Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende cemre isimleri çok severim hata seni de çook sevdim bebegm

cok tesekkur canım sagol burda hepımız kardesız zaten
hepımızın duası aynı alllah bebıslerımızı elı ayagı duzgun saglıklı ve sıhhatlı
bıze gondersın dıye dualarımız
kabul olacaktır inşallah bı gun yaaaa saaaaaaabbbbbbbbbııııırrrrrrrrrrr

ya gülüm bende bundan dertliyim ben ALLAH korusun böyle olacam iç tatına mı bakıyon hap yutacan bu kadar basit yok erkek ya içmez ne olacak bir yerin mi eksiliyor

ya biz iki aydır kullanıyorduk.
üçüncü şişeyi sipariş verdik.
farklı bişey geldi.
kahverengiydi.beyaz bi kapsül geldi.
bizimde midemiz bulandı.
birsürü para veriyoruz.
kendimizi zorlouyoruz almak için.
aylık 650 tl ilaçlara gidiyo düşün yani
buna muayene ücretlerinide ekle..
ooooo..
önemli olan para değil aslında yeterki aşkım iyileşsin.
ben kandırıldığımızı düşünüyorum içim sıkıldı..

canım herşeyin hayırlısı inş emeklerinizi alacaksın bizde ilaç kullanıyoz bitkisel ilaç kullanalım mı diye kaan hoca ya sorduk oda bize proxeed plus verdi ne yapsak diye düşünüyoruz sen hiç kullandınız mı canım inan benim ki içim dışım hap oldu diye bana kızar

inş canım ALLAH isteyene versin dua etelim hep inan cemre bazen sabrım kalmıyor hele biri hamileyse ya da dogum yapmışsa dayanamıyom

biz proxeed,klomen, m- sure ve endol kullanıyoruz.
24 ekimde randevumuz var.
canımızda çok sıkıldı.
eşiminde benimde.
biz zaten zor durumdayız.
eğer bizim üzerimizdn kazanç sağlıyorlarsa haram olsun.
yiyemesinler o paraları.
eşim ilaç kullanmaktan nefret eder.
başı ağrısa ilaç al desem bana kızardı.
ama 3 aydır alıyo o da garibim sesi çıkmıyodu ama
bu durumda o da isyan etti.
kararsızım.
bugün bende mutsuzum....

canım ALLAH görüyor boşver niye mutsuz olma bak senin de evlatların olacaklar biri kız biri oglan anne anne diyip duracaklar sen ALLAHA HAVALE ET BEBEGM

canım ALLAH görüyor boşver niye mutsuz olma bak senin de evlatların olacaklar biri kız biri oglan anne anne diyip duracaklar sen ALLAHA HAVALE ET BEBEGM

hoşgeldiin masal.
nerelerdesin.
annen nsaıl ?
özlettin kendini.

HOSGELDINNNNNNNNNN nasılsın annen nasıl oldu umarım ıylesmıstır canım yaaaa

annem şu an ilaç kullanıyor ameliyat olabillir tekrardan...beklemedeyiz anlayacağınız.ama şu an iyi annem alhamdülillah.
ben de kendimi toplama gayretindeyim...
bugünlerde kaç hamile haberi aldım..dün bi arkadaşımı gördüm hamileydi karnı kocamandı..
o an kendi halime baktım boynum bükük kaldım resmen.
rüyamda teyzem bana çocuk yap diyordu:)
ben de anne olmak istiyorum kızlar....
Allah nasipeder mi ki bana anneliği.................

selam kızlar... masalcım geçmiş olsun annene acil şifalr diliyorum allahtan....

ya kafama habire bişeyler takılıyor. geçen eşime sperm testi yaptırdık demiştim ya. orada 7 milyon lökosit görüldü yazıyor acaba çok mu fazla bu rakam. yani iltihap çok mu yoğun doktor bişey demedi ben sonradan taktım öyleyse iltihaba yönelik entibiyotik falan kullanırdık. bana fazla geldi bu rakam sizin bilginiz var mı?

bir de nonsperm hücre nedir? sperm tahlilinde hani sıralamalar var ya yok işte konstrasyon yok volum vs... bir de o sıralamalar için de nonsperm hücre var hani karşısında da değer yazacak mesela... ne anlama geliyor bu nonsperm hücre?

çok sordum değil mi ahh bu kafa ahhhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…