Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla şimdi biz atmıyoruz ama kurban bayramında yiyecekler ne yapacaz bilmez siz kaan hocaya sperm testini gösterecek misiniz ilk muayne olacak ankara nerde

hoca derse o zaman yemem diyo.
tahlillerle gidecez hocaya tabi.
ankara nerde derken ne demek istedin anlamadım tatlım..

hoca derse o zaman yemem diyo.
tahlillerle gidecez hocaya tabi.
ankara nerde derken ne demek istedin anlamadım tatlım..

tam gün yasasından dolayı özel muanesinde yapıyormuş canım onu diyom ay be bakale kız kocanda bek nnazlıymış ben evlendikten sonra eşim kilo altı bende verdim senle hemen hemn aynıyız

tam gün yasasından dolayı özel muanesinde yapıyormuş canım onu diyom ay be bakale kız kocanda bek nnazlıymış ben evlendikten sonra eşim kilo altı bende verdim senle hemen hemn aynıyız

ben aynıyım.
pek değişmem.
1-2 kilo alır veririm.
özeline gideceğiz bizde

ay canım benim kayın validen de mi kalıyon

evet canım orda kalıyorum gündüz evime geliyprum işlerim var diye eve geliyom biraz akşam gidiyorum yine.
kayınpedderimde yok o yüzden orda kalıyorum o alsaydı kalmıycaktım da o da gdince orda kaldım oda yanlzı kalmasın diye.

canım benimm kusura bakma görmemişim sağolasın.
yarın kavuşcam nasip olursa kocişime.
sen napıyorsun tatlım ?

iyiyim eşimi bekliyorum.
tv izliyorum..
hemde topige bakıyorum.
öyle işte.
sizin hormonlar nasıl çıktı tatllım.
bidaha karşılaşıp soramadım?

canım aran iyi mi bari senin gibi kızla arası kötü olan yoktur herhalde

iyiyim eşimi bekliyorum.
tv izliyorum..
hemde topige bakıyorum.
öyle işte.
sizin hormonlar nasıl çıktı tatllım.
bidaha karşılaşıp soramadım?

canım bizim fsh düşmeye başlamış hocanı dediğine göre ama ilki 14 dü şimdi 15 olmuş birazcık çıkmış gibi ama hoca iyi dedi düşmeye başlamış deid aynı tedaviye devam edin dedi. m-sureyi alın diyor tavsiye ediyorum dedi sanırım onuda alcaz.
faydası olur inşallah.

canım aran iyi mi bari senin gibi kızla arası kötü olan yoktur herhalde

çok şükür canım iyiz.
benim kayıonvalidem çok iyi insanır. sadece çocuklarına düşkündür. kıskançlığı vardır biraz
onun dışında bişiyi yoktur çok fedakardır oğluna nasılsa banada öyledir ayrım yapmaz yani.
bende kıskanç oda kıskanç olunca arada kociş kalıyo
ama ben artık eskisi gibi değilim onunda bir zmanlar bebeğidi diyorum anlamaya çalışıyorum onu. bende çocuğuma öyle yaparmıydım acaba diyip kendimi avutuyom işte
sağol canım benim sende çoook iyisin.

hmtzl canım bu m-suredeki karışıklık çözüldü mü???
2 hafta sonra bizimde sperm ve hormon testimiz yapılacak...
büyük ihtimal kaan hoca bizede m-sure verecek...
eğer bize yazarsa biz kullanmayı düşünüyoruz...
ancak bu ilaç değişti mi değişmedi mi kafama takılıyor
siz öğrenebildiniz mi :26:

yaparsın yaparsın
şaka bi yana herkes çocuk ister heyecala bekler...
ama bizim durumumuz çok farklı...
mucizelerimize allahın izniyle kavuşunca onlardan gözümüzü ayıracağımızı düşünmüyorum...
bebekim bide biz feci kıskanç kayınvalideler olur muşuz
o zamana kadar kendimizi törpüleriz ama dimi

valla canım bilmiyorum ya hakketen bu benim kafamda hep.
çünkü bak kayınvalidemde görüyorum büyüt et elin kızı elinden alsın erkekler içinde geçerli tabi benim de babam bana çok düşkündür babamın elinden aldı beni. ama benim babam aşırı yapmaz göstermez yani.
şimdi bizde bu kadar uğraşıyoruz bir sürü çaba emek sarfediyoruz. gelcek bebeğimiz büyütcez etcez ondan sonra vercez elin oğluna yada kızına bilmiyom yani o zamnki duygularım nasıl olur.
ama ben çocuğumun mutlu olmasını isterim bunu biliyorum bunu kafamda bitrdim aslında ama dediğim gibi ileride ne olur onu hiç bilmiyorum.
kıskanç kaynana olmayalım

bütün kayınvaldelerde var canım bizimle hiç ilgilenmez ne yaptınız naptınız durumumuzu biliyor işte ALLAH büyük daha bana bir kerede telefon açıpta kızım üzülme hayırlısı hiçç demedi

olmayalım bebekimmm ya ben hiç öyle biri olmak istemem...
allahın izniyle bebişlerimiz bi olsunda onlara çok düşkün olacağımızdan eminim...
ancak ilersi için törpüleriz kendimizi
ben hiç sevmem öyle kıskanç kayınvalideleri...
özellikle erkek anaları fena olur ya nefret ederim
aman biz evlatlarımız mutlu olsun diye herşeyi yaparız
allah o günleri göstersin inş

benim eskiden kayınvalidem önce eşimi arardı yemeğe filan çağırdığı zamn sonra eşim bana sorma ben nerden bileyim evde yemek yapıldımı diye dedi sonra hep beni aramaya başladı önce beni aradı.
canım kayınvalidelerimiz genelleme yapmıyorum ama bazıları bizşm yaşadıklarımızı biliyorklar ama durumun detaylarını billmedikleri için boş boş konuşuyorlar.
mesela benim kayınvalidem durumu bildikleir halde anlmaıyorlardı siz yinede korunmayın dedi bana. anne deidm zaten korunmuyoz deidm olur o zamn dedi
sperm yok nasıl olcak deidm olur -olur diyo yinede. buna gelde anlat şimdi işte ne diyeceksin anlamadıktan sonra . anlat dur anlamayınca sinir olmaktan başka bişey değil yani.

canım yine çok şükür nasıl kayınvalideler var. .çok duyuyoruz yakın çevremdede çok var.
hep gelin hakkında kötü konuşurlar varsa yoksa oğulları olur.
bu durum çok var yani. ama tv izlemiştim ben bunlar küçükken daha erkek çocuklarının beynine yerleştirdikleri için böyle oluryormuş. bide kocasından ilgiyi kesip çocuğuna yönelincede oluyormuş budurmlar.
ama benim önceliğim kocam olur ya. ikisininde yeri ayrı olur yani. evladın her zamn arkasında olacaksın. gelinin ile oğlunun arasında olayacaksın sürekli arkalarında olup destek olmaları en iyisi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…