Günaydın canlarımiyi hafta sonları herkes iyidir inşallah.
günaydın günaydın
Günaydın arkadaşlar hava bugün çok soğuk
herkese merhabaaaaaaaa
umarım bugun guzel haberler alırız
hepımızın tatlı, sırın ,yumuk yumuk yanaklı,
tombıs, cennet kokulu bebıslerımız olurrrrrrrrrrr
o kadarda varlıklı değiliz canım yanlış anlaşılmasın öyle büyük büyük holdinglerimiz yok
kendimizi geçindirecek kadar küçük işyerlerimiz var bu yerlerden 3 aile ekmek yiyor öyle düşün. allaha şükür tabi.
ama büyük işinde büyük sıkıntısı oluyor işte. allah herkese çok versin inş canım.
bu arada allah kavuştursun canım.
canım benim eşimde geçen sen çektirdi. 1 gün sıkıntı çekti sadece amliyatla aldılar tabi onunkinide. ama öyle korkulacak kadar 1 hafta filan ağzını açamamk yok yani.
sıkıntı yapma canım.
Kılzlar dun sormusdum ya umut tup bebek merkezınde fıyatları kımse cvb vermemıs :26::26::26:acaba bılgısı olan varmı sıgortalı veya normal fıyatı nedır han bılelım kı ona gore gelelım hazırlıklı sonra bızım ıcın zor olar cunku bız otelde kalıcaz turkıyede kımsemız yox o yuzden bıze baya masraf cıkıcak ondan sordum bılgı veren olursa sevınırım hepınızı opuyorum
bebekimmm günaydın
canım benim boşver kız holdingleri öyle olsa senin kocişin yüzünü hayatta göremezdin
şaka şaka canım dedim ya allah daha çok versin emeklerinin karşılığını alsın kocişin
dişi de düşünmüyorrum artık bi kurtulayımda çekerim acısını
günaydın bebekim benimmm
dimi ama yüzünü göremem şimdi zor görüyom
bencede çok sıkıntı yapma canım çekince kurtulacaksın böyle acı çekmektense çektir kurtul..
bende bugün arkadaşla buluşcaz çarşıya gidiyorum şimdi bende gelince okuurum artık yazdıkalrınızı
öpüyorum kocaman canım
canım hiç bilmiyorum istiyorumbebeğimi umut tüp bebeğe emre hocaya gitmişlerdi...
o biliyor olabilir o gelince ona sorarız...
rabbim tedavinizi hayırlısıya sonuçlandırsın inş
insallah bahar cok tesekkur edrim canim allah sanada guzel avlatlar nasib etsin butun istiyenlere insallah evlat hasreti cekenlere allah evlatla sevindirsin insallah bilgi alirsam cok iyi olacik hesabimizi ona gore yapariz insallah tez bir zamanda kurtuluruz allahin iziniyle
baharcım senden ve diğer arkadaşlardan allah razı olsun.gerçekten bugün kendimi iyi hissediyorum.ama beni ağlattın yazdıklarınla.nedendir bilinmez herşeye ağlıyorum zaten.bu konuyu kimseyle paylaşamadığım için duygulandım herhalde.bitkisel yöntemlerden bahsetmişsin.ne ki onlar?
Merhaba nur.sen, yesilexin nekadar etkili oldugunu arastiriyorum. Anladigim kadariyla esinizde onceden azosperm vardi ve yesilexin faydali oldugunu gordunuz. Eger sormamda bir sakinca yoksa, tam olarak esinizin durumunun ne oldugunu ogrenebilirmiyim?canım biz biliyosun yeşilexi kullanıp faydasını gördük bizde de yoktu sperm çıkışı ama panaxdan da memnun kalan arkadaşlar var diyosun demek o da iyi bi de kaan hocaya sorup ona göre karar verin canım hangisinden şifa bulacaksanız Rabbim onu kullanmanızı nasip etsin inşallah.
Kılzlar dun sormusdum ya umut tup bebek merkezınde fıyatları kımse cvb vermemıs :26::26::26:acaba bılgısı olan varmı sıgortalı veya normal fıyatı nedır han bılelım kı ona gore gelelım hazırlıklı sonra bızım ıcın zor olar cunku bız otelde kalıcaz turkıyede kımsemız yox o yuzden bıze baya masraf cıkıcak ondan sordum bılgı veren olursa sevınırım hepınızı opuyorum
Allahım kolaylıklar sabırlar versin tatlımmm..senide çok seviyorum bahar inşallah artık gülsün yüzümüz hepimiz biran önce bebegimize kavuşalım tabi hiç biriniz benim kadar beklemeyin kasım ayında 20 yıla girecez 20 yıl dile çok kolay çeken bilir ama hayat bu acısıyla tatlısıyla geçiyor felek kimine kavun yedirirmiş kimine kelek ..
teşekkürler tatlım..kizlar allah iyiliyinizi versin supersiniz ya bu topigin ciceklerisiz vallaa okadar yorulmusum ki baygin baygin okuyordum size gelince yaziliarinizi okudum guldum ben surtunuyum size baharim gecmis olsun canim hep aklimdasiniz ama yazmaya vakit bulamadigim zamanlar oluyor allah hepimizin gonlundekini versin ikinizde opuyorum
hadi hep birlikte ağlayalım eseslim
burdan kötü haberleri okudukça korkuyorum, iyilerle ise mutlu oluyorum..
Allah hepimize sabır versin ...
ben daha yolun çok başındayım..
nereye hangi doktora nasıl gideceğiz bunu da bilmiyorum..
eşim devlet memuru ben de çalışmıyorum. bu maddi yükleri nasıl karşılayacağız bunu da bilmiyorum kimbilir bu tedaviler kaç yıl devam edecek..
eşim ancak devlet hastanelerine gidebilir çünkü başka hastaneler için memuriyetten izin alamıyor..
anlayacağınız ben şuan çok kötüyüm ve ağlıyorum.. çok korkuyorum gelecekten..
ahh be canlarım ah be kader arkadaşlarım... saat kaç ve biz buradayız ne işimiz var burda değil mi? hep bir umut hep bir güzel haber bulma çabası aslında.... acaba bugün var mı bir gelişme diye hep bir merak işte....
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan dertten inşallahh... bu gün bir bebek aldım kucağıma allahım neydi o benim de öyle yavrum olsa dedim öyle heveslendim ki... kucağımda görenler senin yok mu dedi. görüyorsunuz yok işte olsa ya yanımda ya karnımda olurdu... daha 14 aylık evliyim az çok tahmin etmez mi insan yok işte yok yok yok.....
rabbim şifa versin güzel kocalaramıza inşallah... kendimi geçiyorum anne olmayı geçiyorum da gönlüm yavrumun baba olmamasına çok yanıyor.... allahım böyle bir insana hayırlı bir evlat nasip etsin o harika bir baba olur çünkü biliyorum biliyorum
20 dk oldu uğurladım
çok üzülüyorum ondan ayrı olunca
allah kimseyi ayırmasın sevdiklerinden
Allah tez zamanda kavuştursun...
tatlımmmmmmmmmmmmm....
saol canım benim
kız ne var o kadar hoplayıp zıplayıp halay çekecek...
okurken canım çıktı.
bişeyler atlamayayım diye dünden beri yazılanları okudum.
iki gün girmesem zaten okuyamıyorummmm...
hepininze mutlu günler diliyorummmmmmm...
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmm......
bişey değil tatlımm.
akşam kaynatmışsınız yine..
nasıl oldun bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?