Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah daim etsin hemşom, kavuştursun bian önce inşaAllah.

bu konuda bir dua var ben onu ediyorum.. 'Peygamber efendimizle (SAV) Hz. hatice validemizin sevgisi gibi bir sevgi nasip eyle' diye
hepimize inşaAllah.

Zaten eşlerimize olan aşkımız sevgimiz olmasa 34: tabii onların da bize) nasıl dayanırdık bu sıkıntılara değil mi?

gecmis olsun canim.. cok zor bi sey benim 2 disimi birden almislardi burda..... allah iyilik versin canim cabuk iyilesir insallah

geçmiş olsun bahar kız kurtulmuşsun aman bişey yemeden olrmu iki üç gün çorba filan iç bari hasta olursun bu seferde ..

geçmiş olsun bahar kız kurtulmuşsun aman bişey yemeden olrmu iki üç gün çorba filan iç bari hasta olursun bu seferde ..

saol bidenem
yok canım çorba falan yasak...
sıcak şeyler hem sancı yaparmış hem dikişleri patlatırmış...
meyve suyuyla idare edicem artık

ayy maşşallah ne centirmen kocan varmış hergün çiçek hıı geldimi üstene atla öyle kocanın hak ediyor benimki bana nezaman çiçek aldı aklıma bile gelmiyor ah ah nerde odun bilmez öyle şeyleri şanlısın allah bozmasın başınızı canım inşallah allah birde bebe verir dahada iyi olursunuz .

ahhh canım ya senin kociş bu zor anlarında ne güzel mutlu etmiş seni
allah bu mutluluğunuzu ve birbirinize olan aşkınızı daim etsin...
bebişlerinizle taçlansın yuvanız

aminnn bitanem aminnnn
hepimizin inşallah bebişleri ile yuvaları taşlansın

aminnn hemşomm
kesinlikle haklısın canım sevgimiz sonsuz sevgimiz ile herşeyin üstesinden geliriz allahın izniyle inşallah.

valla kız sorma burdayken bende görmedim böyle inceliklerini ama bu aralar ne oldu anlamadım ev çiçek doldu valla
bende alıştırısan ben hep bekleirm bak dedim oda alırım diyo tabi ne kadar alır orası bilinmez

ben 52.5 kiloyum
biber dolması yaptım..
ya bize et yasakya içine azıcık kıyma koyuyorum..
zararı olurmu acaba.
eşmde kıymasız yemezki dolmayı..

valla şimdi biz atmıyoruz ama kurban bayramında yiyecekler ne yapacaz bilmez siz kaan hocaya sperm testini gösterecek misiniz ilk muayne olacak ankara nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…