adını ilk defa duydum canım..
biz kullanmadık bilmiyorum...
size kim önerdi bu ilacı..
bitkiselmi yoksa normal eczanelerde satılan ilaçlardanmı??
cnm baska bı yere daha yaptır emın degılksen ıcınde bu kusku olacagına yaptır gıtsınkızlar herkeze merabalar dün eşim ikindinden sonra gitti sperm testi yaptırdı malesef degişen bişey yok kagıt bom boş herşeye yıldız basmışlar yani sıfır son iki seferdir bir ölü var görünüyordu bu tahlilde öyle bişeyde yok son iki tahlilini özel labarutuvarda yaptırıyordu bu sefer degişik başka yere yaptırıyayım demiş andeva yıldız hastanesi varmış orda yaptırmış hayır anlamadıgım benimkinde lokosit çok çıkıyordu onu bile sayısını yazmamışlar birden bire hepsimi bitti son iki tahlilde bir ölü sperm vardı oda yok hadi sperm belki yok çıkmadı lokosittemi bitti anında hiç bu tahllil hoşuma gitmedi para boşa 55 tl almışlar aman nolcak halimiz bilmem al ben yiyemedim sen ye paraları sonuçta yok ortada allah vere mikrotesede bulunsaydı ondada bulunmazsa yapacak artık bişey yok .
cnm allh sıfasını verır umarım ılaclar ıse yarar sonrasında bol bol spermcık gorursunuz tatlımBaharcımm canım beni merak etmişsin.
dün istanbula gittik guatr uzmanı ile görüştük. ve doktorların bi kere daha her alanda olduğu gibi bu alandada bilgisizliğimi insan sağlığı ile oynamamı yanlış tedavi mi yaptıklarını gördüm. çok sinirlendim ama bu dr içimizi rahatlattı.
bize burdaki dr guatr ilacını yarım verdi ama halbuki 2 tane içmeden bu tedaviyi kaç sene yapacaktınız dedi. biz şok tabi
testojel kullandığımızı söyledik zaosperm olduğumuzdan filan bahsettik o ilaç testosteronu yükseltir belki ama çok ta faydası yok dedi iğne yaptıralım daha iyi dedi.
bize 15 günlük ilaç tedavisi verdi günde 2 tane guatr ilacını kullanacak ve 15 gün sonra bütün hormon tahlillerini yapacak onuda istanbulda yaptıracaz esk dekileri artık hiççç güvenmiyorum. bu ilaçlarla herşey düzene girer 15 gün sonra ilaç ayarlamasını tekrar yaparız dedi.
yani durum bu 15 gün sonra bakalım ilaçlara vucut ne cvp verecek bu aralara bütün ilaçları kesitik 15 gün boyunca sadece guatr ilaçlarını kullanacağız. bu dr da tsh hormonu spermleri bozar dedi olmasa bile çıkmasınıda engeller dedi. tabi bunada sevindik bi yandan hormonu düzenlersek inşallah spermlerimize de görürüz.
bide bize spermlerle ilgili bi kaç ilaç verdi solgar marka diye sanırım bitkisel bir ilaç eşim hemen aldırdı ama ben daha görmedim onları inceleyeceğim. sadece gördüğüm hücre yenileyici ve antioksidan ilaçlar anladığım kadarıyla.
ilaçlar elime geçince detaylı yazrım.
cnm hıc sana yakısmıyo bu sozler sen kı yıllarını vermıssın evet bazen umut ıcte bıraz olsun bıter gıbı oluyobende diyorum belki çok incelemediler diye ya önceki yeremi birdaha yaptırsak haftaya gerçi sonuç malüm ama bir ümüt işte..
ne bileyim arkadaş baştanmı savuyorlar yada dogrusumu bu tabi dogruyu kabullenmek zor oldugu içinde öyle hissedebiliriz hakkımızda hayırlısı ölüyüde göremedik busefer onunla teseli oluyorduk busefer oda yok.
ay yok eseslim allaha büyük söylemiş ğibi olmayayım bu tedavidende sonuç alamazsak mikrotesede çıkmazsa birdaha kesinlikle tedavi düşünmüyorum ömrümün sonuna kadar tedavimi olcaz zaten yaş ğeçiyor artık olmuş avleneli bu kadar dahamı tedavi olucaz yeter kabullenmek lazım artık haftaya özel labarutuvara gitsin bakalım sonuç aynı olursa birdahada gerek yok tahlile filan 1.5 ay sonra direk mikro teseye ondada kortugumuz başımıza gelmez inşallah gelirsede artık bitecek bu sayfa kapanacak .
cnm allh sıfasını verır umarım ılaclar ıse yarar sonrasında bol bol spermcık gorursunuz tatlım
çay demledim.
tek başına gitmiyo..
gelin içelim kızlarrrrrrr.....
canlar ben geldim nasılsınız bakalım bugün
ben hemen geçmişi okuyup geliyorum
canımda o kadar çok çay istiyıorduki anlatamam
hadi bi bardak doldurda içeyim
aa..
ne demek hayatım..
dolduruyorum...
cnm ınşllh hayırlı guzel sonuclar alırsınız sızde sperm var mı tup bebek ıcın acababenimde eşimm de malesef ki azospermi çıktı bizde 4 yıllk evlıyızz ve direk tup bebek yaptırmak için araştırmalara başladıkk..bitkisel yada kımyasal ılac hıc kullanmadı esımm..şimdi ssk dan rapor cıkartmaya çalışıyoruzz direk tüp bebeğe başlıyacağız umarımm ılk denememızdee bebeğimizz olurr..Allahım tum isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinn
benimde eşimm de malesef ki azospermi çıktı bizde 4 yıllk evlıyızz ve direk tup bebek yaptırmak için araştırmalara başladıkk..bitkisel yada kımyasal ılac hıc kullanmadı esımm..şimdi ssk dan rapor cıkartmaya çalışıyoruzz direk tüp bebeğe başlıyacağız umarımm ılk denememızdee bebeğimizz olurr..Allahım tum isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinn
tamm canım hadi geliyom karşılıklı içelim
benimde eşimm de malesef ki azospermi çıktı bizde 4 yıllk evlıyızz ve direk tup bebek yaptırmak için araştırmalara başladıkk..bitkisel yada kımyasal ılac hıc kullanmadı esımm..şimdi ssk dan rapor cıkartmaya çalışıyoruzz direk tüp bebeğe başlıyacağız umarımm ılk denememızdee bebeğimizz olurr..Allahım tum isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinn
canım hoşgeldin...
afiyet olsun
allh cumlemızden razı olsun bıbırımıze ettıgımız dualar allh katında kabul olsun ınşllh cnmya ben sizi çok seviyorum...
Allah hepinizden razı olsun..
allh cumlemızden razı olsun bıbırımıze ettıgımız dualar allh katında kabul olsun ınşllh cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?