valla şimdi biz atmıyoruz ama kurban bayramında yiyecekler ne yapacaz bilmez siz kaan hocaya sperm testini gösterecek misiniz ilk muayne olacak ankara nerde
eselim kocana kavuştun mu
hoca derse o zaman yemem diyo.
tahlillerle gidecez hocaya tabi.
ankara nerde derken ne demek istedin anlamadım tatlım..
yarın kavuşcam canım nasip olursa daha gelmedi
tam gün yasasından dolayı özel muanesinde yapıyormuş canım onu diyom ay be bakale kız kocanda bek nnazlıymış ben evlendikten sonra eşim kilo altı bende verdim senle hemen hemn aynıyız
canım benimm kusura bakma görmemişim sağolasın.eseslim napıyon..
Allah kavuştursun dedim görmedin heralde canımm
ben aynıyım.
pek değişmem.
1-2 kilo alır veririm.
özeline gideceğiz bizde
ay canım benim kayın validen de mi kalıyon
canım benimm kusura bakma görmemişim sağolasın.
yarın kavuşcam nasip olursa kocişime.
sen napıyorsun tatlım ?
evet canım orda kalıyorum gündüz evime geliyprum işlerim var diye eve geliyom biraz akşam gidiyorum yine.
kayınpedderimde yok o yüzden orda kalıyorum o alsaydı kalmıycaktım da o da gdince orda kaldım oda yanlzı kalmasın diye.
iyiyim eşimi bekliyorum.
tv izliyorum..
hemde topige bakıyorum.
öyle işte.
sizin hormonlar nasıl çıktı tatllım.
bidaha karşılaşıp soramadım?
canım aran iyi mi bari senin gibi kızla arası kötü olan yoktur herhalde
çok şükür canım iyiz.
benim kayıonvalidem çok iyi insanır. sadece çocuklarına düşkündür. kıskançlığı vardır biraz
onun dışında bişiyi yoktur çok fedakardır oğluna nasılsa banada öyledir ayrım yapmaz yani.
bende kıskanç oda kıskanç olunca arada kociş kalıyo
ama ben artık eskisi gibi değilim onunda bir zmanlar bebeğidi diyorum anlamaya çalışıyorum onu. bende çocuğuma öyle yaparmıydım acaba diyip kendimi avutuyom işte
sağol canım benim sende çoook iyisin.
yaparsın yaparsın
şaka bi yana herkes çocuk ister heyecala bekler...
ama bizim durumumuz çok farklı...
mucizelerimize allahın izniyle kavuşunca onlardan gözümüzü ayıracağımızı düşünmüyorum...
bebekim bide biz feci kıskanç kayınvalideler olur muşuz
o zamana kadar kendimizi törpüleriz ama dimi
çok şükür canım iyiz.
benim kayıonvalidem çok iyi insanır. sadece çocuklarına düşkündür. kıskançlığı vardır biraz
onun dışında bişiyi yoktur çok fedakardır oğluna nasılsa banada öyledir ayrım yapmaz yani.
bende kıskanç oda kıskanç olunca arada kociş kalıyo
ama ben artık eskisi gibi değilim onunda bir zmanlar bebeğidi diyorum anlamaya çalışıyorum onu. bende çocuğuma öyle yaparmıydım acaba diyip kendimi avutuyom işte
sağol canım benim sende çoook iyisin.
valla canım bilmiyorum ya hakketen bu benim kafamda hep.
çünkü bak kayınvalidemde görüyorum büyüt et elin kızı elinden alsın erkekler içinde geçerli tabi benim de babam bana çok düşkündür babamın elinden aldı beni. ama benim babam aşırı yapmaz göstermez yani.
şimdi bizde bu kadar uğraşıyoruz bir sürü çaba emek sarfediyoruz. gelcek bebeğimiz büyütcez etcez ondan sonra vercez elin oğluna yada kızına bilmiyom yani o zamnki duygularım nasıl olur.
ama ben çocuğumun mutlu olmasını isterim bunu biliyorum bunu kafamda bitrdim aslında ama dediğim gibi ileride ne olur onu hiç bilmiyorum.
kıskanç kaynana olmayalım
bütün kayınvaldelerde var canım bizimle hiç ilgilenmez ne yaptınız naptınız durumumuzu biliyor işte ALLAH büyük daha bana bir kerede telefon açıpta kızım üzülme hayırlısı hiçç demedi
olmayalım bebekimmm ya ben hiç öyle biri olmak istemem...
allahın izniyle bebişlerimiz bi olsunda onlara çok düşkün olacağımızdan eminim...
ancak ilersi için törpüleriz kendimizi
ben hiç sevmem öyle kıskanç kayınvalideleri...
özellikle erkek anaları fena olur ya nefret ederim
aman biz evlatlarımız mutlu olsun diye herşeyi yaparız
allah o günleri göstersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?