Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım inş. onlar okadar masum ki içlerine doğuyodur inş. en kısa sürede güzel habrflerini alırız

kizlar iyi geceler coktandi gelemiyordum cunku memleketime getmisdim.ordanda giremiyordum nete dun gelmisim sizinle birsey paylasacam acaba duyan veya uyguluyan olmusmu belki hepimizin isine yarar insallah... BUNU YILDA BİR KEZ MUTLAKA YAPIN

Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.

Türkiye'deki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu

- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu'da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)

- Ağzı sıkı kapanan koyu renkli bir kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)

YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.

2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

Kaynak: http://www.algamax.net/

hosgeldın cnm nasılısın
ben pek kur yapıp ıcen bırı degılım
anlıycan ben boyle seylerı kendıme degıl de aıleme yaparım ne hıkmetse
ama denene blır

kızlar herkeze merabalar dün eşim ikindinden sonra gitti sperm testi yaptırdı malesef degişen bişey yok kagıt bom boş herşeye yıldız basmışlar yani sıfır son iki seferdir bir ölü var görünüyordu bu tahlilde öyle bişeyde yok son iki tahlilini özel labarutuvarda yaptırıyordu bu sefer degişik başka yere yaptırıyayım demiş andeva yıldız hastanesi varmış orda yaptırmış hayır anlamadıgım benimkinde lokosit çok çıkıyordu onu bile sayısını yazmamışlar birden bire hepsimi bitti son iki tahlilde bir ölü sperm vardı oda yok hadi sperm belki yok çıkmadı lokosittemi bitti anında hiç bu tahllil hoşuma gitmedi para boşa 55 tl almışlar aman nolcak halimiz bilmem al ben yiyemedim sen ye paraları sonuçta yok ortada allah vere mikrotesede bulunsaydı ondada bulunmazsa yapacak artık bişey yok .

canım güzel bir iksir gibi geldi peki kaç gün içilecek denemek istiyorum ayrıca paylaştığın için teşekkürler.

kızlarr !!çok üzgünüm.sonucum negatif.biraz fazla ümitlendim galiba.bir daha ki denemeye inşallah.allah hepimizin yardımcısı olsun..

hakkında hayırlısı olsun canım allah zamnanını belirlemiştir. şuan zamnı değil demekki
hakkında hyrılısı olsun inşallah spermleriniz var inşallah bidahaki denemenizde tutar canım.

merhaba canlarım. Olmadı malisef sonuç yine negatif. Yazamadım kusura bakmayın.Canım çok sıkkın

canım benim hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır bundada bir hayır vardır bidahaki sefere inşallah olacaktır.
üzüntünü yaşa ama kendini yıpratma canım içine atma. bebişlerinin sana ihtiyacı var.
allaha emanet ol canım.

öyle deme canım yapacak bişey yok filan ALLAH canımızı almadıkça umudumuz hep olacak.
şu sperm testlerini yapan yerlere güvenim hiç yok inan ne kadar iyi bakıyorlar filan deselerde benim inancım kalmadı biz kendimiz baksak sperm bulacaz belki.
özel hastaneler zaten hiç bence dikkatli bakmıyorlar. özel labaratuvarlar belki inceliyorlardır ama ne biliyim yaa amannn herşeyde bi para alma konusu olduğu gibi bundada çok fazla var.
hayırlısı olsun hakkında canım sıkma canını...

canım inş. onlar okadar masum ki içlerine doğuyodur inş. en kısa sürede güzel habrflerini alırız

iyi geceler bitanem
amin canım inş...
sağolasın....

üzüldüm canım ama sende güvenmiyorsun sanırım yapılan teste..
başka biyerde tekrar yaptırsanız...?

canım benim üzülme lütfen.belkide iyi bir laboratuar değildir.
çünkü dediğin gibi sizin daha önce ölü sperm çıkışı olmuştu.
bence birara başka bir hastanede daha iyi laboratuarı olan bir hastanede yaptırın...

Baharcımm canım beni merak etmişsin.
dün istanbula gittik guatr uzmanı ile görüştük. ve doktorların bi kere daha her alanda olduğu gibi bu alandada bilgisizliğimi insan sağlığı ile oynamamı yanlış tedavi mi yaptıklarını gördüm. çok sinirlendim ama bu dr içimizi rahatlattı.
bize burdaki dr guatr ilacını yarım verdi ama halbuki 2 tane içmeden bu tedaviyi kaç sene yapacaktınız dedi. biz şok tabi
testojel kullandığımızı söyledik zaosperm olduğumuzdan filan bahsettik o ilaç testosteronu yükseltir belki ama çok ta faydası yok dedi iğne yaptıralım daha iyi dedi.
bize 15 günlük ilaç tedavisi verdi günde 2 tane guatr ilacını kullanacak ve 15 gün sonra bütün hormon tahlillerini yapacak onuda istanbulda yaptıracaz esk dekileri artık hiççç güvenmiyorum. bu ilaçlarla herşey düzene girer 15 gün sonra ilaç ayarlamasını tekrar yaparız dedi.
yani durum bu 15 gün sonra bakalım ilaçlara vucut ne cvp verecek bu aralara bütün ilaçları kesitik 15 gün boyunca sadece guatr ilaçlarını kullanacağız. bu dr da tsh hormonu spermleri bozar dedi olmasa bile çıkmasınıda engeller dedi. tabi bunada sevindik bi yandan hormonu düzenlersek inşallah spermlerimize de görürüz.
bide bize spermlerle ilgili bi kaç ilaç verdi solgar marka diye sanırım bitkisel bir ilaç eşim hemen aldırdı ama ben daha görmedim onları inceleyeceğim. sadece gördüğüm hücre yenileyici ve antioksidan ilaçlar anladığım kadarıyla.
ilaçlar elime geçince detaylı yazrım.

canim allah esine acil sifa versin insallah yakinda sperimleride gorursunuz sizin adiniza sevindim

Arkadaşlar...

İnanç enteresan bişey...

3 arkadaşımın bebek problemi vardı...

Birincisi hamile kalıyordu ama sürekli düşük oluyordu. Annede sorun olduğu söylenmişti.
İkincisi yıllarca hamile kalamamıştı, sperm olmadığından...
Üçüncüsü ise sperm şekil bozukluğundan olmuyordu...

Ben arkadaşlarımı düşünerek içimden gelerek ve onların haberleri olmadan(her bi rine ayrı ayrı), perşembe geceleri namaz kılıp dua ettim.

Duam şuydu; Allah'ım sen adaletlisin, adaletli elinle. .... arkadaşıma da bir bebek ver. Hz Ömer gibi adaletli bir bebek olsun...

Bu arada ben dindar biri değilim, yalnızca içimden geldi. Sonra bir kağıda ömer yazıp 11 ay sonra ellerinde olacak şekilde onlara postaladım.

Elimi arkadaşlarımın karnına koyarak (tepki vermediler karnın mı şişti falan deyip) şu duayı hızlıca yaptım. Allahım Hz Ömerin adaletli eliyle dokun bu karna dedim.

Çok salakça biliyorum ama içimden geldi yalnızca...

Şimdi arkadaşlarımın 3ünün de bebekleri var. Ve isimleri Ömer!.. Yaşları 7, 5 ve 4...

Bebeğin doğumundan sonra zarflar adreslerine gittiğinden ve benim adımla gittiğinden beni aradılar ayrı ayrı ben de olayı anlatıp bebeğin adını bilgileri olmadan ömer koymalarından bahsettim.

Enteresan ama güzeldi.

En azından sayelerinde 3 kez namaz kıldım:):):)

Bu dua işi nereden ve nasıl aklıma geldi hiiiiiiiiiiiiiiiç bilmiyorum.

Bir daha böyle birşey yapmadım ama siz yapabilirsiniz.

Eminim ki Allah adaletli eliyle sizlere de dokunur...

(Bunu buraya yazdığıma bile inanamıyorum)

canim allah esine acil sifa versin insallah yakinda sperimleride gorursunuz sizin adiniza sevindim

aminnn canım aminnn hepimizin allah eşlerine şifa versin inşallahh.
şu guatr bi halletsek inşallah spermleri görecez allahın izniyle ben buna çok inandım guatrdan sanırım bizim sperm çıkmayışı. inşallah onu düzeltince spermlerimizi görecez

bahar basina gelenleri okudum bu adam nekadar terbiyesiz biri basga diyecek birsey bulamiyorum bence dogrusunu yapiyorsun esine soyleme tetavi surecinde belkide koyu yandan etkiler oyle insanla icin sinirlenmeye stres yapmaya bile deymez bos ver unut getsin sen kendini bildikten sonra hecbir sorun olmaz

canım hoşgeldin.dün topikte eksikliğini hissettim valla.hepte aklıma geldin ama ist.gideceğini biliyodum.genel itibariyle güzel geçmiş.hadi bakalım bundada vardır bir hayır.belkide guatır probleminden kurtulursanız kendiliğinden sperm çıkışı olur ha.inşallah.

gerçekten miii canım benimmm yokluğumu hissetmişsin allah razı olsun
evet canım içimiz rahatladı en azından eşimin içi çok rahatladı gözleirnin şişliğinin geçeceğini duyunca hele çok sevindi.
psikolojik olarak çok etkilenmişti çünkü oda rahatladı ona çok sevindim.
inşallah canım bu hormonu düzeltince sperm çıkışımız olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…