sağol canım iyiyim sen nasılsın?
canımmm sen bu hüseyin ermişin macununu biliyormusun.
sanki biara siz kullanıyordunuz değilmi...
sence faydası olurmu?
evet bız o aglama konusunda sanslıyız
sevınecegız bızde tez vakıtte ınsllh amın
evet cnm bız panax kullanıyoruz ıse yaramaya basladı bızde
bakalım yılbasındakı test ne olacak
herkesın kendı fıkrıne saygı duymak lazım cnm
ınşllh alacagın macun ıse yararda bol bol sperm cıkısı olur
allhın ıznıyle bızde halay cekerız bee
iyim canım ne olsun işte sabah sabah int başındayım bilg da oldu ya kaldıramaz kimse beni artık başından
yok canım biz biliyorsun macun pek kullanmadık yaptırdık ama kullanmadı eşim.
biizmk burdaki bi aktar bi karışım yapmıştı onu kullandı bi süre düzenli değil ama sonrada bıraktı şuan zaten.
aynen uyanır uyanmaz neti açtım bende
otur bebekim kalkma tabii sen bayaa topikten uzak kaldın çünkü..
bende şu macunu araştırıyorumda inşalla faydası olur.
buarada 150 tl ye hazırlayacaklar..
aynen canım 2 gün ayrı kaldım ama çok özledim
valla canım biz 350 lira verdik ama kullanmadık
çöpe attık resmen neleri attık ona bakarsanda ilaçlarda öyleydi testojel örneğide var tabi sağlığımız olsunda verelim napalım diyoruz artık.
canlarım ben cıkıyorum
bırazdan kursa gıdıcem
gelınce gorusuruz sızlerı
canım benim eşin şu guatrı iyileşsinde başlarsınız tekrar tedaviye.
ama herşeyin başı sağlık tabii sağlık daha önemli.canım aynen bende neler attım çöpe inanamazsın.
hep israf nolcak....
şimdiii motor takmışcasına evi toparlıycamm
sonra jet hızıyla ders çalışıcam.
daha sonra tekrar topiğe giricem öğleden sonra buluşmak dileğiyle..
öpüldünüz cümleten
herkezlere iyi haftalar kızlar ne var yok baya kaynatmışsınız ..
iyi haftalar canım güzel bir hafta geçirelim inşallahhh
sorma valla dün ben girmedim kaynatmış kızlar oku oku zor bitirdim
hııı bende girmediydim pazargünleri koçiş evde pazara gittik kardeşimgile yemege davetliydik ora gittik gece geç geldik herzaman bir olmuyor bazan girilmiyor saglık olsun kaynatsınlar bakalım bizde kaynatırız fırsat buldukça
evet canım benimde misafirlerim vardı giremedim hiç.
aynen canım bizde kaynatırız
kız kaynanan gittimi ?
yok kız gitmedi geçen hafta pazargünü annemgile gittik annem salmadı orda kaldı dünde oglan kardeşimgildeydik annemle kaynanada oraya geldiler annemle kaynana orda kaldılar oglan kardeşimin karısı kaynanamın kızının kızı yani torunu bi kaç gün orda kalıp geri annemgile gidecekler annem abla bu haftada bizde kal diye ısrar etmiş dün dedi annem bu haftada ille kal diyor dedi bende seb bilirsin kalasın varsa kal gelesin varsa gel dedim tabi içimden oh oh diyorumda canıma minnethafta sonu kumlucada ablam var kaynannayı ora götürcez annem ben kaynana üçümüz gitcez pazargün akşam geliriz bu sefer gelir benle bize neyse kurtuldum iki hafta anlıyacagın artık geldimi heralde daha kalır bi 15 gün filan neyse artık oda geçer amann isterse hiç gitmesinde çenesi berbat çekilmiyor ay iyiki sık sık görmüyorum diyorum bazen ya herzaman beraber otursak valla geçim olmaz boşanır insan ozaman çekilmez herzaman bir ay geliyor piskolojisi bozuluyor insanın sürekli olsa hiç çekilmez ay allah korusun .
Merhaba arkadaşlar eşimin geçen hafta yaptırdığı testle ilgili kaan bey birşey yazmamış masajını kopyalıyorum..
Tedavinize aşağıdaki şekilde devam edelim:
1 Klomen tablet. Sabahları yarımtablet.
2 Proxeed plus toz. Sabah ve akşamları 1 tane, suya karıştırılarak tok karnına içilecek.
3 Com VİTEX tablet. Sabah akşam 1 tane alınacak. İnternet üzerinden temin edebilirsiniz. Bunu M Sure yerine yazdım.
4 Endol tablet. Sabahları 1 tane, tok karnına.
5 Bir ay sonra FSH ve Testosteron hormonlarınıza baktırıp, lütfen bana yazın.
sadece bunu yazmış M-SURE yerine COM VİTEX yazmış şimdi eşim m-sure 2.kutuyu kullanıyor sahtesi olduğunu bildiğim halde ona söylemedim kullanmaya devam ediyor az önce bitkisel terapi sitesini aradım ve ürünü iade edeceğimi 400 tl nin iade edilmesini istedim yetkili kişiyle görüşemedim notumu iletecekler.
peki kızlar bu com VİTEX NEDİR güvenilirmi acaba nerden bulunur kullananlar varmı offf kafayı yicem rabbim yardımcımız olsun kimseye güven yok ...
oooooooooooooo
bizim tpik aşmış..
kızım en son dün akşam giridim hangi ara 14 sayfa konuştunuz.
hayret bişey valla.
pcyi açtım ama şimdi okuamayacağım geçmişi akşam okurum artık.
çok konuşmayın ya...
okuyamıyorum
kızlar aşmış valla canım bende sabah oku oku zor bitirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?