merhaba canlarım ya kaan hocanın bize verdiği trentalı bulamıyoruz buralarda... kullanan var mı bulmakta sıkıntı yaşadınız mı?
pöffff:44:
kızlar birşey sorcam size
sperm dondurmada ücret alıyolar mı alıyolarsa ne kadar ücret alıyolar ssk lı olmak ücrette farkediyo mu yoksa aynı mı oluyo
şimdi eşim bayrama kadar test vermek istiyo
biz de yine canlı çıkarsa dondurmak istiyoruz
bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum kızlar.
sperm dondurmada ücret alıyolar mı alıyolarsa ne kadar ücret alıyolar ssk lı olmak ücrette farkediyo mu yoksa aynı mı oluyo
canım hayırlısı olsun ilk mi denersiniz
nursencim galiba umut tüp bebekte ilk yıl ücretsizdi diye duymuştum burda gelecek tüp bebek merkezinde sormuştuk 400 tl ye dondururuz demişlerdi burda özel labaruvart 150tl ye donduracaktı tabi yerden yere farklı siz nerde dondurma işlemi yapılacak karar verin ona göre parasını ordan ögrenirsiniz inşallah bol bol spermler görülür ..
canlarım bu spermiogramlara nasıl güveneceğiz..
topiğin ilk sayfalarında bi arkadaş yazmıştı kimdi hatırlamışyorum şimdi.
spermiogramda hep sıfır çıkıyormuş ama arkadaşın eşi laborantmış kendisi baktığında canlı sperm görüyormuş..
en sonunda sperm bulmuşlardı biyerde ne yaptılar, hamilelik bebek oldu mu bilmiyorum sonrasını okumadım..
hal böyle iken biz bu testlere nasıl güveneceğiz???
Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin ailelerine sabır versin, yaralılarımıza da acil şifalar versin inşaAllah..
sağol canım kısmetse ilk denicez
ilk ve son olur inşlh bebeklerine hayırlısıyla kavuşursun ayy canım inşlh tutar
evet onların bebegi olmuş okumuştum kimbilir belkide burda çogunun bir kaçtanede olsa belkide var yok sıfır deyip sallıyorlar belkide çok güvenilir iyi biyerde sperm testi yaptırmak gerek ...
evet canım sağolasın ayrılır zor valla cuma gelecek nasip olursa.eseslim nasılsın canım görüşmeyeli
kocişin yurtdışındaymış Allah kavuştursun
ayrılık zor oluyo ben de ailemin yanında kalmıştım 1 hafta ayrı kalmıştım kocişimden
insan özlüyo zor yani
bunlar geçici ayrılık tabi
Rabbim ayırmasın evlerimize dirlik düzenlik huzur versin
aminnnnnn kahrolsunn......Kızlar vatanımızın başı sağolsun kahrolsun pkk 24 şehit çok üzgünüm.......:2::2:
proxeed plus eczanelerde aynı idi cnm 117 tl dedi benim tanıdığım ecza deposunda çalıştığı için saolsun onlar aracılığı ile 95 tl ye aldım rabbim herkese yardım etsin çok zor biz ilaçların hepsine başlayacağız kısmetse(
benimde bildiğim kadarıyla ücret alıyorlar canım. ama ücreti konusunda bilgim yok malesefkızlar birşey sorcam size
hemşerim hoş geldin canım nasılsın eseslim?
kaç yaşındasın? ne iş yapıyorsun? kaç yıllık evlisin?
şimdilik bu kadar yeter.
özel mesaj yazıcam sana ama yeni üye olduğum için yazamıyorum..
evet canım sağolasın ayrılır zor valla cuma gelecek nasip olursa.
özlenmezmi yaa yanlız yatamyorum ben. bekarkende biriyle yatamazdım şimdide onsuz yatamyrum:19
canımcım ben 26 yaşındayım pazar günü 27 olcam
şuan evddeyim çalışmıyorum asıl mesleği muhasebecilik. 1,5 yıllık evliyiz canım. ocak ayında öğrendik biz durumu vakit kaybetmeden tedaviye başladık bide başarısız bir m.tese ameliyatı olduk.
ben sana ataym canım
canım Allah kavuştursun eşine öyle oluyo ben de bekarken biriyle yatamazdım şimdi eşim olmadan uyuyamam.
ben 32 yaşındayım 2,5 senelik evliyiz. aslen mühendisim ama şuan ev hanımıyım.
ne güzel hemen başlamışsınız..
biz şok olduk ve içimize kapandık birbirimize dahaçok yakınlaştık sonuçtan sonra öğreneli 1 yılı geçti..
şimdilerde karar verdik.. bi kez daha testler tabii burda yapılabilenleri yaptırıp ondan sonra doktora başvuracağız inşaAllah.
bence büyük şehirlerde olan arkadaşlar hiç vakit kaybetmeden çaresine baksın.. ya bizim yerimizde olsaydınız?
biz spermiogramı bile burda olamıyoruz. erzincan a gidecek eşim tahliller için..orda özel bi hastane yapıyormuş sadece, genetik test yapıyolar mı bilmiyoruz şuan gidince öğreneceğiz..ben eşimin genetik problemi olabileceğini düşünüyorum. eşimin babasında da sorunlar olmuş ve eşim tek çocuk.. kayınpederin tüm kardeşlerde geç olmuş çocuklar, eşim de dahil..
işte böyle..hayırlısı Allah'tan...
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin..
bizim avantajımız erken başlamak oldu evet ama palanpandıras m.tese olmamız yanlış odu. tez canlılık yaptık hemen olduk. tedavi olmadan girdik yani. şimdiki aklımız olsa öyle yapmazdık. ama bundada vardır bir hayır diyoruz.
bizim hiç bir testimizde sorun çıkmadı ama olmuş işte neden olduğunu bilmiyoruz yani.biz ank çok yakınız allaha şükür 1 saatte gidip geliyoruz. orda yaptıyoruz sperm testini filan. daha yaptırmadık ama esk dede öyle detaylı bakmıyorlar tanıdık bir yer olmadığı sürece detaylı bakmıyorlar bu teste.
hakkımıda hayırlısı inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?