canımm buna kader mi denir tesadif mü.Doğmamış Bebeğime
Küçüğüm ben yıllardır seni hasretle bekliyorum,
Adına şiirler, mektuplar yazıyorum,
Uykularımda bile sen oluyorsun çoğu zaman,
Biliyormusun ben senin özleminle yaşıyorum.
Bir sürü isimler seçiyorum özenle,
Henüz ne cinsiyetin belli nede varlığın,
Ben hayallerde buluşuyorum seninle,
Dokunuyorsun bana yumuk, yumuk ellerinle.
İlk yürümeni düşlüyorum çoğu zaman,
İlk defa anne deyişin kulaklarımda yankılanıyor,
Teninin gül kokusu sarıyor ruhumu,
Dünyam karanlıklardayken bile seninle aydınlanıyor.
Yüzüne bakmak istiyorum sadece,
Gözlerin gözlerimle buluşarak hasret gidersek diyorum,
Sıkıca sarıp sarmalıyorum bağrımda,
Seninle birlikte büyüyelim istiyorum.
Bazen vitrinler önünde kalakalıyorum,
Sana minicik elbiseler seçiyorum,
Oyuncaklarada dalınca gözlerim,
Çocuklar gibi gülüp eğleniyorum.
Sonra konuştuğun geliyor aklıma,
Seninle iki büyük gibi dertleşiyorum,
Bazende sen büyük oluyorsun içimde,
Ben sayende muzurca eğleniyorum.
Meleğim biliyorum er geç buluşacağız,
Geçecek elbet bu günlerde,
Sen benim tek yaşama kaynağımsın,
Karşılayacağım seni ellerimde güllerle.
Henüz varlığın bile yok içimde,
İsmin, cismin konulmadı bu alemde,
Ama ben sen gelene kadar,
Dünyamızı senin için koruyacağım özenle.
Amin canım inş..s.aleyküm canlarım nasılsınız aklım hep sizde ama sizi hiç takip edemiyorum haftaiçi işin yorgunluğu haftasonu evin tüm yükü derken zaman geçip gidiyor bu yoğunlukta ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum ve elimden gelen tek şey olan hepinize bol bol dua ediyorum Rabbim bu yolda hepimize bol sabırlar ihsan etsin,yaşadıklarımızın mükafatını verecektir inş.Allahım bizi kendinden ümit kesenlerden eylemesin.a.e.olun sabırlı arkadaşlarım.
Allah belalarını versin bildiği gibi yapsın olnarı..ben çıkıyorum canlarım
Allaha emanet olun
şimdi bir haber çıktı da
kadın doğum yapmış gayrimeşru ilişkiden olmuş bebeği
o yüzden doğunca boğmuş bebeğini öldürmüş,
Allahım nasıl bir vicdan bu
Allah ıslah etsin böyle insanları...
öpüyorum canlarım.
tskler hb arkadaslar kusura bakmayın kafam pek yerinde değil allakbullak olduk. sizin eşinizde de mi hiç sperm çıkmadı testte. aceba değişik mi bizimki bilemedim ki. aceba mail yollasam cevap yazarmı kaan hoca?ilk basta ankarada oturdugumu söylemesem olmazmı maddiyat sarsttı çünkü murat hocaya muayene parası çok tuttu.
canaımm ben seni çok iyi anlıyorum.off yaa benim kafam iyice karıstı yaa napcagımı bilmiyorum galiba eşimle benim işimiz zor! bu iş olmucak sanırım herkes birsey diyor sasırdık iice
hoşgeldin canımmm
bende burdayımm bilg geldi sonunda
canim bizde 1 yila yakin testojel kullandik.testojeli tek basina kullaninca hormonlara faydasi olmadi hic esimin sonra kaan hoca 3 ayda bir nebido ignesini verdi onu yaptirdik hergunde testojel kullandi esim ve hormonlar cok guzel duzelmisdi hatta hoca son ayda testojeli birakin nebidoyu yaptiirn demisdi oyle yaptik hormonlara baktirdik sonra ama biraz yukselmisdi sonrada microtese oldu ama sonuc 0 hic bi faydasini gormedik yani
evet Kaan hocaya mail attım.cevabı ne zaman gelir bilmiyorum ama ben adet olmak için ilaca basladım adetimin 3.gününde gitcem nasıl olcak bilmiyorum.aceba adet olmadan Kaan hocayla iletişime mi geçsem ki.
bizede fayda yerine zararı oldu canım tsh hormonumuz aşırı düştü hiperguatr oldu eşim. o yüzden bıraktık bizde.
dışarıdan hormon vermek işe yaramıyor yani bunu anladık. nebido iğneyi düşünüyoruz ama bilmiyorum onun ne kadar faydası olur. zaten sadece homonlarlada ilgisi yok bu spermlerin. sadece acaba hormonlardan mı sperm çıkışı olmuyo diye hormon tedavisi yapılıyor bence.
merhaba canımmm...
oh ne güzel yapılmş pc in..
özlettin kendini..
oku oku ancak bitirebildim sayfalarıne çok konuşmuşsunuz maşallah
öyle canım kaan hoca ne derse yapıyoruz ama aklımız karışıyor işte böyle şeyler oluncada.
bide bu testojel testosrteron hormonu için kullanılan bir ilaç değilmi ben mi yanlış biliyorum çünkü testosteronu yükseltelim demişti bize testojeli kullanın demişti ilk gitiiğimizde. 5 ay kullandık ve sonuç tsh düştü fsh yernde duruyor.
ne bilim canım işte hakkımızda hayırlısı diyoruz ama biz bıraktık şuan belki şuan tsh düzelttikten sonra yani iğne yaptırabiliriz.
inşallahh doğru yoladayızdır canım :26:
valla canım sorma ya sonunda kavuştum sizlere
çok kaynatmışız dimi
canim her seyin basi saglik rabbim esine sifa versin doktorlara guvenip cocugumuz olsun diye neler kullaniyoruz.alllah hepimizin yardimcisi olsun...
evettttt...
şimdi çııkıyorum ben canlarım eşim geçecek pc ye.
beni bekliyo..
hepinizi öpüyorum
cicekcigim hos geldin canim nerelerdesin girmiyorsun hic topige nasilsin canim...
heee canım siz tüpbebek için olması gerekn tüm işlemleri yaptınızmıı?
tüp bebek iğnelerine mi başlayacaksın? rapor filanda çıktı yani.
ee ama nasıl rapor verdiler o zamn 3 tane spermiyogram olması gerekiytr o zamn rapor veriyolar. anlamadım ben bu işi.
bu ay tedaviyi iptal edebilir kaan hocayla görüşebilrsin canım.
evet bebekimmm hakkımızda hayırlısı olur inş...
bebekimm senin kociş şimdi hiperguatr için sadece hap mı kullanıyor??
cnm bak neler oldugunu söyleyeyim sana benim kafam karıstı.biz ilk gün doktora gittik doktor muayene atti yumurtalıkların zayıf görünyor dedi ve vitamin verdi.rengli olunca 3.gün gel dedi ama ben bir türlü olamadım normalde düzenliydi.dr u aradım o da gel test yapalım dedi gebelik trsti yapıldı negatif çıktı rahim ultrasyonuna girdim kan tahlili verdim hepatit fln onlara baktılar ve bana rengli olmam için ilaç yazdı eşime de sperm tahlili vermişti sonucunu gösterdik azosperm dedi ve mikrotese yapılacak tüp bebek olacak dedi kaan beye gönderdi onay için o da eşimi muayene etti ve tüp bebek uygundur dedi baska hiç bir işlem yapılmadı.ben rengli olunca gittiğimizde yapacaklarsa bilemem tabii :S
evettttt...
şimdi çııkıyorum ben canlarım eşim geçecek pc ye.
beni bekliyo..
hepinizi öpüyorum
kızlar çok soru sordum farkındayım ama daha yeniyim idare edin hepiniz masalah prof olmussunuz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?