Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydııııııın :124::124:
ne güzel erkenden uyumuşsun dinlenmişsindir

canım normalde gece 12-12,30 gibi uyurum...
ama son günlerde yatsam dahi gözüme uyku girmiyordu...
iyice yorulmuşum uykusuzluktan halsiz düştüm heralde sızdım kaldım
iyi oldu ama ohhhh

inşallah canım ah olsada bebişlere örsek içimde guttedir ikitane bebek yelegi örmüştüm çokta güzel olduydu daha giydirmek kısmet olmadı bazen elime geçtimi bakar aglarım amannnn .

hoşgeldin canımm
bende iyiim çok şükür rüyamda eşimin guatrın normal seviyeye geldiğini gördüm çok sevindim

inş rüyaların gerçek olacak bebekimmmm
en kısa zamanda hem guatrdan hem azodan kurtulacaksınız allahın izniyle

inşallah baslıcaz karar verdik. eşim ameliyat olcak . kısmetse zaten çıkar bişey . bi rengli olayım da gidecez bakalım

allah nazarlardan saklsın mutluluğunuzu bebekimmmm
insanın kendi evi gibisi var mı yaa...
öyle anne evi falan artık geçmişten küçük hatıralar kocişlerin gözünde
kıskanan kaynanalar çatlasın

aminnnn hepimizi inşallahh canımm
dimi yani kendi evinde rahat ettiğimiz kadar kimin evinde rahat edebilirz.
çatlasınnnnn

eşim ameliyattan sonuc alacagına inanıyor . içime öyle doğuyor diyor inş içine doğan basımıza gelir

bende iyim canım çok şükür yaramazlık yok.
ohh bayılırım aşureye yapan olsada yesem
inşallah allah bol bol müşteri versin canım.

inşallah canım cemi cümlesinin işini allah rast getirsin ah bende bayılırım aşureye bu pazar degil öteki pazara niyetim var yapmaya allah nasip ederse gel yeriz beraber .

inş şifa olur kocişine tatlım
canım boşverin siz onları negüzel kendiniz birikiminizide yapmışsınız zaten...
inş en kısa zamanda hayırlısıyla başlarsınız tedavinize...
canım bizim kaan hocayla 6 aylık tedavimizin ilk ayını bitirdik...
sperm testi sonucunda bikaç sahada 1-2 canlı spermi gördük allaha şükür...
şimdi 2. ayımızdayız 23 aralıkta ankarada yaptırıcaz spermiogramı ve inş çıkış olursa çıkanlar dondurulacak...

inşallah canım ah olsada bebişlere örsek içimde guttedir ikitane bebek yelegi örmüştüm çokta güzel olduydu daha giydirmek kısmet olmadı bazen elime geçtimi bakar aglarım amannnn .
inş olacak canım. sevdiğin yada ihtiyacı olan bir bebeğe giydir inan çok mutlu olacksın..........birde sizin önceden sperm vardı değilmi.....sana birşey daha soracağım BALLI KARIŞIM HAZIRLIYACAĞIM.....İÇİNE NELER KOYAYIM MİKTARINI NASIL AYARLAYIM....

eşim ameliyattan sonuc alacagına inanıyor . içime öyle doğuyor diyor inş içine doğan basımıza gelir
inşallah öyle olur hangi yerde yapılıcak özeldemi tıptamı .:26:
inş cnm hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz Allah ım yüzümüze bakar da bebişlerimize kavusuruz

inşallah allah yüzünüzü ğüldürsün bizlerede habersiz bırakma inşallah iyi haber verirsin .

inşallah bebekim ya rüyalarıma giriyor valla bu guatr artık önce azoydu şimdi guatr.
haftaya belli olacak bakalım herşey

inş herşey düzelicek bebekimmmm hep dua ediyorum sizin için
allahın izniyle en kısa zamanda sen de çok tatlı bi hamiş olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…