hoşgeldin canımm
bol bol seveydin bebişi
ne kadar tatlı oluyorlar dimi
sennde bebişin olunca doğum günü yaprsın bizide çağırmayı unutma ama
canım benim senin adına çok sevindim inşallah tedaviniz iyi sonuçlanır sperme ve sonra bebişlerinize kavuşursunuz.canım benim eşimin sperm testinde de500000 yuvarlak hücre yazıyordu.sana zahmet olmasa bana açıklayıcı olarak test sonucunuzu yazarmısın?
hoşbulduk tatlımmm.
sevmemmi kız öpücüklere boğdum bebişi..
ayy çok tatlı oluyorlar evet birde tam sevilecek zamanı.
inşalllah olur bebişlerimizde yaparız doğum günlerini.çağırmammı bebekimmm teyzeleri olmadan doğum gününü yaparmıyız hiç...
ay inşallah baharcım mikrotesede çıksa onada razıyız 1 ölü sperm çıkıyordu ikiseferdir şimdi oda yok hadi belki o yok ama lokositler nerde herzaman şu kadar lokosit yazan yer bile boş bence baştan savmaca bir test keşke kopyalamayı becersem göstersem neyse birde önceki yere yada başka özel labarutuvara gitsin beş on gün sonra allah ne dicek .:44:
canım benim sonucunuz çok iyi çıkmış gözünüz aydın.
inşallah birdahaki sperm tahlilinizde o yuvarlak hücreler sperme dönüşmüş olurlar...
cnm ınşllh
hepımızın dogum gununu yazarız ne yaptık ne pısırdık dıye ayyyy
ne guzel hayaller cnm benım
canım benim senin adına çok sevindim inşallah tedaviniz iyi sonuçlanır sperme ve sonra bebişlerinize kavuşursunuz.canım benim eşimin sperm testinde de500000 yuvarlak hücre yazıyordu.sana zahmet olmasa bana açıklayıcı olarak test sonucunuzu yazarmısın?
inşallah hayal olarak kalmaz bitanem inşallah hayallerimiz gerçekleşecek.
biz elimizden geleni maddi manevi yapacağız gerisi ALLAH ın takdiri...
inşallah bebişlerimizin doğum günlerini yaramazlıklarını yazıcaz bu forumda...
hoşbulduk tatlımmm.
sevmemmi kız öpücüklere boğdum bebişi..
ayy çok tatlı oluyorlar evet birde tam sevilecek zamanı.
inşalllah olur bebişlerimizde yaparız doğum günlerini.çağırmammı bebekimmm teyzeleri olmadan doğum gününü yaparmıyız hiç...
[
sağol canım inşallah rabbim sesini duysun binlerce kat fazlasını size versin.bende merak ediyorum testte birinde 100bin yuvarlak hücre yazıyordu.üç gün sonra yaptırdığı testtede 500bin yuvarlak hücre yazıyordu lökosit bölümünde değildi o yüzden acaba sperm öncü hücresimi diğe merak ettim belkide iltihat hücresidir .doktor hiç birşey dememiş eşime siz tüpbebeğe başvurun demiş.zaten başvurucazda keşke sperm olsa
canım biz en son yaptırdıüğımız teste bu yuvarlak hücre çıkmıştı ama ne kadar çıktı hiç bilmiyorum çünkü kağıdı almadık elimze.
Tanıdık arkadaşımız yapınca bizde hiç istemedik test kağıdını.
Ama şöyle söyliyim yuvarlak hücremiz bizim yoktu daha önceleri. Bu yuvarlak hücre sperm üreten hücrelerin olması demekmiş. Ama şöyle bir durumda var bu yuvarlak hücreler bazen intihap olarakta görülüyormuş bizimki intihap değildi öyle oluncada sevinmiştik.
tamam canım şimdi hatırladım ben sadece merak ettim kime sorduysam bizim testte öyle birşey yazmıyor dediler.evet biliyorum lökosit iltihap hücresiymiş.bizim lökositte hiç bir şey yazmıyor altta yuvarlak hücrenin yanında 500bin yazıyordu.umut ediyoruz işte kimi milyonları beğenmezken kimimiz yuvarlağına kuyruğuna can atıyoruz
bu topıkın adıda AZOYU YENEN BEBISLER olur
uyyyyyyyyyyy ne tatlı olur beeeeee
aynen canım ya yuvarlak hücremizin olmasına çok sveinmiştik bide kuyruk olunca ohhhh.
Bide canlı canlı görsek şu spermcikleri ne güzel olacak.
Bizimde en son yuvarlak hücremiz milyonmuş ama ne kadr sayı olarak tam bilmiyoruz
evet canım adını değiştiricez bebişlerimizin fotolarını yapıştırıcaz profillerimize ohhh süper olur yaaa..
ohhh mis gibiler değilmi biraz birazda dillenmiştir o şimdi herşeyi yarım yamalak söylüyordur paytak paytak yürür ayyy yerim ben onları
inşallahh canımm inşallah teyzesiz doğum günü olmaz tabi
kızlaar ben kaçtım.yeemek yicez şimdi..
görüşürüz canlarım kendinize iyi bakın öpüldünüz cümleten
sizde hiç meraklı değilmişsiniz canım istesenize testinizin sonucunu.alın çerçeveletin asın yatak odanızın baş köşesineben bebek günlüğü tutup test sonuçlarımızı da o deftere yapıştırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?