Cook duskun valla canim gercekten cok kiskanir ben oyuncak bebek alip seviyorum elimden alip atiyo kendi geliyor oturuyo kucagimainsallahhhh canim hepimiz hamile kalip bebislerimize kavusalim insallahhhh
Daha konusmuyor yarim yamalak kelimeler soyluyor amahareketleri yetiyorhepimizin insallah bebeslerimizin sirinliklerini goruruz
aminnn bebekimmm inş
canım ben şimdi çıkıyoruz sonra görüşürüz olur mu
ooo canım benim ıstır onun yanaklarından o ne bilirmiş kız kıskanmayı ben yerim onu
canım sıkma canını kaan hoca ona göre ilaçlar verir düşer fsh...
ayrıca hoca bazı hastaların vücudun tepkisini ölçmek için fshı yükseltmeye çalışıyor...
belki sizede ona göre ilaçlar vermiş olabilir...
inş bundan sonraki test sonuçlarının hepsi iyi çıkar
evt cnm ilk defa fsh bu kadar yükseldi bakalım hayırlısı kaan hocadan haber bekliyoruz bakalım arı sütü ve polen de kullandıracağım eşime rabbim inşlh birinden birine bahane ederde şifası olur cnm hayırlısı artık...
canım bişey soracağım.
Bu elengo hücreler spermiyogram testinde nerde ve nasıl yazılıyo..
Bizde yuvarlak hücre ve lokösit çıkıyo genelde.
Ama elengo çıkmadı hiç.
Merak ettim de...
kızlar iyi akşamlar
tekrar tese yaptıracak olsanız..emre bakırcıogluna yoksa dr kaan hoca yamı yaptırırdınız..kaan hoca da unıversıteden ayrılmış..özelde yapıyormuş dıye duydum ama bılmıyorum dogrumudur..cevabınızı sebeblerı ıle yazarsanız sevınırım sagolun
canım ben bu konuda tam olarak bilgi sahibi değilim ama sadece neden mikrotese varken tese yaptırdığınızı merak ettim.biliyorsun ki mikrotese testis açılarak yumurtalıkların içine mikroskopla bakarak inceleme yapılıyor.sperm bulunma şansı daha yüksek.tesede ise testisten ufak birkaç parça alınarak o parçalarda inceleme yapıyor.yani sperm bulma şansı daha düşük yine de sen bilirsin
Canlarım bugün size yazmıştım ya kuran okutucam diye.allah razı olsun herkes tek yürek oldu benim için dua ettiler.ne tesadüf ki topiği bir açtım sizlerde benim için dua ediyormuşsunuz.gözyaşlarıma engel olamadım ve dua ettim rabbim benim için el açmış amin diyen kullarının kucaklarını bir an önce doldur.benim için ne düşünüyorlarsa onlara binlerce kat fazlasını ver.rabbim okuyan okuyamayan herkesten razı olsun
Canlarım bugün ve yarın bol bol dua etmek gerekiyormuş.yapılan dualar boş çevrilmezmiş.annemin de pazartesi günü tekrar ayağındaki kemikten sıvı alınıp teste gönderilecek inşallah kötü bir şey çıkmaz sizlerden allah rızası için anneme de şifası için dua etmenizi rica ediyorum allah hepinizden razı olsun
evt cnm ilk defa fsh bu kadar yükseldi bakalım hayırlısı kaan hocadan haber bekliyoruz bakalım arı sütü ve polen de kullandıracağım eşime rabbim inşlh birinden birine bahane ederde şifası olur cnm hayırlısı artık...
baharcigim vck ye 1 meryem sureside ben okuyorum canim listede benim ismim olmadiginda kaydedemedim sen yaz canim
baharcigim vck ye 1 meryem sureside ben okuyorum canim listede benim ismim olmadiginda kaydedemedim sen yaz canim
sağol canım rabbim okuduğun her harf adedince sevap defterine yazsın milyonlarca sperm görmenizi onlarında bebişinize dönüşmesini nasip etsin
tamam canım allah razı olsun rabbim kabul etsin...
ben eklerim şimdi seni listeye...
Doğmamış Bebeğime
Küçüğüm ben yıllardır seni hasretle bekliyorum,
Adına şiirler, mektuplar yazıyorum,
Uykularımda bile sen oluyorsun çoğu zaman,
Biliyormusun ben senin özleminle yaşıyorum.
Bir sürü isimler seçiyorum özenle,
Henüz ne cinsiyetin belli nede varlığın,
Ben hayallerde buluşuyorum seninle,
Dokunuyorsun bana yumuk, yumuk ellerinle.
İlk yürümeni düşlüyorum çoğu zaman,
İlk defa anne deyişin kulaklarımda yankılanıyor,
Teninin gül kokusu sarıyor ruhumu,
Dünyam karanlıklardayken bile seninle aydınlanıyor.
Yüzüne bakmak istiyorum sadece,
Gözlerin gözlerimle buluşarak hasret gidersek diyorum,
Sıkıca sarıp sarmalıyorum bağrımda,
Seninle birlikte büyüyelim istiyorum.
Bazen vitrinler önünde kalakalıyorum,
Sana minicik elbiseler seçiyorum,
Oyuncaklarada dalınca gözlerim,
Çocuklar gibi gülüp eğleniyorum.
Sonra konuştuğun geliyor aklıma,
Seninle iki büyük gibi dertleşiyorum,
Bazende sen büyük oluyorsun içimde,
Ben sayende muzurca eğleniyorum.
Meleğim biliyorum er geç buluşacağız,
Geçecek elbet bu günlerde,
Sen benim tek yaşama kaynağımsın,
Karşılayacağım seni ellerimde güllerle.
Henüz varlığın bile yok içimde,
İsmin, cismin konulmadı bu alemde,
Ama ben sen gelene kadar,
Dünyamızı senin için koruyacağım özenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?