Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet Kaan hocaya mail attım.cevabı ne zaman gelir bilmiyorum ama ben adet olmak için ilaca basladım adetimin 3.gününde gitcem nasıl olcak bilmiyorum.aceba adet olmadan Kaan hocayla iletişime mi geçsem ki.

canımm buna kader mi denir tesadif mü.
ama bende doğacak bebeğime bugün küçük notlar yazmaya başladım..
benimki bu kadar güzelmi bilmem ama içimden geçenleri yazmıştım..
bunu paylaştığını görünce de çok sasırdım..
ama hoşuma da gitti

Amin canım inş..
Allah hepimizin yardımcısı olsun inş....
sizde benim dualarımdasınz...

Allah belalarını versin bildiği gibi yapsın olnarı..
o günahsızın ne şucu vardı.
kendini öldürseymişya bebeğini öldürene kadar..
Allahımmm ne kadar kötü kalpli bir kadınmış o

off yaa benim kafam iyice karıstı yaa napcagımı bilmiyorum galiba eşimle benim işimiz zor! bu iş olmucak sanırım herkes birsey diyor sasırdık iice
canaımm ben seni çok iyi anlıyorum.
bugün yazdığın bütü yazıları hemen hemen okudum.
Allah yardımcın olsun öncelikle...herşey nasip tabiki.
benim eşimde azosperm.
geçen mart ayında öğrendik azolu olduğumuz.
o da sans eseri..
ne olduğunu bile bilmiyorduk..
araştıra araştıra öğrendik hamdolsun..
şimdi adımlarımızı daha sağlam atıyoruz diye düşünüyorum.
azoyu öğreneli iki gün olmuş ama hemen bu toipği bulman senin için büyük sans.
biz bayağı dr a gittik.
uzmanından tut ta profuna kadar.
bütün hepsi tüp bebeği yani microteseyi önerdi.
biz 4 ay kadar araştırdık ve ne yapacağımıza karar vermeye çalıştık.
sana tavsiyem tedaviye acele karar vermeyin.
güzelce araştır kafana yatsın.
aslında ilk başta kaan beyi duyduk ama eşim ısınamadı ona.
sonra araştır araştır kaan hocayya gitmeye ikna oldu ve mailleşerek ilaç kullanmaya başladık.
iki ay sonra tüm tahlilleri yaptırıp hormon vve spermiyogram muayeneye gittik.
şuanda ilaçlara devam ediyoruz.eğer normal yoldan çıkış olmazsa şubat ayı gibi tese olmayı düşünüyoruz.(inş çıkış olur buna gerek kalmaz)yani bende kendi hikayemi özetlemiş oldum.
kafanın çok karıştığını ve şuan hiçbişeyi kabullenemediğini hissediyorum.
umarım en kısa zamnda toparlanırsın.
yardımcı olabilmiimdir umarım tatlım..
bu arada kafana ne takılıyorsa sor..yardımcı olmaya çalışırız.

hoşgeldin canımmm
bende burdayımm bilg geldi sonunda

merhaba canımmm...
oh ne güzel yapılmş pc in..
özlettin kendini..
oku oku ancak bitirebildim sayfalarıne çok konuşmuşsunuz maşallah

bizede fayda yerine zararı oldu canım tsh hormonumuz aşırı düştü hiperguatr oldu eşim. o yüzden bıraktık bizde.
dışarıdan hormon vermek işe yaramıyor yani bunu anladık. nebido iğneyi düşünüyoruz ama bilmiyorum onun ne kadar faydası olur. zaten sadece homonlarlada ilgisi yok bu spermlerin. sadece acaba hormonlardan mı sperm çıkışı olmuyo diye hormon tedavisi yapılıyor bence.

evet Kaan hocaya mail attım.cevabı ne zaman gelir bilmiyorum ama ben adet olmak için ilaca basladım adetimin 3.gününde gitcem nasıl olcak bilmiyorum.aceba adet olmadan Kaan hocayla iletişime mi geçsem ki.

heee canım siz tüpbebek için olması gerekn tüm işlemleri yaptınızmıı?
tüp bebek iğnelerine mi başlayacaksın? rapor filanda çıktı yani.
ee ama nasıl rapor verdiler o zamn 3 tane spermiyogram olması gerekiytr o zamn rapor veriyolar. anlamadım ben bu işi.
bu ay tedaviyi iptal edebilir kaan hocayla görüşebilrsin canım.

canim her seyin basi saglik rabbim esine sifa versin doktorlara guvenip cocugumuz olsun diye neler kullaniyoruz.alllah hepimizin yardimcisi olsun...

evet bebekimmm hakkımızda hayırlısı olur inş...
bebekimm senin kociş şimdi hiperguatr için sadece hap mı kullanıyor??

canim her seyin basi saglik rabbim esine sifa versin doktorlara guvenip cocugumuz olsun diye neler kullaniyoruz.alllah hepimizin yardimcisi olsun...

kesinlikle canım herşeyin başı sağlık eşimin sağlığı olsunda inşallah herşey daha iyi olur. varsın bebeğimiz sonra olsun ama eşimin sağlığı en önemlisi.
inşallah herşeyin hayırlısı olur

cicekcigim hos geldin canim nerelerdesin girmiyorsun hic topige nasilsin canim...

merhaba arkadaslar iyi geceler hepinize

kadercigim sagol canim iyiyim sen nasilsin? ben tr deyim canim o yuzden fazla giremiyorum

varmi guzel haberler kizlar..cok ihtiyacim var guzel haberler duymaya

cnm bak neler oldugunu söyleyeyim sana benim kafam karıstı.biz ilk gün doktora gittik doktor muayene atti yumurtalıkların zayıf görünyor dedi ve vitamin verdi.rengli olunca 3.gün gel dedi ama ben bir türlü olamadım normalde düzenliydi.dr u aradım o da gel test yapalım dedi gebelik trsti yapıldı negatif çıktı rahim ultrasyonuna girdim kan tahlili verdim hepatit fln onlara baktılar ve bana rengli olmam için ilaç yazdı eşime de sperm tahlili vermişti sonucunu gösterdik azosperm dedi ve mikrotese yapılacak tüp bebek olacak dedi kaan beye gönderdi onay için o da eşimi muayene etti ve tüp bebek uygundur dedi baska hiç bir işlem yapılmadı.ben rengli olunca gittiğimizde yapacaklarsa bilemem tabii :S

evet bebekimmm hakkımızda hayırlısı olur inş...
bebekimm senin kociş şimdi hiperguatr için sadece hap mı kullanıyor??

evet canım sadece guatr hapları var iki tane onları kullanıyor ekstra hiçbişey kullanmıyoruz.
kaan hocanın verdiği ilaçları bıraktık bitkiselleride bıraktık. tsh düzene girene kadarda kullanmıycaz canım

tamm canım anladım.
sen önce o zamn kaan hocadan gelen maili bekle ona göre karar verin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…