Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum.ailelerinin ve butun turk dunyasinin basi sagolsun.

kızlar birşey sorcam size
sperm dondurmada ücret alıyolar mı alıyolarsa ne kadar ücret alıyolar ssk lı olmak ücrette farkediyo mu yoksa aynı mı oluyo
şimdi eşim bayrama kadar test vermek istiyo
biz de yine canlı çıkarsa dondurmak istiyoruz
bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum kızlar.

canım hayırlısı olsun ilk mi denersiniz

canım ilk denemeniz mi

nursencim galiba umut tüp bebekte ilk yıl ücretsizdi diye duymuştum burda gelecek tüp bebek merkezinde sormuştuk 400 tl ye dondururuz demişlerdi burda özel labaruvart 150tl ye donduracaktı tabi yerden yere farklı siz nerde dondurma işlemi yapılacak karar verin ona göre parasını ordan ögrenirsiniz inşallah bol bol spermler görülür ..

inşallah canım benim sağol
biz bursada yaptırmayı düşünüyoruz kısmetse bilmiyorum bakalım nasıl olur
bursada aklımızda bir yer var önce orayla bir görüşürüz
ona göre bakarız bakalım
hakkımızda herşeyin hayırlısı.

canlarım bu spermiogramlara nasıl güveneceğiz..
topiğin ilk sayfalarında bi arkadaş yazmıştı kimdi hatırlamışyorum şimdi.
spermiogramda hep sıfır çıkıyormuş ama arkadaşın eşi laborantmış kendisi baktığında canlı sperm görüyormuş..
en sonunda sperm bulmuşlardı biyerde ne yaptılar, hamilelik bebek oldu mu bilmiyorum sonrasını okumadım..
hal böyle iken biz bu testlere nasıl güveneceğiz???

Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabır versin, yaralılarımıza da acil şifalar versin inşaAllah..

evet onların bebegi olmuş okumuştum kimbilir belkide burda çogunun bir kaçtanede olsa belkide var yok sıfır deyip sallıyorlar belkide çok güvenilir iyi biyerde sperm testi yaptırmak gerek ... evet allah rahmet eylesin şehitlerimize yaralılar inşallah hepside iyleşir kahrolsun pkk kahrolsunlar pislikler kahrolsunlar allah hepsinin cezasını versin eştikleri kuyuya düşsünler inim inim inleyerek gebersinler ..

hemşerim hoş geldin canım nasılsın eseslim?
kaç yaşındasın? ne iş yapıyorsun? kaç yıllık evlisin?

şimdilik bu kadar yeter.
özel mesaj yazıcam sana ama yeni üye olduğum için yazamıyorum..

evet onların bebegi olmuş okumuştum kimbilir belkide burda çogunun bir kaçtanede olsa belkide var yok sıfır deyip sallıyorlar belkide çok güvenilir iyi biyerde sperm testi yaptırmak gerek ...

ne güzel.. bu umut oldu bende şimdi..
belki hepimizin eşlerinde sperm var kızlar ama uğraşmayıp üstünkörü bakıyorlar belki bu testlere..yok deyip geçiyorlar tabii onların umrunda mı ki bizim bebek hasretiyle yanışımız..

inşaallah hepimizin eşlerinde vardır ..

benim eşim pzt günü spermiograma gidecek heyecanla bekliyoruz..
eşim maaşallah bana moral vermek için mi bilmiyorum çok ümitli.. ve sanırım benden daha çok inançlı...onun bu hali çok hoşuma gidiyor..
bense çoğu zaman yelkenleri suya indirip hüngür hüngür ağlıyorum...

evet canım sağolasın ayrılır zor valla cuma gelecek nasip olursa.
özlenmezmi yaa yanlız yatamyorum ben. bekarkende biriyle yatamazdım şimdide onsuz yatamyrum

Kızlar vatanımızın başı sağolsun kahrolsun pkk 24 şehit çok üzgünüm.......:2::2:
aminnnnnn kahrolsunn......

evet canım bizde 120 liraya aldık çok iyi denk getirmişiniz. bizde testojeli öyle getirdik 95 liraya bulduk. normalde onu 110 liraya satıyorlardı.
hadi canım hepsi şifa olsun eşine inşallahh..

benimde bildiğim kadarıyla ücret alıyorlar canım. ama ücreti konusunda bilgim yok malesef

canımcım ben 26 yaşındayım pazar günü 27 olcam
şuan evddeyim çalışmıyorum asıl mesleği muhasebecilik. 1,5 yıllık evliyiz canım. ocak ayında öğrendik biz durumu vakit kaybetmeden tedaviye başladık bide başarısız bir m.tese ameliyatı olduk.
ben sana ataym canım

canım Allah kavuştursun eşine öyle oluyo ben de bekarken biriyle yatamazdım şimdi eşim olmadan uyuyamam.
ben 32 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz. aslen mühendisim ama şuan ev hanımıyım.
ne güzel hemen başlamışsınız..
biz şok olduk ve içimize kapandık birbirimize dahaçok yakınlaştık sonuçtan sonra öğreneli 1 yılı geçti..
şimdilerde karar verdik.. bi kez daha testler tabii burda yapılabilenleri yaptırıp ondan sonra doktora başvuracağız inşaAllah.
bence büyük şehirlerde olan arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden çaresine baksın.. ya bizim yerimizde olsaydınız?
biz spermiogramı bile burda olamıyoruz. erzincan a gidecek eşim tahliller için..orda özel bi hastane yapıyormuş sadece, genetik test yapıyolar mı bilmiyoruz şuan gidince öğreneceğiz..ben eşimin genetik problemi olabileceğini düşünüyorum. eşimin babasında da sorunlar olmuş ve eşim tek çocuk.. kayınpederin tüm kardeşlerde geç olmuş çocuklar, eşim de dahil..

işte böyle..hayırlısı Allah'tan...
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin..

Rabbim tüm şehit ailelerine sabır versin ..:72
ne demek ya 26 şehit o evlatlar kolay mı yetişiyo
allah onlara yardım edenide bi su bile vereni bildiği gibi yapsın
Tüm şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum... Nur içinde yatsınlar

bizim avantajımız erken başlamak oldu evet ama palanpandıras m.tese olmamız yanlış odu. tez canlılık yaptık hemen olduk. tedavi olmadan girdik yani. şimdiki aklımız olsa öyle yapmazdık. ama bundada vardır bir hayır diyoruz.
bizim hiç bir testimizde sorun çıkmadı ama olmuş işte neden olduğunu bilmiyoruz yani.biz ank çok yakınız allaha şükür 1 saatte gidip geliyoruz. orda yaptıyoruz sperm testini filan. daha yaptırmadık ama esk dede öyle detaylı bakmıyorlar tanıdık bir yer olmadığı sürece detaylı bakmıyorlar bu teste.
hakkımıda hayırlısı inşallah canım.

canım olur inşaAllah bak yaşınız da genç üstelik ankaraya 1 saat mesafedesiniz..
ne güzel...

ben evlendim evleneli burdayım çok istedim eşimin tayin olup otarafa gelmesini eşim de karar vermişti ama eşim ilerisini düşünerek ( babasının da desteğiyle (( ) yükselmesi için falan burda kalmaya karar verdi ((
tabi ben sinir oldum bu duruma, çocuk mu önemli kariyer mi üstelik öyle kesin bişey de yok bu yükselme konusunda..
ama ne yapalım elimden bişey gelmiyo. çocuk hasreti çekmiş bir anne babanın benim halimi anlamaması çok canımı sıkıyor..
bir yandan annem bastırıyor ne zaman bebek? niye hiçbişey yapmıyosunuz diye.. onları da anlıyorum biz iki kardeşiz kardeşim henüz bekar.. torun istiyorlar..

keşke eskişehirde olsaydık herşey ne kadar kolay ve güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…