arkidislerimm benden size gelsin bu parca(
Aldirma deli gönlüm...sen sarkilar söyle bosver.... - YouTube
canlar benim kociş geldi ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar
Arkadaşlkar bende over yetmezliği var. Eşim bugün ilk defa spermiogram verdi fakat tükürük kullanmış. Sonucu çok etkiler mi sizce?
inşşalh faydası olur mavimenekşe.
duyduğumuz herşeyi kulllanmak istiyoruz.
azoda mı kullanılıyormuş acaba bu ilaç.
fiyatı ne acaba?
peki siz m-sure kulanıyomusunuz.
inşallah mavi menekşe kullansın ba
kalım bellimi olur nerde ne var sebeb olsun inşalah..
..
saol canım çok kötü üşütmüşüm perişan haldeyim...
bide yirmilik dişlerim çıkıyor felaket bi sancı var
bugüne kadar hep erteledim ama şimdi dayanılacak gibi değil...
ameliyat olmam gerekiyormuş ve 2-3 gün konuşmakta zorlanabilirmişim...
ben öğretmeni çocukları ihmal etmek istemiyorum onun için cumaya kadar bekliycem...
inş bi aksilik çıkmazsa cuma günü olucam ameliyatı...
pazartesiye kadar biraz toparlarım heralde...
geçmiş olsun en kısa sürede iyileşirsin
Arkadaşlkar bende over yetmezliği var. Eşim bugün ilk defa spermiogram verdi fakat tükürük kullanmış. Sonucu çok etkiler mi sizce?
amin tatlımcım...canım allahım sana inş ikiz ikiz evlatlar verir ya rabbim yemek bile yapacak zamanın kalmaz amin
bizde seni seviyoruz yıldız...evet evet bırakalım ağlamayı. dualarımızda buluşalım burada herkes iyi kötü aklımda kalıyor hep dualarımdasınız. allahım onlara da evlat nasip at evlat hasretiyle yakma diyorum. burada neler yaptığınızı neler yaşadığınızı görüyorum çünkü. kendimden çok sizlere dua ediyorum. önce benden daha çok hasret çekenlere ver sonra bana diyorum. burada ezan okunuyor şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim bize nasip etsin mucizelerimizi inşallah. kader arkadaşlarım benim biz çok zor sınavdan geçiyoruz rabbim bu sınavı kazananlardan eylesin hepimizi.
Allahım yüzünüzü güldürsün inşallahhh... Hepimiz çok özel kadınlarız aslında rabbim bizi seçerek verdi bu sıkıntıyı bize. Ben hep öyle düşünüyorum. Sabredeceğiz şükredeceğiz sadece... verse de vermese de rabbim şükürler olsun ona....
azo kardeşlerim sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım.sorduğun kısmı görmedim.kusura bakma. biz de çok moral bozukluğu içinde girdik operasyona.doktor kesin sperm çıkar demedi zaten.ama çıkma ihtimali yüksek.hormonlar normal demişti.biz de hiç vakit kaybetmeden olsun ne olacaksa dedik. tesa da çıkıp teseye gerek kalmayınca inanılmaz mutlu olduk.ve yeni hücre olduğunu söyledi. tıkanıklığa bağlı azospermi imişş.o da kötünün iyisi gibi bişey artık.allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah herkese.umarım sizin işiniz de rast gider.iyi haberlerini okuruz buradan.
tedavin hayırlı olsun canım. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
valla canım ben tüp bebek denemsi yaptırdım ama yumurta toplama işlemine kadar gelebildim yumurtalarım toplanamadı eşimde sperm bulunamadığı için. onun öncesindede benden rahim filmi filan istememişlerdi. sadece benden smer testi yaptılar rahim filmine gerek yok dediler. sonrada adetin 2.günü muayeneler başladı ve iğneleirmde başladı yumurtalarım belli bi ölçüye gelincede eşime m.tese yaptılar. eğer bulunsaydı sonrada yumurta toplnaıp 2 gün sonrada transfer olacaktı.
sende büyük ihtimal böyle aşamalardan geçeceksindir. allah tedavini inşallah olumlu sonuçlandırır canım.
tedavin hayırlı olsun canım. inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur.
valla canım ben tüp bebek denemsi yaptırdım ama yumurta toplama işlemine kadar gelebildim yumurtalarım toplanamadı eşimde sperm bulunamadığı için. onun öncesindede benden rahim filmi filan istememişlerdi. sadece benden smer testi yaptılar rahim filmine gerek yok dediler. sonrada adetin 2.günü muayeneler başladı ve iğneleirmde başladı yumurtalarım belli bi ölçüye gelincede eşime m.tese yaptılar. eğer bulunsaydı sonrada yumurta toplnaıp 2 gün sonrada transfer olacaktı.
sende büyük ihtimal böyle aşamalardan geçeceksindir. allah tedavini inşallah olumlu sonuçlandırır canım.
evet evet bırakalım ağlamayı. dualarımızda buluşalım burada herkes iyi kötü aklımda kalıyor hep dualarımdasınız. allahım onlara da evlat nasip at evlat hasretiyle yakma diyorum. burada neler yaptığınızı neler yaşadığınızı görüyorum çünkü. kendimden çok sizlere dua ediyorum. önce benden daha çok hasret çekenlere ver sonra bana diyorum. burada ezan okunuyor şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim bize nasip etsin mucizelerimizi inşallah. kader arkadaşlarım benim biz çok zor sınavdan geçiyoruz rabbim bu sınavı kazananlardan eylesin hepimizi.
Allahım yüzünüzü güldürsün inşallahhh... Hepimiz çok özel kadınlarız aslında rabbim bizi seçerek verdi bu sıkıntıyı bize. Ben hep öyle düşünüyorum. Sabredeceğiz şükredeceğiz sadece... verse de vermese de rabbim şükürler olsun ona....
azo kardeşlerim sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
canım bu sanırım kişinin bünyesine göre değişiyo bizim de hormonlar normaldi kaan hoca da hormonları uyaralım biraz demiş eşime ve hormonları yükselmişti kullandığı ilaçlarla ve biz bundan sonra canlı spermi gördük testte ne bileyim karışık durumlar ancak dr.lar anlayabilir bu durumdan.işte bilmiyorum buradaki sebep hormonlarla oynayarak tetitklemek o zamn çıkış oluyormuş güya... inşallah tıkanıklıktır sebep dediğin gibi allah herkese şifa versin kurtarsın bu dertten
inşallah kullanacağınız ilaçlar şifa olur canım.bu ilaclara baslayacak esim insaalah faydasi olurda spermlerimiz daha fazla bekletmez bizi
bugünün ilk günaydını benden. bakıyorumda kimse görünmüyor tabi dün o kadar oyunlar halaylar dan sonra yoruldunuzyada benim gibi çalışmıyorsunuz ve uyuyorsunuz yağmurlu havalarda hiç yataktan çıkasım gelmiyor hafta sonu olmasını ne kadar çok isterdimmm.neyse bi çay içeyim bu gafleti üzerimden atayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?