Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anemon güzel haberini şimdi aldım.sabah sabah müthiş bi haber oldu bu.adına çok sevindim.bizlerede moral oluyor inş.dahada bi hevesleniyorum.rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

baharcım günaydın canım.anemonun güzel haberini aldım çokmutluyum.yazını okudum nekadar çok benziyo senle kaderimiz.şükürler olsun eşimi ikna ettim doktor konusunda ama buseferde testler engelledi bizi.bu cuma sperm testi ,fsh ve totalde testosteron testleri olacak.ama sperm testi 15 günde çıkar dediler.bizim se 25 kasımda randevümüz var.25 kasıma yetişemeyecek galiba.ama olsun enazından bişeyler yapmaya başladık.eşimde varikoselde varmış.şimdide diyoki eğer varikosel ameliyatı yapalım derseler yaptırmam diyo.bende hiç üstüne gitmiyorum.hele bi doktoora gidelim de ondan sonra bakarız diyorum.artık daha çok inanıyorum biliyomusun güzel şeylerin olacağına.bu düşüncelerim sayenizde oldu inş.
siz kaan hocaya güvenin ve elinizden geleni yapın rabbbim yüzünüzü güldürsün inş...[/QUOTE]

canım sudafed ve endol kulandık sadece birde dua ettik durmadan vakıa süresini 41 gün boyunca hergün 1er artırarak okuduk başka bişey yapmadık güzel allahım hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin

canım vakia suresi bildiğimkadarıyla fakirliğe düşmemek için okunan bi sure.başka nasıl yararları var bize yazarmısın?

çoook güzel bir haber canım allah daha çok sperm göstersin inşallah. allah dualrınızı kabul etsin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.
bizlerede umut oldun çok sevindim. allah bol bıl sperm göstersin inşallah..

valla yemeidk canım ya bende yiyemedim oda yiyemedi yazık oldu yemek

sevalcım nasılsın canım ?
kocanı ikna etmişsin çok güzel. ama sperm testi neden 15 günde çıkacakmış anlamadım hangi hastane öyle dedi canım ?

canım benim gözün aydın darısı bizlerin başına inşallahbende duaların gücüne inanıyorum.Rabbim bize KURANI ŞİFA OLARAK GÖNDERMİŞ.ASLINDA HR TÜRLÜ HASTALIĞIN MADDİ MANEVİ TÜM HASTALIKLARIN ŞİFASI KURAN DA MEVCUT ÖNEMLİ OLAN İNANMAK VE UYGULAMAK

sevalcım nasılsın canım ?
kocanı ikna etmişsin çok güzel. ama sperm testi neden 15 günde çıkacakmış anlamadım hangi hastane öyle dedi canım ?

evet canım sonunda ikna ettim ama çok zor oldu.gerçi daha kaan hocaya gidiş tarihimiz belli değil.biliyosun son anda öğrendik testleri de yaptırmamız gerektiğini.özel hastaneler sperm testi yapıyolarmış.osmangazi tıp fak.randevü aldım.orasıda gün verdi.detaylı araştıracakları için yaklaşık 15 günü bulur dediler.ama ben daha kaan hocanın muayene hanesini arayıp randevüyü değiştirmedim.değiştiresim yok ya.buarada bende keçiboynuzu pekmezi aldım yesin diye.kokusu bile rahatsız etmiş beyimi yemezmiş asla.bendeki durumlar böyle.sende nevar ne yok.

anemon gözünüz aydın inşalah devamı gelir biran önce kavuşursun bebegine darısı burdaki bütün arkadaşlara hepimize inşallah bizlerede göstersin allah canlı spermler..

selam canlar ben geldim
bugün çok yorucu bi gün geçirdim...
üstüne eve gelir gelmez kocişle tartıştım
sinirlerim tavan yapmış durumda
nolur beni kendime getirin canlarım benim
hepinizi çoooookkkkkkkkkk seviyorum

olur böyle şeyler baharcım.kocalarla herzaman aynı safta olamıyoruz maalesef.kocadır nedese yeridir.hem bu saatte nerde buldun kocanı da kavganızı ettiniz.

mrb canım kusura bakma sabah girdim seda ecrine cevap verip hemen çıktım topikten yazını görmedim...
geç kalıyordum az daha okula
canım eşini ikna etmene çok sevindim
bence randevu tarihinizi değiştirmeyin...
sperm testi için başka bi yer arayın 15 ne demek yaaa...
1 günde çıkıyor sonuçlar..
başka yere yaptırın tam kocişini ikna etmişken zaman kaybetmeden başlayın tedavinize...

valla yemeidk canım ya bende yiyemedim oda yiyemedi yazık oldu yemek

hadi ya çok üzüldüm bebekim okadar kötü mü oldu ya...
eee ozaman eşin yine iyotlu tuzu mu kullanacak :26:

noldu kızzz baharcım kocan niye sinir yaptı hadi ben geriliyorum malum çenesiz kaynana karşımda şu ara sana noldiiiii..

canım bizde seni çok seviyoruz sıkma kendini hayırdır neden kavga

olur böyle şeyler baharcım.kocalarla herzaman aynı safta olamıyoruz maalesef.kocadır nedese yeridir.hem bu saatte nerde buldun kocanı da kavganızı ettiniz.

canım öğle yemeği için eve geliyor ben okuldan gelmeden önce...
yiyecek bişeyler hazırlamış bize...
yeni gelmiştim kızdım bende bişeye oda bozuldu yemeden gitti...
bende hiç istifimi bozmadım ne varsa yedim
ohhhh iyi oldu valla ne yaparsa yapsın

sevalcım cok sevındım cnm allh daıma guzel haberler versın hepımıze

aman her zamanki şeyler işte önemli bişey değilde zaten yorgunum tepem attı birden
oda bozuldu gitti giderse gitsin valla aman canım burnumda zaten
amannnnnn bu kocalar bazen sınır edıyolar bızı ama ne yapalım
bosver fazla takılma aksama barısırsınız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…