evet canım farklı olabilir .dualarım seninle inşallah spermiyogramda çıkar...slm kızlar birşey soracağım her hastanenin tahlil sonuçlarında referans aralığı farklımıdır. eşimin ilk tahlilde fshı 15 çıkmıştı yüksek olması gereken değer 12 yazıyordu. son yaptırdığımız tahlilde 14 çıktı referans değeri 19 yazıyordu. herşeyden ümitlenir olduk. yarın sperm testi yaptıracağız dua edin kızlar lütfen 1-2 tanede olsa çıksın en azından üretim var deriz. boşa mikrotese olmaz. kısmet kızlar herkesin evde olur bizimde hastanede olacak ne yapalım.
canım testestoron hormonu fsh felan önemli peki degerleriniz kaç çıktı üzme kendini aliştik artık herseferinde sıfır çıkmasına...kızlar bugün sperm testı yaptırdık sonuç yine 0. zaten ümitli değildim ama azda olsa belki demedim desem yalan olur. kullandığınız bildiğiniz azospermle ilgili kür ilaç yazarsanız sevinirim. hormonlar çokmu önemli kızlar azospermde.
kızlar bugün sperm testı yaptırdık sonuç yine 0. zaten ümitli değildim ama azda olsa belki demedim desem yalan olur. kullandığınız bildiğiniz azospermle ilgili kür ilaç yazarsanız sevinirim. hormonlar çokmu önemli kızlar azospermde.
canım testestoron hormonu fsh felan önemli peki degerleriniz kaç çıktı üzme kendini aliştik artık herseferinde sıfır çıkmasına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?