Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benden bugün siyah parçalar geliyo sonra toprak toprak taneler geliyo bide değişik renke akıntı bunlar embriyomun düştünümü gösteriyo bugün 11. gün tets yaptım 1 çıktı aranızda böle olan varmıydı

sevgidolu geçmiş olsun canım parçalar fitil filan kullandıysan onlar olabilir bence testini bir iki gün sonra tekrarlasan..........

canım çok sağol bitanem inanırmısın hiç üzülmedim ağlamadım allahım bana sabrını verdi inşallah rabbim çok bekletmez canım böle çamur gibi parçalar geldi sabah biraz öncede siyaa yakın ufak et parçası gibi bişe geldi ve şuanda koyu sarı akıntılar var toz halinde geliyo jel kullandım artık bırakıyorum daha önce jel sade olarak geliyodu acaba embriyolarım düştümü tutmayınca benim bildim embriyolar adet kanıyla gelmezlermi bu ne anlamadım ve çok belim ağrıyıo şuan

sevgidolu canım geçmiş olsun aynı benim durumumu sende yaşıyorsun bizdede elonge bulunmuştu iki emriyomuz oluşmuştu fakat tutmadı evet bendede bir iki gün koyu renkte bişeyler akmıştı kan gibi ve daha sonra adet oldum peki canım doktırlar ne dedi siae nerde yaptırmıştınız ...

gerçi sen yine moralini bozma belkide yerleşme kanıda olabilir yarın tekrar testi yenile canım geçmiş olsun...

evet canım farklı olabilir .dualarım seninle inşallah spermiyogramda çıkar...

canım çok sağol eşime genartta yaptılar önce tesa yani testislerden şırıngayla çekmişler sıvıda bol miktarda çıkmış o an bende toplama için amelithanede hazırlanmılştım doktor tamam deyince ben o an bulundumu dedim oda evet daha devam ediyo dedi onlar sıvıdan çıkınca doktor bide microtese yapmış iki taraflı bu sefer oradanda aynı şeyler çıkmış sonra eşime yok demiler eşim o an ağlamış eşimin çok ameliyatı çok sancılı oldu 5 gün ayağa zor kalktı patoloji sonuucu canlı hücreler bulunmuş eşim önce microtese yapan doktora sormuş oda 1 ay sonra hormon testlerini yenile gel bakalım dedmiş sonra eşim kaan hocayada patoloji sonucunu göstermil oda bizim için hücrelerin çıkması önemli demiş hücre vasa ferisi boş demiş iyilrştikten sonra gel ilaç tedavisine ballayalım biraz uzun sürer ama normal çıkışı olur demiş eşimde çıkan hücreler bazılarının kuyruk oluşumu başlamış ama orada kalmış embriyolog çok sayıda böle hücre var dedi sze ne demişlerdi canım

bide canım benimki kan değildi simsiyah bir parça geldi anlamadım değerim bir çıktı seninki kaçtı değerin zaten tutmamış daha yaptırmam test ama içim çok rahat en azından eşimde çok sayıda canlı hücreler vardı

canım benim degerim 50 çıkmıştı.peki kaan hoca dediğin kaan aydas dimi yeni ilaç tedavisiyle çıkış olabilirmiymiş ozaman bizde ona gidelim bakalım bize ne diyecek..bizim doktorumuz bize bekleyin demişti bekliyoruz geçenlerde aradık tahlil sonuçlarımızı gönderdik gelin tekrar deniyelim dediler bilmiyoruz canım ne yapacagımızı tabii şükürler olsun canım...

belginciğim siz ne zaman tese oldugunuz bugüne kadar eşin herhangi bir ilaç kullandımı patoloji için sizden de parça alınmışmıydı elegon hücre cıkış sebebi söylendimi

yok canım tutmadı eşim 2007de tese oldu,hiçbir ilaç kullanmadı geçen yıl ikinci deneme için gittigimizde doktor bekliyelim dedi zaten bizim doktor pek konuşmuyo bekele diyo bekliyoruz daha gençsiniz sizden umutluyum diyo vallahi allahım zorda olanlara yardımcı olsun kimse kimseye yardımcı olmuyor...senle konuşalım canım nede olsa aynı durumdayız...

kızlar bugün sperm testı yaptırdık sonuç yine 0. zaten ümitli değildim ama azda olsa belki demedim desem yalan olur. kullandığınız bildiğiniz azospermle ilgili kür ilaç yazarsanız sevinirim. hormonlar çokmu önemli kızlar azospermde.

sevgidolu benim 11.gün degerin 3 cıktı sonra kac bninlere yükseldi ayrıca benim test günü senin anlattıgın gibi kanamalarım oldu sonra 2 aylık düştü bence tekrar dene testini

canım testestoron hormonu fsh felan önemli peki degerleriniz kaç çıktı üzme kendini aliştik artık herseferinde sıfır çıkmasına...

Bu kaçinci testiniz digeriyle ne kadar aralikli yaptirdiniz. Test yaptirmadan önce kür yaptiniz mi?
esim ilk testini 4 mayis'ta yapti o zaman ögrendik azospermi oldugunu.
23 temmuz ürologa gidicez bir daha yaptirir. Ben 1,5 aydir esime kür uyguluyorum ilaç içiyor bakalim faydasi olucak mi. Insallah olur.

sevgidolu üzülme bak kuyruk oluşumu bile varsa kaan hoca inşallah sebeb olurda olgun spermlere dönüşmesi içiin ilaç kullanırsınız bide siz kaan hocada mtese olmicakmıydınız başka birimi yaptı mtesiyi merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…