Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah hemen geçer ağrın canım ilaç filan bişiler al. bende pazra günü çektim o ağrıyı 2 hapla kendime geldim ancak. allah şifa versin canım

inş. cnm ben ilaç almamaya çalışıyorum çok mecbur kalmadıkça zaten bıktım ilaç içmekten psikolojik heralde ilaç görünce artık midem bulanıyo resmen

inş. cnm ben ilaç almamaya çalışıyorum çok mecbur kalmadıkça zaten bıktım ilaç içmekten psikolojik heralde ilaç görünce artık midem bulanıyo resmen

bende almak istemiyorum ama mecbur kalıyorum canım yoksa ağrı geçmiyor kıvrandırıyor resmen.
haklısın canım inşallah en kısa zmanda geçer ağrın. sıcak su filan yap istersen sakıncalı diyorlar ama oda biraz rahatlatıyor.

tatlım hoş geldin ama senin eşin azosperm degil bence çünkü klomen eşinde spermler olana yarar inşallah bebegin gelir yakında.

amin tatlım allah güç kuvvet versin eşlerimize ve bizde de tabi...
tüm zorluklarla mücadele edebilmemiz için...

sağol canım kış geldi hastalıklar başladı.
iyi olmaya çalışıyorum valla ne olsun sen naıslsın ?

iyi olmaya çalışırız insanlar ne açımasız daha ben 1 seneyi biledoldurmadım bana korunur musunuz diyorlar şuan düşünmüyorum diyom ana niye düşünmüyon aaaa çok ayıp sen rahtlığa alışacan sonra senin için zor olur birde herkesin içinde ya off

cnm benimde yumurtlamam düşük sen hangi ilaçı kullanıyosun ben duphaston kullanmaya başladım inş. cnm en kısa zamnda hamile kalırsın hayırlısıyla

bende duphaston kullanıyorum tatlım...
önemli olan eşimde sperm çıkması tüp bebekte bizim sorunumuz bi terslik çıkarmıyor...
allah kocişime bol bol spermler versin inş...
sizinde inş en kısa zamanda bebişleriniz olur

amin tatlım allah güç kuvvet versin eşlerimize ve bizde de tabi...
tüm zorluklarla mücadele edebilmemiz için...

aminnn canım aminnn inşallah. hep deriz ya herşeyin başı sağlık. sağlık olsun allahın izniyle herşeyin üstesinden gelmeye çalışırız.

inş.cnm RABBİM hepimizin gönlüne göre versin

insanlar malesef canım böyle. durumları bilmedikleri için ileri geri konuşup duruyorlar. daha dur bakalım 1 yıl olmuş dimi ama yok illa sorup senin canını sıkacaklar.
sinir oluyroum bu soruyu soran insanlara

çok çok geçmiş olsun canım neler yaşamışınız Rabbim bir daha göstermesin... inşallah normal yolla çıkış olur teseye gerek kalmaz..

allah razı olsun canım benim
allahım o günleri bir daha göstermesin...
yaşadıklarımızı bi biz bi allah bilir...
allah kimsenin başına vermesin böyle bi hastalık...
inş tekrar çıkış olmaya başlarda biz de havalara uçarız

merhaba bayanlar..
bekliyorum gündüz giren kimse yok.
(eseslim var bitek)
b en yemek hazırlamaya gidiyorum herkes gelmiş.
ama haksızlık bu...

baharcım sana bişey sorcam tatlım.üzümçekirdeği tozumu yiyodunuz siz.
nasıl yiyodu kocişin.
tekrardan geçmiş olsun bu arada..

insanlar malesef canım böyle. durumları bilmedikleri için ileri geri konuşup duruyorlar. daha dur bakalım 1 yıl olmuş dimi ama yok illa sorup senin canını sıkacaklar.
sinir oluyroum bu soruyu soran insanlara

siz kaan hocaya gitiyorsunuz dimi nasıl durum ya sende de oluyor mu ağlama nöbetleri durp durup ağlıyorum ya tek bende mi var yoksa

insanlar cahilliklerinden mi yapıyo yoksa can mı yakmak istiyo bazen kestiremiyorum bende.
emin ol tatlım hepimiz aynı yollardan geçiyo.
ama kayınvalidemin hakkını yiyemem o biz budurmdan hiç haberimiz yokken bile onun yanında soranlar olur Allah verirse.
biraz gezip tozssunlar Allahhın izniyle olur derdi.
Allah ondanda razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…