Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
noldu kızzz baharcım kocan niye sinir yaptı hadi ben geriliyorum malum çenesiz kaynana karşımda şu ara sana noldiiiii..

bidenem güldürdün valla beni
doğru söylüyorsun senin kaynananın yanında benim canımı sıkan şeylerin esamesi okunmaz
bidenem zaten yordunum geldim sabah içeceği ilaçları unutmuş bu saat oldu bende burnundan getirdim tabi
bu konuda üstüme yoktur
elimde değil ben herşey olması gerektiği gibi olsun diye çırpınıyorum...
oda en ufak bişey unutunca öyle deliriyorum işte
abartıyorum belki ama neyapayım elimde değil ben çıldırıcağıma o çıldırsın
neyseki hatasının farkına çabuk varıp gönlümü alıyor...
akşam gelir artık "aşkım söz veriyorum bidaha hiç bişeyi unutmıycam"...

oncelıkle sabah bana cevap yazarken okula gec kalıyormussun :) sagduyun ıcın tesekkur ederımsenın gıbı duyarlı ınsanlarla tanısmak benı mutlu edıyo.cok yasamıssınız ve Allah ın ıznıyle hepsını asmıssınız ben bunu da asacagınıza yurekten ınanıyorum.Rabbım sıfa versın herkese.bıde ınternet uzerınden gorustuk bız kaan hocayla o dogrultuda yazdı bu ılacları ılac bıtımınde gelın dedı.bıraz muane ucretı yuksek geldı esıme : / ayrıca ızmırde oturdugumuz ıcın ankaraya gıtmek ayrıca bı masraf bı kere gıtmekte yeterlı gelmeyecek dıyor esımmm canımı sıkıyoooo.....

amannnnn hepside aynı benimkide bazen sallama kullanıyor aynı tartışma bizdede oluyor şu tedaviler sonuçlansada onlarda bizde kurtulsak ..

canım hiç önemli değil tabi ki birbirimize destek olucaz...
saol canım inş bu azo derdinden de kurtuluruz diğerlerinden kurtulduğumuz gibi...
canım kaan hocaya bi defa gidiyorsunuz devamında her ay gitmenizi istemiyor zaten...
ilk muayeneden sonra size ilaç yazıyor her ay istediği testleri söylüyor...
siz bulunduğunuz yerde yaptırıp sonuçları mail atıyorsunuz...
tedavi süreci böyle devam ediyor...
çıkış olursa dondurmak için çağırıyor...
yoksa en az 6 aylık tedavi sonrası ameliyata çağırıyor...
yani eşinin dediği gibi sürekli gitmek zorunda değilsiniz...
randevu ücreti biraz fazla ama artık hiçbişey gözümüzde olmamalı...
bizde balıkesirde oturuyoruz ve inan hiç gocunmadık burdan ankaraya gitmeye...
inş sizin içinde herşey yolunda gider hakkınızda hayırlısı olsun...

Son düzenleme:
amannnnn hepside aynı benimkide bazen sallama kullanıyor aynı tartışma bizdede oluyor şu tedaviler sonuçlansada onlarda bizde kurtulsak ..

aynen öyle bidenem ya allahın izniyle bebişlerimize kavuşsakda onlarda kurtulsa bizde
benim kociş aslında çok düzenli kullanıyor ilaçları macunları kürleri nevarsa...
ama arada böyle olunca benimde elimde değil çıngarı çıkarıyorum...
benden korkusuna öyle düzenli kullanıyorki
demekki bide yüz versem iyice sallıyacak offf ya ne zor bi durummuş bu :26:

kız nerdeee daha geçen çarşamba geldi büğün 8.ci günü daha bir ayımız var nerden baksan tabi kafayı yedirmezse ozamana .

kaynanalardan çekdigimiz ne kız sabah erkenden gelir yok erken daha olur sen abartıyon yok şöyle filann ayyy bıktım yaa ALLAH sana sabır versin valla her zaman dua ederken aklıma hep sen geliyon bu sitede ilk ALLAHIM sana versin en çok sen haketiyon

ohh iyi oldu demişsin ama içinede dert olmuş.adamı yemeğinden etmişsin bahar.şuan aç acımıyon mu.bende içini acıtayım biraz.bizde kavga edince o günüm berbat geçiyo.hep aklımonda oluyo.şimdi arayacak,özür dileyecek,yada gönlümü alacak diye.ama ne hikmetse dayanamayıp gene ben arıyom hadi barışalım diye.böyle oluncada nazı yapan hep eşim oluyo.bunda bi acayiplik var ama neyse.

ah canım günleri saymaya başlamışsan çok fena.geçmez bu ay ben sana diyim.

aynennn öyle kendisine sorsan melek bir kanadı eksik çenesi çok bir filim bakarken kına geliyor insana filmi kendi çeviriyor sanki biz duymuyoruz söylenenleri ne konuşuluyorsa hepsini tekrarlıyor sinir geliyor insana sabah kahvaltı ederken mügeyi açıyoruz aman kırk yorum hepsine kendinin konuşmasından hiç bişey anlayamıyosun şu çenesi olmasa valla hiç gitmesin ama çenesi çekilecek gibi degil iyiki şükür sürekli beraber degiliz diyorum içimden valla.

canım ya güldürüyon beni.ne biz onlara nede onlar bize yaranamaz bu böyle gelmiş böyle gider.bi arkadaşım var onun kayın validesi hiç konuşmaz ama genede ''pati pati yürümesi bile beni gıcık etmeye yetiyo'' der.ben bayramdan bayrama görüyorum.kışın 1 hafta kaldı yanımızda.akşamdan akşama gördüm.bişey anlamadım pek.ozaman sana gel teskere gel teskere şarkısını armağan ediyorum

yok canım ya ne acıycam o hiç aç kalmaz hemen doyurmuştur karnını
benimde öyle en ufak bi tartışmamız dahi olsa sorun çözülene kadar kendimi yer bitiririm...
ama ben senin gibi hiç altan almam hata ondaysa mutlaka o gelir özür diler gönlümü alır...
ben hatalıysam tabiki bende onun gönlünü alırım...

kızlarr bugun ruyamda (gercı aksam oluyo ya)
hamısmısım ya ne kadar gercekcıydı hemde 6 aylık karnım
nasıl sıs yanı sankı gercek gıbı hıssettım karnımı
uyanınca zannettım kı ruya degıl dı yasıyorum gıbı geldı
allhım ruyada bıle o duygu sssssupperrrrrrr
allh hepımıze o duyguyu tattırsın

valla bu 2.kez sperm testi yaptıracaz birönceki test sonucuda 15 güne çıkmıştı.çok zor buldum zaten sperm testi yapan yeri.daha kapsamlı arıyacaz demişlerdi.bizimi kandırıyolar.

valla canım bende ilk defa duydum bi sperm testinin 15 günde çıktığını
genetik test mi bu ne anlamadım valla demek başka yer yok mu yaptıracağınız ??

2 yıllık evliyiz hiç onun benden özür dilediğinibilmem.haklı olsam olmasamda hep ben yanaşırım ona.asla dayanamıyorum.bak şimdi bende kocama kızdım.demek kocan gönlünü alıyo.hımmm.bahar istermisin bende kocacımla buyüzden kavga çıkarayım.

cemrem canım benim inş rüyan en kısa zamanda gerçek olur

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------1 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------3 yasin
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------
JKLM-------------------------------------------
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------
NZLYN-----------------------------------------
SEVAL------------------------------------------
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 3 yasin 7 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…