canım allah kavustursun tez zamanda esın su gıbı gıdıp gelsın tatlım
ahh be canlarım ah be kader arkadaşlarım... saat kaç ve biz buradayız ne işimiz var burda değil mi? hep bir umut hep bir güzel haber bulma çabası aslında.... acaba bugün var mı bir gelişme diye hep bir merak işte....
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan dertten inşallahh... bu gün bir bebek aldım kucağıma allahım neydi o benim de öyle yavrum olsa dedim öyle heveslendim ki... kucağımda görenler senin yok mu dedi. görüyorsunuz yok işte olsa ya yanımda ya karnımda olurdu... daha 14 aylık evliyim az çok tahmin etmez mi insan yok işte yok yok yok.....
rabbim şifa versin güzel kocalaramıza inşallah... kendimi geçiyorum anne olmayı geçiyorum da gönlüm yavrumun baba olmamasına çok yanıyor.... allahım böyle bir insana hayırlı bir evlat nasip etsin o harika bir baba olur çünkü biliyorum biliyorum
amin canım benim 2-3 günlük bişey bile olsa ayrılık koyuyor insana
canım benim off benim ki de işe gitti ha bu arada senin kocan ne işle ugraşıyor
haklısın ama ara sıra ayrılık askı tazeler unutma
kız cemre ne yapan senin de mi kocan yok hadi kızlar kocalarda yok halaya aglamak yok
canım benim eşim özel bi şirkette balıkesir bölge koordinatörü olarak çalışıyor...
ama bu iş çok yorucu şimdi bi arkadaşıyla araba galerisi açmayı düşünüyorlar...
para akadaşından çalıştırma kocişten...
bakalım herşeyin hayırlısı
bebekimmmm ayrılık olmasın ben aşkımızı her dem taze tutarım
ıyılık canlarım benım kocıs evde ama horul horul uyuyo yorulmus adam
allah kavuştursun baharcım... rabbim kocalarımızla muhabbetimizi arttırsın inşallah.... onlar bize lazım önce....
ben çıkıyorum hayırlı geceler kızlar dualarımdasınız
ah canım ne yapacam işte kocaların işi bu sizin tedavi nasıl gitiyor
ama bunların işi de bitmez valla ne hafta sonu bile yok sinema ya gitcez bi film gelmiş bendeyar çok merak ediyom gitmiyor
vaavvvvv sende bendensın yanı romantıksın he
senın burcun ne pek anlamam ama merak ettım tatlım
allah kavuştursun baharcım... rabbim kocalarımızla muhabbetimizi arttırsın inşallah.... onlar bize lazım önce....
ben çıkıyorum hayırlı geceler kızlar dualarımdasınız
canım benim burcum başak...
yükselenim de ikizler...
ya senin burcun ne
gercekten bız kaldık be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?