Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar benim kociş geldi ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar

Arkadaşlkar bende over yetmezliği var. Eşim bugün ilk defa spermiogram verdi fakat tükürük kullanmış. Sonucu çok etkiler mi sizce?

Arkadaşlkar bende over yetmezliği var. Eşim bugün ilk defa spermiogram verdi fakat tükürük kullanmış. Sonucu çok etkiler mi sizce?

inşşalh faydası olur mavimenekşe.
duyduğumuz herşeyi kulllanmak istiyoruz.
azoda mı kullanılıyormuş acaba bu ilaç.
fiyatı ne acaba?
peki siz m-sure kulanıyomusunuz.

fiyatı 20 tl ama sadece romanyada tanıdığı olan getirtebiliyor bir şişe 1 ay gidiyor
m-sure kullanmadık önermedi kaan hoca

inşallah mavi menekşe kullansın ba
kalım bellimi olur nerde ne var sebeb olsun inşalah..

..

sebep olur inşallah

geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin

canım tukurukle bısey olmuyor ama kayganlastırıcı bısey olmayacak sabun vs gıbı ama
tukurukte olmasa ıyı sonuc cıktımı sız azolumusunuz

canım allahım sana inş ikiz ikiz evlatlar verir ya rabbim yemek bile yapacak zamanın kalmaz amin
amin tatlımcım...
bizde seni seviyoruz yıldız...
dualarında namazlarında kabul olsun inş.
karadenizin neresindesin tatlım.

oh oh iyiymiş yinede çıkmış.
sizde bize umut oluyorsunuz işte.
inşallah bende güzel şeyler yazabilirim buraya.
Rabbim o günleride gösterir inş.

ıyı geceler baharcım nasıl oldun tatlım
dıslerının tarıhı bellı mı :18::18:

öncelikle teşekkür ederim . adetin 2. günü başlayan muayeneler hormon testi için mi ben onu yaptırmıştım smer testi de oldu bunlarla hazırlıklı gidersem doğrudan iğnelere mi başlıyorlar

tekrar herkese merhabalar arkadaşlar.Ben de yeni üyeyim ama pek yazmyrum seyirciyim daha çok.Arkadaşım ben tedavi yarıda kalınca ücretin ne kadarının ödendiğini merak ettim.Tamamı mı yoksa?Biz de 2ay oluyo öğreneli varikosel amlyt oldu eşim bir de sadece keçiboynzu pekmezini kullundık bu süreçte ve bugün bir umut özel bir laboratuvarda 2.kez test yaptırdık ama sonuç yine sıfır.Bir de bugn ibrahim saraçoğluyla grüştük tlefonda uzun uzun bize kök hücreleri tedavi edici 7aylık bir kür önerdi şansınızı yüzde 40arttırabilir dedi.Kendi sitesinde satışa sunulun bir kür değil daha farklı sanırım biraz pahalı ama.Kullanımı 3ay+2ay+2ay lık kürler şeklinde.3AYLIĞI 550tl.Aldık bizde umut işte tereddütlerin olsa bile ümitlenmek daha baskın galiba.Siz de bilirsiniz ya bu durumu...Eşimin testisleri de çok küçük ne biliym en iyisi hiç tedaviyle tüp bebekle uğraşmayıp boşa umutlanmamak mı acaba diye de düşünmüyor değilim.Oooof işte blmyorum Allah hepimizi gayemize ulaşmak için doğru yola sevketsin ve bizim sıkıntılarımızdan rant elde etmeye çalışanlardan da uzak etsin...Ne çok konuşmuşum yav neyse iyi geceler hepinize...

Çok tatlısın yaa.Ve haklısın...

bugünün ilk günaydını benden. bakıyorumda kimse görünmüyor tabi dün o kadar oyunlar halaylar dan sonra yoruldunuz yada benim gibi çalışmıyorsunuz ve uyuyorsunuz yağmurlu havalarda hiç yataktan çıkasım gelmiyor hafta sonu olmasını ne kadar çok isterdimmm.neyse bi çay içeyim bu gafleti üzerimden atayım...

işte bilmiyorum buradaki sebep hormonlarla oynayarak tetitklemek o zamn çıkış oluyormuş güya... inşallah tıkanıklıktır sebep dediğin gibi allah herkese şifa versin kurtarsın bu dertten
canım bu sanırım kişinin bünyesine göre değişiyo bizim de hormonlar normaldi kaan hoca da hormonları uyaralım biraz demiş eşime ve hormonları yükselmişti kullandığı ilaçlarla ve biz bundan sonra canlı spermi gördük testte ne bileyim karışık durumlar ancak dr.lar anlayabilir bu durumdan.
bu ilaclara baslayacak esim insaalah faydasi olurda spermlerimiz daha fazla bekletmez bizi
inşallah kullanacağınız ilaçlar şifa olur canım.

2. günaydın da benden olsun :) evet ya kızlar akşam coşmuş bi ağlamışlar bi gülmüşler ilahi ne alem kızlarsınız yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…