Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cook duskun valla canim gercekten cok kiskanir ben oyuncak bebek alip seviyorum elimden alip atiyo kendi geliyor oturuyo kucagima insallahhhh canim hepimiz hamile kalip bebislerimize kavusalim insallahhhh

ooo canım benim ıstır onun yanaklarından o ne bilirmiş kız kıskanmayı ben yerim onu

canım bişey soracağım.
Bu elengo hücreler spermiyogram testinde nerde ve nasıl yazılıyo..
Bizde yuvarlak hücre ve lokösit çıkıyo genelde.
Ama elengo çıkmadı hiç.
Merak ettim de...

canım ya belki daha önce yine sormuşumdur hatırlamıyorum ama senin eşinde yuvarlak hücre çıktığını yazmışsın.test sonucunu bana yaza bilirmisin.benim eşimdede yuvarlak hücre 500000yazıyordu.sadece merak ettim acaba bu ne anlama geliyor.sperm öncü hücresimi yoksa iltihap hücresimi .bildiğim kadarıyla lökosit iltihap hücresi ama bilemiyorum

kızlar iyi akşamlar

tekrar tese yaptıracak olsanız..emre bakırcıogluna yoksa dr kaan hoca yamı yaptırırdınız..kaan hoca da unıversıteden ayrılmış..özelde yapıyormuş dıye duydum ama bılmıyorum dogrumudur..cevabınızı sebeblerı ıle yazarsanız sevınırım sagolun

Canlarım bugün size yazmıştım ya kuran okutucam diye.allah razı olsun herkes tek yürek oldu benim için dua ettiler.ne tesadüf ki topiği bir açtım sizlerde benim için dua ediyormuşsunuz.gözyaşlarıma engel olamadım ve dua ettim rabbim benim için el açmış amin diyen kullarının kucaklarını bir an önce doldur.benim için ne düşünüyorlarsa onlara binlerce kat fazlasını ver.rabbim okuyan okuyamayan herkesten razı olsun

Canlarım bugün ve yarın bol bol dua etmek gerekiyormuş.yapılan dualar boş çevrilmezmiş.annemin de pazartesi günü tekrar ayağındaki kemikten sıvı alınıp teste gönderilecek inşallah kötü bir şey çıkmaz sizlerden allah rızası için anneme de şifası için dua etmenizi rica ediyorum allah hepinizden razı olsun

canım ben bu konuda tam olarak bilgi sahibi değilim ama sadece neden mikrotese varken tese yaptırdığınızı merak ettim.biliyorsun ki mikrotese testis açılarak yumurtalıkların içine mikroskopla bakarak inceleme yapılıyor.sperm bulunma şansı daha yüksek.tesede ise testisten ufak birkaç parça alınarak o parçalarda inceleme yapıyor.yani sperm bulma şansı daha düşük yine de sen bilirsin

canım ben kısa olsun dıye yazdım...mıkrotese demek ıstedım

allah kabul etsin bitanem

allah senden de razı olsun canım
rabbim acil şifalar versin annene...

başla canım benim oda çok faydalı...
benim kociş 3 aydır düzenli yiyor...

Son düzenleme:
baharcigim vck ye 1 meryem sureside ben okuyorum canim listede benim ismim olmadiginda kaydedemedim sen yaz canim

sağol canım rabbim okuduğun her harf adedince sevap defterine yazsın milyonlarca sperm görmenizi onlarında bebişinize dönüşmesini nasip etsin

ANEMON----------------------------------------
BAHAR------------------------------------------3 yasin
BETÜL------------------------------------------
BEYAZMELEK----------------------------------
CANSUNİDA-----------------------------------
CEMREM---------------------------------------
CERVAN----------------------------------------
ÇİÇEK------------------------------------------
ESESLİM---------------------------------------2 yasin
GELİNCİK--------------------------------------1 meryem
HEP---------------------------------------------
HMTNZL----------------------------------------1 meryem
İSTİYORUMBEBEĞİMİ-------------------------2 yasin
JKLM-------------------------------------------
KADER-----------------------------------------1 meryem
LAMYAY----------------------------------------
MASAL ----------------------------------------
MELAYT----------------------------------------
NUREFSAN-------------------------------------
NURSEN---------------------------------------1 meryem
NZLYN-----------------------------------------1 meryem
SEVAL------------------------------------------1 meryem
TOANA-----------------------------------------
TROBLED--------------------------------------
TWİLİGHT-------------------------------------
VCK---------------------------------------------
ZCU---------------------------------------------
ZAKKUM----------------------------------------
ZAMAN-----------------------------------------
ZEYNEP-----------------------------------------

arkadaşlar 7 yasin 7 meryem suresi okuyoruz herkese... 1 meryem suresi kaldı… okumak isteyenler bu listeyi kopyalasınlar ve hangi sureden kaç tane okuyacaklarını isimlerinin karşısına yazsınlar.
kızlar lütfen önce listedeki kişiye okuyun biri bitmeden diğerine okuyup ortalığı karıştırmayın:))))

Rabbimiz buyurdu ki "Bana günahsız bir ağızdan dua edin." Bunu bildiren Peygamber Efendimiz'e (a.s.m) Sahabeler : "Ya rasulullah biz günahsız değiliz ki." Bunun üzerine Peygamberimiz (a.s.m) : "Mü'minin mü'mine duası günahsız bir ağızdan yapılmış gibidir."

Şimdi bunu dikkatli bi düşünün lütfen ve ondan sonra listeye bi daha bakın arkadaşlar....

sağol canım rabbim okuduğun her harf adedince sevap defterine yazsın milyonlarca sperm görmenizi onlarında bebişinize dönüşmesini nasip etsin

canim ben sohbetlere pek katilmiyorum arada yaziyorum ,dualarada katilmiyordum ama bugun sana okumak icimden geldi rabbim kabul etsin insallah.. simdi okudum dua ettim sana ve butun arkadaslara rabbim insallah yavrulamiza tez zamanda kavusturur bizi..

tamam canım allah razı olsun rabbim kabul etsin...
ben eklerim şimdi seni listeye...

tesekkur ederim canim benide ekledigin icin insallah bundan sonra dualari okuyanlar arasinda bende varim canim. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin..

Son düzenleme:
Doğmamış Bebeğime

Küçüğüm ben yıllardır seni hasretle bekliyorum,
Adına şiirler, mektuplar yazıyorum,
Uykularımda bile sen oluyorsun çoğu zaman,
Biliyormusun ben senin özleminle yaşıyorum.
Bir sürü isimler seçiyorum özenle,
Henüz ne cinsiyetin belli nede varlığın,
Ben hayallerde buluşuyorum seninle,
Dokunuyorsun bana yumuk, yumuk ellerinle.
İlk yürümeni düşlüyorum çoğu zaman,
İlk defa anne deyişin kulaklarımda yankılanıyor,
Teninin gül kokusu sarıyor ruhumu,
Dünyam karanlıklardayken bile seninle aydınlanıyor.
Yüzüne bakmak istiyorum sadece,
Gözlerin gözlerimle buluşarak hasret gidersek diyorum,
Sıkıca sarıp sarmalıyorum bağrımda,
Seninle birlikte büyüyelim istiyorum.
Bazen vitrinler önünde kalakalıyorum,
Sana minicik elbiseler seçiyorum,
Oyuncaklarada dalınca gözlerim,
Çocuklar gibi gülüp eğleniyorum.
Sonra konuştuğun geliyor aklıma,
Seninle iki büyük gibi dertleşiyorum,
Bazende sen büyük oluyorsun içimde,
Ben sayende muzurca eğleniyorum.
Meleğim biliyorum er geç buluşacağız,
Geçecek elbet bu günlerde,
Sen benim tek yaşama kaynağımsın,
Karşılayacağım seni ellerimde güllerle.
Henüz varlığın bile yok içimde,
İsmin, cismin konulmadı bu alemde,
Ama ben sen gelene kadar,
Dünyamızı senin için koruyacağım özenle.

cervan sabah sabah çok duygulandırdın beni... hislerime hissettiklerime tercüman oldun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…