Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben babama yemek hazırlıcam cıkmama lazım canlarım
tekrar gene gorusuruz

valla cnmm doktor bıze tedavıı vermedı kı bnde bu konuda cok bılgı sahıbı deılmm kii boyle bır karar aldık iştee

ahh canım benimmm
düşünceli arkadaşım benim
valla canım bir kere daha kanıtlandı dr dan dr fark var. hangi tedavi doğru hangisi yanlış allah bize göstersin inşallah.
ama bu dr un olumlu konuşması eşiminde psikolojisini düzeltti. bugün diyorki aşkım gözlerimin şişliği geçmiş dimi diyor. bir günde ne olacak dimi ama işte herşeyin başında moralinin iyi olması onuda mutlu ediyor bende mutlu oluyorum tabi.
inşallah canım bu hormonun normal seviyeye getirirsek dr da dedi sperleri görürsünüz inşallah dedi. tsh hormonu sperm çıkışı olsa bile bu hormon sayesinde kalitesinde ve sayısında azalma olur dedi.
valla canım bu ilaç solgar marka diye bir sürü ilaç akşam eve getirsin kocişte hepsini yazarım tek tek araştırırz güzelce

bidenem üzülme nolur
bende senin gibi bu teste bi hata olduğunu düşünüyorum...
kaç defadır çıkan 1 ölü spermi hadi unutalım...
ama okadar çok çıkan lökosit bianda nasıl sıfırlanır akıl almıyor...
bence eşin haftaya eski yaptırdığı yere tekrar test yaptırsın...
sıkma canını çıkış olmasa bile inş m.tesede sperm bulunacak

bitanem benim nasıl sevindim anlatamam
kocişin bu hastalığı öğrendikten sonra kendini çok hırpalamıştı...
moralinin düzeldiğine çok sevindim inş hep böyle devam eder...
allahın izniyle herşey yoluna girecek ben inanıyorum

valla cnmm doktor bıze tedavıı vermedı kı bnde bu konuda cok bılgı sahıbı deılmm kii boyle bır karar aldık iştee

canım biz bu konuda hata yaptık o yüzden arkadaşlarımı uyarıyorum aynı bizim gibi olmasınlar diye hiçbirşeye acele karar vermemk gerekiyor.
bundan 1 sene önce öğrendik durumumuzu ve 4 ay içinde dr dr gezdik hiçbir dr bizede şunu kullanın bunu kullanın demedi. ve en son eşimin abisininde başından geçtiği için direk onların yaptırdığı tüp bebek merkezine gittik ve kendimizi m.tese de bulduk olduk ve sonuç hüsranla bitti.
,sonra araştırma yaparkan kaan hoca ile tanıştık ve şuan onda 5 aydır tedavideyiz. ve tedavimzide olumlu gidiyor. önceleri o kadar umutsuzken şimdi umudumuz var. m.tese de eşimde sperm üreten h
cre dahil çıkmadı düşün artık o anki yıkımımızı ama sonra bu hoca ile 5 aylık tedavi sonunda yuvarlak hücreleri görmeye başladık bu bile biizm için mucizeydi ve allahım bunu bize gösterdi bu azimle tedavimze devam edip spermleri görmek için çabalıyoruz.
yani sözün kısası pişman olamanızı istemem acele etmenizi istemem. çünkü bizi bizden başka anlayan yok burda herkes aynı şey için çabalıyorz. allah hakkınızda hayırlısını versin.

öyle canım öyle bugünde konuştuk inş bidaha beni aramaya kalkışmaz...
allah herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın

ah bebekimmm ahhh allah onları bildiği gibi yapsın

kız bende bekarken hep evli adamlar bana aşık oluyordu
aklım almıyordu. aşkın gözü kördür derler ya doğru heralde.
tabi canım parçalamak ne kelime öldürür adamı valla allah korusun ya böyle insnlar katil yapar adamı.

valla canım bende çok sevindim.
hemde ne kadar kafaya takmıştı sürekli benim gözlerim çok şişerse dışarı çıkarsa ölürsem filan aklında sürekli buydu
ama dr un söyledikelri onu rahat ettirdi içi rahatladı.
inaşşalhhh canım inşallah herşey yoluna girer. ama şöyle bir durumda oldu testojeli balı filan hepsini bıraktık
15 gün yani hiçbişey kullanmıycaz kaan hocayada demedim ama 15 günden bişi olmaz napalım öncelik bu hastalığımız.
15 gün sonra ist gidip tekrar test yaptırcaz.

hmm anladımm cnmm da benm esımmın o kadr sabrı varmı bılmıorumm sen cok haklısın denıcezz hem zaman kaybıı hemdee para hemdee psikolojıkk yıkımda olabılırr

canım bekarken başına gelmeside kötü ama inanki böylesi feci bi durum...
ikimizde evliyiz onun 2 çocuğu var evime giriyor eşimle sohbet ediyor...
tüm bunlarıda bana olan aşkından yapmış benden uzak duramamış
offf yaaa unutsun beni bebekimmmm dua et nolur :26:
canım sıkma sen canını varsın eksik kalsın ilaçlar...
sizin tedaviniz bitince sipermler çıkacak hayırlısıyla ben inanıyorum

hmm anladımm cnmm da benm esımmın o kadr sabrı varmı bılmıorumm sen cok haklısın denıcezz hem zaman kaybıı hemdee para hemdee psikolojıkk yıkımda olabılırr

aynen canım işte bizde çoğunluk eşimin aceleciliği yüzünden yaptırdık çünkü bizede tıkanıklık vardır ameliyat yapmadan göremeyiz dediler bu düşünce sürekli eşimin kafasındaydı ve oldu rahatladımı dersin rahatladı tıkanıklık olmadığını öğrendi ama sonucuda fazlasıyla yıkım yaptı..
hakkınızda inşallah hayırlısı olur canım inşallah bol bol spermleriniz çıkarda keşke demezsiniz.

KESKE cnmm yaa..ahh ahh bılseydım bole olacağını 4yıl beklermıydım cocuk ıcınn hemen olcak gıbı sankıı korunduk durdukk..nasip kısmet işteee..ben bırde tup bebek bolumlerını gezdimm..bizim durumumuzda olupta ılk denemede bebeşine kavusanlarda varr 2-3 denemede kavusanlardaaa

KESKE cnmm yaa..ahh ahh bılseydım bole olacağını 4yıl beklermıydım cocuk ıcınn hemen olcak gıbı sankıı korunduk durdukk..nasip kısmet işteee..ben bırde tup bebek bolumlerını gezdimm..bizim durumumuzda olupta ılk denemede bebeşine kavusanlarda varr 2-3 denemede kavusanlardaaa

unutur unutur tatlım sinri bozucu olan tabi senin evine girip çıkması eşi ile çok iyi anlaşmanız allah korusun eşi böyle bişeyi duysa ne yapardı çok büyük hayal kırıklığı yaşardı.
ayy amann boşverrrr takma kafana valla kafamıza takacağımız çoook şey var bunuda takıp üüzlme canım
öyle valla canım üzülmedim napalım hayırlısı buymuş bıraktık ilaçları inşallah bu tedavi sonrası çıkar spermlerde sonunda seviniriz

evet canım kesinlikle bazıları ilk denemede oluyor bazıların 3-5 denemede allah ne zamn nasip ederse o zamn oluyor işte.
en yakın ve canlı örenek benim eltimde abide sperm varken az sayıda da olsa spermleri vardı 5. denemde bebekleri tuttu. üçüz dü hemde ikisi yaşayamadı ama biri şuan yaşıyor ve 3 yaşında hemde 550 gr doğru ve yaşadı
allah istediği zamn ilk denemede veriyor vermeyince bekliyoruz işte.

VALLA canmmm Allahın taktiri iştee biz ne kadar konuşsakta boş aslında ama ınsan yakınlarınla paylaşamadıklarını tanımadığı ınsanlarla paylaşabılıyor kaldıkı aynı sorunu yasayn ınsana dert anlatmak gercekten daha ıyıı...bakalım ilerki günlerdee neler yaşayacağızz iyi haberler verırız belkı bırbırımızee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…