Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım nasılsın ne yemek yapcan

s.aleyküm kızlar....
kafama çok takılıyor bu ara bu konu sizlere sormadan edemeyeceğim.
Şimdi daha 1 hafta önce eşimle üniversite hastanesi gittik genetik test yaptırmak için 1 ay sonraya gün verdiler. Sonra oradaki ürolog eşime baktı testislerde bir problem yok sperm kanalı var dedi. İçerde de sperm var gibi görünüyor dedi. Eşime hormon tatlili yaptı fsh önceden 6 idi ve doktor iyi demişti bu sefer de 4.77 çıktı hormonlarda güzel dedi. Hormonda sıkıntı yok elle muayenede sıkıntı yok büyük ihtimalle içerde üretim var ama çıkış yok dedi. Çünkü yıkamalı testte bile herşey 0 dı yine.

Sizlere sorum şu : ben yine buradaki bir topikte okumuştum fsh eğer 4-5-6 gibi ise fsh ı yükselterek yani tetikleyerek sperm çıkışı sağlanabiliyormuş mesela 12-13 lere çıkartınca sperm çıkışı olmuş birisinin eşinde. bununlar ilgili bir kaç yerde birşey okumuştum.
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.ben anlamadım herşey normal ama yine de 0...

Kaan hocaya sordum ama ikinci mail olarak bu sorumu ek yollamıştım oda tıkanıklık olabilir dedi bu sorumun üzerinde durmadı yani .tekrar mail atmaya çekindim habire atıyorum diye
bitkiseller kullanıyoruz acaba işe yarar mı
(omega 3 balık yağı, çinko-c, evicap, tribulus terrestiris, incir kürü, bal polen arısütü karışımı, hergece keçiboynuzu suyu)

hoşgeldin canım
sana kolay gelsin...
canım yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozunu yoğurtla karıştırıp yediriyorum eşime...

siz kaan hocaya gitiyorsunuz dimi nasıl durum ya sende de oluyor mu ağlama nöbetleri durp durup ağlıyorum ya tek bende mi var yoksa

evet canım bizde kaan hocaya gidiyoruz 4 aydır filan onda tedavideyiz. hormonları düzenledik şimidede vitaminlere başladık. bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah.
ahh canım ahh olmazmıı nerde bebek görsem eve gelip ağlıyroum eşime belli etmeden bazen umutsuzluğa kapılıyorum sanırım ve bi bakıyorum gözümden yaşlar akıyor bazen saklamaya çalışsamda başarılı olamıyorum. dün esra erol bebeğini tv da canlı yayına çıkardı onun o sevincini görünce oturudm ağladım. bende böyle bu sevinci görebilecekmiyim diye.
ama inanıyorum bizde o günleri göreceğiz allahın izniyle inşallah. sabır gerekiyor. sabırla ve inançla bu yolda yürüyoruz....

ahh canım ona benim de içim gitti. biz de anne olacak mıyız yavrumuz olacak mı.... rabbim bizlere de versin hayırlı evlat inşallah.
her namazdan sonra sizlere de dua ediyorum kendimle beraber allahım isteyen herkesin kucağına ver diyorum

bundan sonra ben de yiycem tatlım olmuyor böyle hep ona hep ona

ALLAH sağlıgmzı elimizden almaSIN bende bir ara içim bulanır başım döner ayakda duramam kanım çok düşmüş doktor sen nasıl ayaktasn demişti şimdi iyim o ara kociş azoyu öğrendm yemedm içmedm 56 kilodan 48 inmiştm ondan olmuştu

ahhh bebekimm ben de şimdi ağlıyorum sebep yine esra erol
bi aday gelmiş 16 yaşında doğum yapmış nikahsız olarak...
yarabbim biz nasıl mücalede ediyoruz çabalıyoruz olmuyor...
başka insanların istemedikleri halde bebekleri oluyor
rabbim bizede nasip etsin bu mutluluğu...
eşlerimizle biz de kucağımıza alalım mucizelerimizi

işte herşeyin başı üzüntü...
dikkat etmeliyiz kendimize umutlu inançlı olmalıyız herzaman...
allah yüzümüzü güldürür inş...

canım bu hormon işini bende çok anlamış degilim hoca birilerine 12-13 olunca daha düşürürsek iyi olur diyor daha düşük olana yükseltirsek iyi olur diyor bence bu hormonlarada çok takılmamak lazım kullandıgınız bitkiseller dogru devam edin benim eşimde aynılarını kullanıyor tıkanıklıksa sizin sebek çok şanslısınız çünkü amaliyatla tıkanıklık halledilir spermler normal çıkar normal yolla bile hamile kalabilirsin ..

geçen açtm bakıyom esra erol dogum yaptıktan sonra bebegini öperken çekmişler insan bu kadar mı özendirir ya agla agla nereye kadar allah saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

işte bilmiyorum buradaki sebep hormonlarla oynayarak tetitklemek o zamn çıkış oluyormuş güya... inşallah tıkanıklıktır sebep dediğin gibi allah herkese şifa versin kurtarsın bu dertten

BAHAR------------------------------------------2 yasin
BETÜL------------------------------------------
CEMREM---------------------------------------2 yasin
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------
HEP--------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------3 yasin
İSTİYORUMBEBEĞİMİ---------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT---------------------------------------
NUREFSAN------------------------------------
NURSEN----------------------------------------
NZLN-------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TWİLİGHT---------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZCU--------------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------2 meryem

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 5 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

canım nasılsın ne yemek yapcan

kız hepiniz oturdunuz ağlıyonuzmu.
zaten eseslimle bahar hasta.
aglayın kız siz buurnunuz akar

şaka şaka.
hiçbiriniz ağlamayın ya..

Allah bizide görüyo..
üzülmeyin talişkolarım benimmmmmmmm

sabh bi giriyorum akşama kadar kapatmıyorum topik kolik oldum

canım valla bende anlamaıdm şimdi biizm fsh 14 ama hoca 7 ye düşürelim dedi yani bu hormonu düşürmek mi yükseltmekmi anlamadım bende hakkında hayırlısı olsun inşallahhh

sabah yine haberlerde vardı 2 günlük bebeği şanlıurfada çanta içinde sokağa bırakmışlar bomba sanıp patlatacaklarmış ki son anca yavrucak ağlamış ve patlamamaktan kurtulmuş. bunu doğuranda anne işte sabahta çok ağladım eşimle kahvaltı yaparken oda boğazına düğümlendi bişi diyemedi. allah isteyen olmayan herkese evlat nasip etsin inşallah.....

aynen canım bende ağladım. insnaın içi gidiyor. allaha sığınıyoruz o bizim bu gözyaşlarımız görüyor. inşallah tez zamnda bizimde yüzümüzü güldürecek.

yanlız değilsin ben de ağlıyorum

mutluluktan ağlayalım artık

geçen açtm bakıyom esra erol dogum yaptıktan sonra bebegini öperken çekmişler insan bu kadar mı özendirir ya agla agla nereye kadar allah saglıklı hayırlı evlatlar versin hepimize

aminnn aminnn inşallahhh. hepimzi inşallah en kısa zmanda versin rabbim.

kaan hocaya su ilaclari sormustum cevap gelmi(yesilex,panax,balik yagi,ginko bloba)
cevabi su:

Yesileks ile panax aynı grup ilaçlar, biri de yeter. Tabii, bu bitkisel destek tedavilerini alabilirsiniz.

kız hepiniz oturdunuz ağlıyonuzmu.
zaten eseslimle bahar hasta.
aglayın kız siz buurnunuz akar

şaka şaka.
hiçbiriniz ağlamayın ya..

Allah bizide görüyo..
üzülmeyin talişkolarım benimmmmmmmm

bugün ağlama günü oldu canım hepimiz duygusal takılıyoruz.
herşey üst üste gelince insan dayanamıyor valla.
ağlayalımda heryerimiz açılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…