canım biizm hiperguatr çıktı ya onun için bütün hocanın verdiği ilaçları bıraktık dolayısı ile testlerde kaldı zaten yaptırmamızın bir anlamı yok.
bu guatr için tsh testi yaptırcaz ozamn fsh filan bütün testlerşi yaptırcaz sperm testi için ise bekleyeceğiz .
valla kız öyle yazmıştı bulla bilsemde kobyalasam nebidoyu galiba lamlaymı söylemişti burda öyle bişey duyuyoruz arada burda bize iğne lafı etmedi kaan hoca amannn ben hormonlara takmıyorum okadar sonuçta mikroteseden kaçış yok bize öylede olsa böylede olsa bulunacaksa bulunur bulunmucaksa hormonlar dengelensede bulunmaz zaten .
inşallah şifa bulur eşin canım en kısa zamanda
bebiş işi de belki bakmışsın kendiliğinden oluvermiş
ama geç olsun da güç olmasın canım
elbet var bir zamanı bunun da canımmm.
ben çıkıyorum canlarım
Allaha emanet olun
şimdi bir haber çıktı da
kadın doğum yapmış gayrimeşru ilişkiden olmuş bebeği
o yüzden doğunca boğmuş bebeğini öldürmüş,
Allahım nasıl bir vicdan bu
Allah ıslah etsin böyle insanları...
öpüyorum canlarım.
canım tese testisten iğne ile alınarak bakılyor .m.tese ise yumurtalıklar içine bakılıyor parça alınıyor. en iyisi m.tese tabiki çünkü parçada inceleniyor. biz ikisinde aynı anda olduk ordan biliyorum bende.
ben çıkıyorum canlarım
Allaha emanet olun
şimdi bir haber çıktı da
kadın doğum yapmış gayrimeşru ilişkiden olmuş bebeği
o yüzden doğunca boğmuş bebeğini öldürmüş,
Allahım nasıl bir vicdan bu
Allah ıslah etsin böyle insanları...
öpüyorum canlarım.
ya napayım eşim bir türlü gitmedi.tabiki geçe 10 yılımıza yanıyoruz ama belki de böyle hayırlıydı bilemiyorum.hiç korunmadık.ben şimdi kaan hocaya bi mail atıcam inş cvbımı alırım.taa bekarken bebeğimin olmasını çok istiyordum ama kısmet olmadı.Allah ım inş hayırlısıyla hepimize annelik duygusunu tattırır
ah ah ah görmedim haberlere bakmadım ya nasıl bogarsın bari birinin kapısının önüne koysa ah bana getirse gül gibi bakardım o bebege bizim gibileri bulamıyor öyleleri buluyor iki üç gün öncede kadın şizofreniymiş biri kız birisi oglan iki çocugunu bıçaklamış balkondan aşşagıya atmış çocukları öldürmüş pislik çocuklar 5-6 yaşlarda geçmiş namaz kılmış bide allaha kurban verdim diyerek geberisice .
ah ah ah görmedim haberlere bakmadım ya nasıl bogarsın bari birinin kapısının önüne koysa ah bana getirse gül gibi bakardım o bebege bizim gibileri bulamıyor öyleleri buluyor iki üç gün öncede kadın şizofreniymiş biri kız birisi oglan iki çocugunu bıçaklamış balkondan aşşagıya atmış çocukları öldürmüş pislik çocuklar 5-6 yaşlarda geçmiş namaz kılmış bide allaha kurban verdim diyerek geberisice .
ya napayım eşim bir türlü gitmedi.tabiki geçe 10 yılımıza yanıyoruz ama belki de böyle hayırlıydı bilemiyorum.hiç korunmadık.ben şimdi kaan hocaya bi mail atıcam inş cvbımı alırım.taa bekarken bebeğimin olmasını çok istiyordum ama kısmet olmadı.Allah ım inş hayırlısıyla hepimize annelik duygusunu tattırır
kızlar sizi bırakıp yemek hazırlamaya başladım...
bugün her hafta sonu olduğu gibi menüde balık vardı kocişle hazırladık...
biara mutfaktan girip geçtim pcnin başına neler yazdınız diye merakla
kociş geldi kızdı hiçbi fırsatı kaçırmıyorsun diye
bende geri döndüm aklım sizde hazırladık yemeği yedim bi güzel
ve hemen koştum sohbetinize yetişebilmek için
ama çok kaynatmışsınız ya ben bi okuyup geleyimmm
baharcım sen aklın burdayken bilmiyorum artık o yemeği nasıl hazırlamışsındır)) tuzunu eklemeyi unutmamışsındır umarım ))salatayıda geçiştirmişsindir )yazık eşine )) adam ne yediğini anlamamıştır ))
afiyet olsun baharcım :) bende mail yolladım Kaan hocaya inş cvbını alırım.Beklicem bakalım.Allah ın gücüne gitmesin de millet orda burda geziyor hemen hamile kalıyor biz hala bekliyoruz. Bunda da vardır bi hayır ne diyelim
evet canım valla kavuştum
boşver dinlenmişindir işte iyi olmuş yat valla.
valla canım napıyım bende çok sıkıldım kaç gündür sıkıntıdn hep temizlik yaptım
bugünde arkadaşımla hamama gittik
bide canım ne oldu biliyormuusn can sıkıntısına ben evin heryerini topladım eşimin eski tahlilleri geçti elime biz haziran ayında eşime kan testi yaptırmışız bu tsh orada 1.93 müş yani çok normal seviyedeymiş sonra biz temmuz ayında testojele başladık ve ağustos ayındada bi cheup yaptırmıştık ordaki kan testindede tsh 0.01 çıkmış yani bir ay içerisinde tsh bozulmuş buarada biz hep testojeli kullandık sanırım o bizim guatr bozmuş ve şuan onuda bıraktık. testojelin yan etksi çokmuş zaten düşünsene temmuz ayından beri bu testojeli kullanıyoruz ve biizm bi hormonumuzu düzeltmeye çalışırken en önemli olan tsh hormonunuda bozmuş.
önümüzdeki hafta ist tekrar gideceğiz ya o zamn fsh hormonumuzada baktıracaz ve bu dr iğne yaptırız demişti. nebido iğne varmış testosteron ile ilgili sanırım onu yaptırız demişti bakalım sonuç nasıl çıkacak olmazsa o iğneyi vurdururuz galiba.
testojeli kullanmıycaz yani artık.
istiyorumbebeğimin eşinede kaan hoca vermişti ama onlarda sonradan bıraktıydı sanırım öyle hatırladım.
sizede kullanıyorsunuz sanırım sizin hormonlar iyi değilmiydi neden onu verdi?acaba bu testojel fsh için gerekli ise neden testojel bu ilacın ismi testosteron hormonunu düzeltme ile ilgisi var sanırım.
kaç gündüğr bu ilaca taktım yani bende resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?