama ikinci mail olarak bu sorumu ek yollamıştım oda tıkanıklık olabilir dedi bu sorumun üzerinde durmadı yani .tekrar mail atmaya çekindim habire atıyorum diye
bitkiseller kullanıyoruz acaba işe yarar mı
(omega 3 balık yağı, çinko-c, evicap, tribulus terrestiris, incir kürü, bal polen arısütü karışımı, hergece keçiboynuzu suyu)
ahh canım ona benim de içim gitti. biz de anne olacak mıyız yavrumuz olacak mı.... rabbim bizlere de versin hayırlı evlat inşallah.
her namazdan sonra sizlere de dua ediyorum kendimle beraber allahım isteyen herkesin kucağına ver diyorum
ahhh bebekimm ben de şimdi ağlıyorum sebep yine esra erol
bi aday gelmiş 16 yaşında doğum yapmış nikahsız olarak...
yarabbim biz nasıl mücalede ediyoruz çabalıyoruz olmuyor...
başka insanların istemedikleri halde bebekleri oluyor
rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu...
eşlerimizle biz de kucağımıza alalım mucizelerimizi
yanlız değilsin ben de ağlıyorum
geçen açtm bakıyom esra erol dogum yaptıktan sonra bebegini öperken çekmişler insan bu kadar mı özendirir ya agla agla nereye kadar allah saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
kız hepiniz oturdunuz ağlıyonuzmu.
zaten eseslimle bahar hasta.
aglayın kız siz buurnunuz akar
şaka şaka.
hiçbiriniz ağlamayın ya..
Allah bizide görüyo..
üzülmeyin talişkolarım benimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?