neyapalım tatlım.
tabiki Allahtan geldi.
böyle düşünmesek nasıl kalkarız altından..
üzülmüyorum ya..
yani bilmiyorum üzülüyor da olabilirim..
amannnn
doktora da gıcık oldum zaten..
uyuz sizin tüp bebekten başka sansınız yok deyip durdu..
kocacım da sinir oldu uyuz adama.
sürekli belki 5 defa dedi szin tüp bebekten başka sansınız yok diye
heralde yani bizde biliyoruz değilmii.....
gerizekalı..
neyseeeee
ooooooooooo
kurabiş yaptım..
gel yiyelimmmmmm..
fena olmadı gibi
yani ben sıcakken anlayamıyorum tadını.
1-2 saat sonra belli olur...
çay yaparım yanına bi de
hadi kalk gel..
canim,oncelikle gecmis olsun..kafana fazla takma,hersey guzel olucak insallah!!!benide alin kurabiye yemeye.
neyapalım tatlım.
tabiki Allahtan geldi.
böyle düşünmesek nasıl kalkarız altından..
üzülmüyorum ya..
yani bilmiyorum üzülüyor da olabilirim..
amannnn
doktora da gıcık oldum zaten..
uyuz sizin tüp bebekten başka sansınız yok deyip durdu..
kocacım da sinir oldu uyuz adama.
sürekli belki 5 defa dedi szin tüp bebekten başka sansınız yok diye
heralde yani bizde biliyoruz değilmii.....
gerizekalı..
neyseeeee
ooooooooooo
kurabiş yaptım..
gel yiyelimmmmmm..
fena olmadı gibi
yani ben sıcakken anlayamıyorum tadını.
1-2 saat sonra belli olur...
çay yaparım yanına bi de
hadi kalk gel. canim,siz yine sukur edin bu doktorlara!!biz esimle ilk semen tahlili yaptirdik,sperim sayisi 0 yaziyordu,sonra biz doktora gitdik doktor bize demezmi sizin anne,baba olma sansiniz yok.esimin gozleri dolu dolu,ben aglasam dusunun deli gibi aglicam ama kendimi tutdum esimi teselli etdim,ve orda ciktik eve geldik ben evde yalnizim daha hayatimda hic oyle agladigimi bilmiyorum,okadar kotu duygu ki allah kimseye hissetirmesin insallah!!!!sonra basga doktora gitdik bize belki olur dediler ama micro tesee olmasi flan lazim dediler,yine hic yoktan bize umut oldu....insallah bizimde tum evlat istiyenlerinde en yakin zamanda evlatlarina kovusurlar.
canim,oncelikle gecmis olsun..kafana fazla takma,hersey guzel olucak insallah!!!benide alin kurabiye yemeye.
ay ay bende çok severim kurabiyeyi biri mi gelecek canım bu doktorlara sinir oluyorum bir de umutunuzu kesmeyin desinlr tüp tüp bebek anlıyoruz aman off onu tak onu tak nereye kadar bak senin de bebegin olacak sana anne diyecek kocanla aranızda yatacak sana temizlik yaptırmayacak o günleri gösterecek RABBİN
sende kısır yap canım ben seni araya sıkıştırırımkisirimida yapib geliyorum...
canim,size afiyet olsun.ben gelene kadar ne kurabiye kalir nedeki basga birsey!!!!sağolasın tatlım.inşallah bizim içinde herşey güzel olacak.
gel sende tabiki de..
sorman hata...
insallah,guzel haberlere donersiniz canim!!!sizin hormaon degerleri herzamanmi boyle yuksek?bide canim bilmedigim icin soruyrum yanlis anlama mesela bu horman degerleri yuksek veya normal olunca fark ediyormu ki?:26::26::26:canim,siz yine sukur edin bu doktorlara!!biz esimle ilk semen tahlili yaptirdik,sperim sayisi 0 yaziyordu,sonra biz doktora gitdik doktor bize demezmi sizin anne,baba olma sansiniz yok.esimin gozleri dolu dolu,ben aglasam dusunun deli gibi aglicam ama kendimi tutdum esimi teselli etdim,ve orda ciktik eve geldik ben evde yalnizim daha hayatimda hic oyle agladigimi bilmiyorum,okadar kotu duygu ki allah kimseye hissetirmesin insallah!!!!sonra basga doktora gitdik bize belki olur dediler ama micro tesee olmasi flan lazim dediler,yine hic yoktan bize umut oldu....insallah bizimde tum evlat istiyenlerinde en yakin zamanda evlatlarina kovusurlar.
yani tabiki.
bizim ilk doktorumuz kaan hocanın öğrencsiymiş.
bizi ona yönlendirmişti yani araştırın hemen tese olmayın demişti.
bizde onu dinledik ama kaan hocayla biraz geç görüştük..
haftaya inşallah gideceğiz ona..
tarifini isterim dami bu doktorların huyu böyle ya boş verilmiyor ya para için yapıyor lar aman kocanın yanın da ol hep ben ilk duydum da eşime küsmüştüm oda benim bir suçum yok diye bana isyan etmişti ALLAHIM isteyen herkese ver ya RABBİM inan bir hamile olursam herkese hamileee yim diye bagracam kayınvaldeme soruyorlar bebek yok mu diye oda betül kansızda kendini domarlasın da öyle diyor ama oda oglum da bir şey yok diye diye görümcem hamileydi bizde bu yeni duyduk inan bana hamileyim kalkamam bebek düşer filan aman ben şunu yapmam off onları çeçeke dişlerimde diş kalmadıamin canım ya..ne güzelşeyler yazmışsın..
inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh oluur bu duaların...
misafirim gelmeyecek ben çok seviyorum kurabiyeyi.
çayın yanında akşamları kocişle yiyoruz
abur cubur yemekten iyi oluyor.
tarif verebilirim
doktor gıcıktı ya.
uyuz adam.
spermiyogram detaylı yapılıyormu dedik.
yani bizim için çıkış önemli
bir tane bile sperm görünse havalara uçacaktık.
hala bize diyoki 500.000 sperm olsa bile tüp bebeğe gitcaksiniz.
anladık diyoruz yani önemli olan güzel bakılması dedik.
burda o kadar detaylı bakılmıyor dedi.
yuvarlak hücre görünmesi için boyama falan yapılıyormuş burda yapılmıyor dedi
ayrıca yuvarlak hücre sperm hücresi olmayabilir ona gğvenmeyin falan dedi.
neyse ki biz bazı şeylerin farkındayız da adamı pek takmadık ama sinir olduk.
onun yüzünden kociş strese girdi.
insallah,guzel haberlere donersiniz canim!!!sizin hormaon degerleri herzamanmi boyle yuksek?bide canim bilmedigim icin soruyrum yanlis anlama mesela bu horman degerleri yuksek veya normal olunca fark ediyormu ki?:26::26::26:
hormonlarımız iyiydi tatlım bizim sadece FSHımız14 tü sınır 12 miş ya.insallah,guzel haberlere donersiniz canim!!!sizin hormaon degerleri herzamanmi boyle yuksek?bide canim bilmedigim icin soruyrum yanlis anlama mesela bu horman degerleri yuksek veya normal olunca fark ediyormu ki?:26::26::26:
tarifini isterim dami bu doktorların huyu böyle ya boş verilmiyor ya para için yapıyor lar aman kocanın yanın da ol hep ben ilk duydum da eşime küsmüştüm oda benim bir suçum yok diye bana isyan etmişti ALLAHIM isteyen herkese ver ya RABBİM inan bir hamile olursam herkese hamileee yim diye bagracam kayınvaldeme soruyorlar bebek yok mu diye oda betül kansızda kendini domarlasın da öyle diyor ama oda oglum da bir şey yok diye diye görümcem hamileydi bizde bu yeni duyduk inan bana hamileyim kalkamam bebek düşer filan aman ben şunu yapmam off onları çeçeke dişlerimde diş kalmadı
hmtnzl canım bu yüzden bayramlara gitmeyi sevmem
bizim akraba hacıya gitecekmiş ben de kagta sizi de yazdım ya valla batıl mı bilmem artık ALLAHIM DAN istiyom canımben seviyorum gezmeyi ama çekiniyorum artık..
şu soranlara gıcık oluyorum.
özellikle soruyorlar..
yok mu,yokmu niye yapmıyorsunuz diye..
vallahi insanların nasıl insanlar olduğunu anladım biliyormusun..
eğer iyi biriyse hiç sormuuyor zaten..
lafta geçse bile olur sıkma canını diyor.
ama eğer kötüyse özellikle ssoruyor..
niye olmuyo.
sorun kimde
doktora gitmedinizmi
niye gitmiyonuz.
kardeşim size ne de denmiyorki..
olur inşAllah diyorum başka bişey demiyorum..
napalımm...........
kız senden öyle kurabiye tarifi beklerim
ellirine sağlık bu tatlı bir kurabiye olmuş aynı sen gibi kurabiyen de tatlıvereyim hayatım.ne demek..
aaa
malzemeler: 1 paket krem şanti
1 su bardağı sıvıyağ
3 su bardağı un
1 paket vanilya
yapılışı: 1 paket krem şantiyi sıvıyağda çırptım..
ama normal krem santi gibi kabarmadı.
vanilyayla 3 su bardağı unu kaba koydum.
krem santiyle karıştırdım.
normal hamur gibi olmuyo.
toparlanması biraz zor oldu.
azıcık (1yemek kaşığı kadar) margarin koydum ben toparlansın diye.
küçüçk sekil verip fırına ver.
çıkarınca pudra şekeri dökülür diiyo.
1 tepsi çıktı.
yarısına pudra şekeri döktüm yarışına azıcık kakaoyla pudra şekerini karıştırıp buladım.
hımmmmmmm yiyorum şimdi güzel olmuş
bizim akraba hacıya gitecekmiş ben de kagta sizi de yazdım ya valla batıl mı bilmem artık ALLAHIM DAN istiyom canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?