Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cemrem sana zahmet bana kahve yap olmaz mı tatlım
ben geliyorum hemen kahveler bol köpüklü olsun ama

cnm kahve sana feda olsun kızzzzzzz
ınşllh esın dogum gununde spermcıkler hedıye olur tatlım

canım teşekkür ederim ben bu sabah 2 yasin okumuştum vck için olsun fazlası zarar değil :))) tamam yarında zcu için okuyacağım inşallah Allahım sesimizi duyar dualarımızı kabul eder inşallah.
harika önerin içinde ayrıca teşekkür ederim bu arada bunların oranı nasıl olacak yani çörekotu bal,tarçın...ağız tadımıza göremi ayarlıyoruz sen nasıl yapıyorsun?

sAgol canım ya yazdıgın ıcın buay 5.ayımız doldu ama eşim hergeçen gün daha farklı bi psklojiye bürünüo ve ben üzüntümü yaşayamıorum birde onun bu ruh haline yardımcı olmaya çalışıorum ama çaba sıfırr güçsüz hissediorum kendimi artık

Aynen öle canım biran önce çıksın artık bu piskolojden yoksa dayanamayacagımmm çok bunaldım anlatamamm:/ Allah ım yuzumuzu guldursun hayırlısıyla kavusalım yavrularımıza...

kıyamam sana ( öyle haklısın ki. kabul etmek zor, problem eşinde değil de sende olsaydı o nasıl davranırdı acaba? seni kırmadan bazı şeyleri yapıyor olması aslında içten içe onunda çocuk istediğini gösterir. kavga etmeyin,tartışmayın bitanem tedaviyi istemiyorsa zorlama bir süre askıya al bakalım ne yapacak belkide kendiliğinden gelip hani değişik birşey yok mu ilgilenmiyor musun diyecek. sende bir süre yorma kendini,yazdıklarını okurken burnum sızladı ,keşke derman olabilsem, sihirli bir değneğim olsada dokunsam...Nerede yaşıyorsunuz canım?

geçmiş olsun cnm. banada kaan hocdan mail geldi aynen sunu yazıyor.

Tüp bebeği hemen yaptırmak isterseniz diye size bir tedavi başlayamamıştım. Ama bir süre bekleyebiliriz derseniz, lütfen kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp bir gün randevu alarak gelin, tedavinize başlayalım.

hadi hayırlısı :)) sizi hatırlamış ne güzel. tüp bebeği hemen yaptırmak istemeniz aslında ben bu cümleden çok umut verici bir mesaj aldım. hemen testleri yaptır ve mail olarak hocaya gönder değerlere göre gein bebek için başlayalım yada şu ilaçları kullanın der. :))) hadi canım inşallah yolculuğun kısa olur ve hemen kalırsın :)))

Tüp bebeği hemen yaptırmak isterseniz diye size bir tedavi başlayamamıştım. Ama bir süre bekleyebiliriz derseniz, lütfen kanda FSH, LH ve Total testosterona baktırıp bir gün randevu alarak gelin, tedavinize başlayalım.

cnm randevu alıp gelin diyor basta mail mi yollayım sence? bir de muayenehanesi mi var kaan hocanın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…