slm canlar test sonuçlarını aldık
FSH 25,15 Bundan önceki 9,25 idi
LH 11,16 ÖNCEKİNİ BİLMİYORUM
TESTOSTERON 6,78
SİZCE BUNLAR NORMALMİDİR KAAN HOCAYA HEMEN GÖNDERİYORUM İNŞLH HAYIRLISI OLUR..
canım sperm testinde hiç bişi yazmıyor bizimkisinde ne yuvarlak hücre var ne lökosit zaten bişi anlamıyorumda yazan birşeyde yok eşim 10 ekimde mikro tese olmuştu kaan bey olgunlaşmamış sperm hücrelerinin olduğunu ve olgunlaştırmak için 6 ay tedavi edeceğini söylemişti yoksa tahlillerde yazmıyor böyle bişi(
anladım canım ben eşime m-sure ile ilgili söylentileri anlatmadım 2.kutuya başlayalı 3 gün oldu salı günü geldi bitkisel terapi sitesinden eşim etkilenmesin diye söylemedim ne yapacağımıda bilmiyorum eşim kullanıyor hayırlısı bakalım inşlh şifa olur umut tacirlerinin cezasınıda rabbim en kısa zamanda verir inşlh canım ne yapacaksın hala ben ümitliyim bu ilaçlardan inanmak istemiyorum yani(
haklısın canım aslında ben vitela hastanesinde yaptırmak istiyorum orasıda kadın üzerine ama sonuçta bebek le ilgili olduğu için belki iyi inceleme yapılıyordur diye düşünüyorum güllükteki yeri bilmiyorum herkes bzimgibileri hasta olarak değil müşteri para olarak görüyor canım hiç kimseye güvenim yok ama bi umut işte anlayacağın..
inşlh baharcığım yaaa eşim şimdi tatlilleri almaya gitti haber bekliyorum iş yerinde senin eşinin sperm testinde 1-2 sahada sperm görüldüğünü anlattım oda artık çok merak saldı ve şimdi oda en az benim kadar çabalıyordu 8 yıldır isteyen hep ben olmuştum ye iç dediğime sinir olurdu ama şimdi oda en az benim kadar istiyor inşallah rabbim cümlemizin muradını verir...
EY RABBİM
Hayrı ve Şerri gerçekten ayırtedebilmeyi,
İmtihan olarak verdiklerine
Yürekten "AMENNA" diyebilmeyi,
İmtihanlarımızı en güzel şekilde verebilmeyi,
Senin yolundan ayrılmamayı,
Seni gerçekten sevenlerden olmayı
BANA VE TÜM SEVDİKLERİMİZE nasip eyle...
Canım ne kadar güzel bir dua bu ....amin
Hayırlı cumalar canlarım,Rabbim bu günde ve her günde yaptığımız dualarımızı kabul buyursun. AMİN
MERHABA sevalciğim kan sonuçları dün çıkmamış eşim bugün alacak sperm testini almış sonuç sıfır( pH.8 7,2-8 MİKTAR 2 1,5-5
BUNLAR NE BİLMİYORUM CANIM...AMA DİĞER TESTLERDE İNŞLH İYİ GELİŞMELER VARDIR TATLIM((
Hayırlı cumalar..Dualarımız kabul olsun inşallah..
amin işallahEy rabbim beni yanliz basima birakma,cunku sen varislerin tek sahibisin.Ey rabbim senin katinda lutuf ve kereminle tertemiz bir cocuk ihsat et.Muhakkak sen dualari isitensin....AMIN...
kaderim canım seni görünce yazayım dedim çiçek hiç gelmiyo artık noldu acaba...sen nasılsın tedaviye devam mı?
Kizlar cumaniz mubarek olsun rabbim bugun edilen dualarimizi kabul etsin..
kısaca net yazacam..eşim azospermdi.mikto tesede 7 tane sperm bulundu çok şükür.7 yumurtamdan 5ini dölledi ve 1 tanesi 8 hücreli kalabildii.30 martta 2010da transfer oldu .10 nisanda hamile olduğumu öğrendikk degerim 100 dü..çok şükür 8 aralık 2010da kızım dünyaya geldii.gelelim bugüne beta hcg sonucum 2.91 da..doktor çok yeni bir gebelik dedi ama maleseff kanamam başladı ve deger 1e indi..tutunamamış dediii.bu bize umut oldu demekki eşimde dışarı sperm çıkışı olmuşşş.umudunuzu hiç kaybetmeyinnn.Rabbim isteyen herkese evlat verir inşallah
canı benim yine sizin bileceğiniz iş ama bence m sure kullanmayın hepimiz bıraktık m sureyi.
çünkü sahtesini üretiyorlar orjinali değil yani.
bizde bu ilaca çok umut bağlamıştık fakat hüsrana uğradık.
3 kutu ilacı boşu boşuna kullandık.boşuna para verdik.
zaten ilacın satışınıda durdurdular.bidaha temin edemeyebilirsin...
canım bizde aynı tuzağa düştük.
2 şişe almıştık hemen bırakmak zorunda kaldık. ingilizce bilen bir bayan öğretmen arkadaşım bizzat yurtdışını aradı. m-sure üreten firma sahibiyle görüştü. çok yakında türkiyeye orjinal m-sure ihracatını yapacağını söyledi. bu sahte konuyla ilgili çok üzüldüğünü söyledi. yeni ihracat olacak m-sure ler de tedaviye erken cecap verebilmeleri için extra mineral ve kalsiyomlar eklemiş. yani anlayacağımız daha etkili olacakmış. geçen hafta mail de göndermiştik. şimdilik sakın türkiyede ki m-sure ilacı almamamızı istedi. biraz beklememiz gerektiğini söylemişti. anlayacağınız kandırıldık.
Allah yardımcın olsun.amin.amin.amin.inşallah arkadaşımçok saol güzel duan için.evet baharla aynı eşlerimizin azo sebebi.ama bi fark var baharın eşi yetişkin yaşta bu illeti kapmış benim eşim ise hatırlamıyor bile kemoterapi geçirdiği günleri.hayal meyal hatırlıyorum diyo.daha çocukken kemoterapi,radyo terapi ve sayısız ilaç almış.nebileyim allah büyükte inş.bizimde sperm çıkışımız olur.sperm testi yaptırdık gelin alın demişler eşime soramamış bile sonucu okuyun diye.çekinmiş.hiç gidesim yok sonucu almaya nasılsa biliyorum diyo.bende sonucu biz biliyoruz ama kaan hocaya götürecez ondan almamız gerekiyo bozma maralini diyorum.böyle işte.ne edelim başa geleni çekecez artık.allah umutlarımızı hiç bir daim yoketmesin inş.
TESTOSTERON 6,78
kpss nin zoru kolayı mı var canım ya... ben 82 aldım atanamadım dedim dahada girmem sınava filan. madem sınava bir daha girmeyeceğim bari bebek yapalım dedim o da olmuyormuş :))) hayat işte olmayınca olmuyor.
baharcım şu kafaya takmalar olmasa zaten daha uzun yaşarızya neyse.zor bir durum eşine anlatsan bidert anlatmasan bidert.neyin doğru olduğunu kestiremiyo insan.uzun bi süre o huzursuzluğu yaşıyacaksın galiba.enazından unutanakadar.telefon görüşmesinden sonra hiç karşına çıktı mı?gerçi neyüzle çıkacak ta.allah ıslah etsin.
baharımmm nasılsın bebekim.
TESTOSTERON 6,78
merhama kızlar ben biraz daha iyiM sıkıntıdan bogazlarım indi eşim bugün genetik test yaptırdı bakalım sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak ondan sonra tesa ya başlanacak inşlh spermi bulunur da hamile olurum bazen hiç gücüm kalmıyor ölecek gibioluyorum birde korkum bu sınavı geçememek ALLAHIM herkese evlatlar versin inşlh
iyi olmaya çalışıyorum bebekimmm yeni yemek yedik kocişle...
sen nasılsın
iyiyim canım bende bizde yeni yemek yedik oturuyoruz şimdi haberleri izliyoruz.
hayırdır bebekim canınmı sıkkın?
dertli başıma yeni dertler arıyorum bebekimm işte
okadar sıkıntı varken şimdide kafayı hocaya taktım
aman boşver bebekimmm ben böyleyim işte
herşeyi kendime dert etmekte üstüme yok
buarada kociş 23 aralıkta ankaraya gidecek sperm testi için :18:
inş spermler bol bol çıkarda dondurulur
ayrıca o gün eşimin doğum günü
inş doğum gününde çok güzel haberler alır
sizin test gününüz nezaman bebekimmm
ahhh canım benim takma kafana birdaha rahatsız etmez seni zaten.
sen herhalde eşine söylemedin diye strestesin ama doğrusunu yaptın tatlım.
eğer tekrarlarsa ozaman söylersinki inşşallah tekrarlamaz.
sen canını sıkma tatlım senin bir günahın yok sıkıntı yapmana gerek yok.
inşallah bol bol spermler çıkar eşinede büyük bir doğum günü hediyesi vede mutluluğu olur.
bizim test gününede saymadım ama 10 gün falan herhalde.
bizde busefer üniversitede yapmayı düşünüyoruz ama bakalım hayırlısı diyelim..
dertli başıma yeni dertler arıyorum bebekimm işte
okadar sıkıntı varken şimdide kafayı hocaya taktım
aman boşver bebekimmm ben böyleyim işte
herşeyi kendime dert etmekte üstüme yok
buarada kociş 23 aralıkta ankaraya gidecek sperm testi için :18:
inş spermler bol bol çıkarda dondurulur
ayrıca o gün eşimin doğum günü
inş doğum gününde çok güzel haberler alır
sizin test gününüz nezaman bebekimmm
eseslimmmm gelmişşşşş bebekimmmmm hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?