Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
adını ilk defa duydum canım..
biz kullanmadık bilmiyorum...
size kim önerdi bu ilacı..
bitkiselmi yoksa normal eczanelerde satılan ilaçlardanmı??

Bu hap turkiyede satilmiyor viyanadan geliyor Ben akrabamiza gondermistim ordan Biliyom doktorunuza sorun sperm cuvaltiyormus ve hizlandiriyormus Ana icinde domuz katkisi oldunu Internetten ogrendim akrabamizin bi hap sayesinde bebekleri oldu Benim esimide almayi dusuncem hic aklima gelmezdi sparis Vermeyi dusunuyom bizde azoluyuz

cnm baska bı yere daha yaptır emın degılksen ıcınde bu kusku olacagına yaptır gıtsın
dogru dıyusun ne paralar yıyo bu bebıs olayı ama ne yapalım sonucu ıyı olsun

cnm allh sıfasını verır umarım ılaclar ıse yarar sonrasında bol bol spermcık gorursunuz tatlım

cnm hıc sana yakısmıyo bu sozler sen kı yıllarını vermıssın evet bazen umut ıcte bıraz olsun bıter gıbı oluyo
ama sakın oyle dusunme rabbım ummadıgın anda sana mucıze gonderebılır tatlım dualarım senınle ve hepımzle

canlar ben geldim nasılsınız bakalım bugün
ben hemen geçmişi okuyup geliyorum

benimde eşimm de malesef ki azospermi çıktı bizde 4 yıllk evlıyızz ve direk tup bebek yaptırmak için araştırmalara başladıkk..bitkisel yada kımyasal ılac hıc kullanmadı esımm..şimdi ssk dan rapor cıkartmaya çalışıyoruzz direk tüp bebeğe başlıyacağız umarımm ılk denememızdee bebeğimizz olurr..Allahım tum isteyenlere hayırlı evlat nasip etsinn

cnm ınşllh hayırlı guzel sonuclar alırsınız sızde sperm var mı tup bebek ıcın acaba

merhaba canım...
Allah yardımcınız olsun öncelikle ve geçmiş olsun inş..
benim nacizane fikrimi soracak olursan direkt tüp bebeğe geçmeden eşin biraz ilaç tedavisi görsün derim..
burda çogu kişi ilk duyduyugunda tese için acele etmiş ve şimdi pişman olmuşlar..
biraz araştırın bence...
bizde araştırdık ama allaha şükür yaptırmamışız teseyi.
şimdi ilaç kullanıyo eşim..şubat gibi düşünüyoruz tese yaptırmayı..
bide raporu ünv.hastanelerinden de çıkarabiliyorsunuz...
bulunduğunuz yerde varmı bilmiyorum ama..

geçmiş olsun canım allah eşine şifa versin inşallah.
eşin m.tesemi olacak sperm için yoksa çıkış varmı ?
ilk önce biraz tedavi uygulasaydınız keşke direk neden tüp bebeğe gidiyorsunuz.
başından geçmiş biri olarak direk tüp bebeğe geçtik fakat spermimiz çıkmadı
benden tavsiye öncelikle tedavi uygulayın ve öyle tüp bebeğe geçin canım
hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat nasip etsin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…