günaydııııııın :124::124:
ne güzel erkenden uyumuşsun dinlenmişsindir
merhaba arkadaşlar...... nasılsınız bakalım.....yeni gelenler olmuş maalesef. yinede hoşgelmişler. bu arada İSTİYORUMBEBEĞİMİ örgücü simgene bayıldım .inş .en yakın zamanda bebişlerinede örersin.tabi bizim bebişlerede teyzesiiii.
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın işyerine geldim aşure zamanı geldi ya aşurelik paketledik inşallah müşterisi bol olsun .
hoşgeldin canımm
bende iyiim çok şükür rüyamda eşimin guatrın normal seviyeye geldiğini gördüm çok sevindim
allah nazarlardan saklsın mutluluğunuzu bebekimmmm
insanın kendi evi gibisi var mı yaa...
öyle anne evi falan artık geçmişten küçük hatıralar kocişlerin gözünde
kıskanan kaynanalar çatlasın
merhaba canım hoşgeldin ben iyiyim allaha şükür sen nasılsın ???
hoşbulduk bidenem sen de hoşgeldin
nasılsın keyfin yerinde mi
cadoloz kaynanandan kurtulmuşsun 2 hafta
çok sevindim valla
hatta oradan direk antebe dönse negüzel olur değil mi
inş rüyaların gerçek olacak bebekimmmm
en kısa zamanda hem guatrdan hem azodan kurtulacaksınız allahın izniyle
inşallah baslıcaz karar verdik. eşim ameliyat olcak . kısmetse zaten çıkar bişey . bi rengli olayım da gidecez bakalım
bende iyim canım çok şükür yaramazlık yok.
ohh bayılırım aşureye yapan olsada yesem
inşallah allah bol bol müşteri versin canım.
çok sağol canım hemen bende yapıcam bu karışımı inş faydası olur canım hayır canım daha başlamadık kayınpederle kayınvalide biraz geri kafalı bize çok acele ediyosuunuz sizin kadar acele eden görmedik diyolar daha gençsiniz olur diyolar kendiliğimden gebe kalacabileceğimi sanıyolar anlamıolar ben artık sölemekten usandım eşimle birikim yaptık tedavi sırasında yarı yolda kalmak istemedik 2 3 ay içinde başlıcaz kayınpeder lafta arkamızdaydı tüm masrafta ama hiç sesi çıkmadı bidaha.bizde çok şükür yaptık birikimizi.siz hangi aşamadasınız canım neler yapıyosunuz
inşallah canım cemi cümlesinin işini allah rast getirsin ah bende bayılırım aşureye bu pazar degil öteki pazara niyetim var yapmaya allah nasip ederse gel yeriz beraber .
inş olacak canım. sevdiğin yada ihtiyacı olan bir bebeğe giydir inan çok mutlu olacksın..........birde sizin önceden sperm vardı değilmi.....sana birşey daha soracağım BALLI KARIŞIM HAZIRLIYACAĞIM.....İÇİNE NELER KOYAYIM MİKTARINI NASIL AYARLAYIM....inşallah canım ah olsada bebişlere örsek içimde guttedir ikitane bebek yelegi örmüştüm çokta güzel olduydu daha giydirmek kısmet olmadı bazen elime geçtimi bakar aglarım amannnn .
aminnnn hepimizi inşallahh canımm
dimi yani kendi evinde rahat ettiğimiz kadar kimin evinde rahat edebilirz.
çatlasınnnnn
inşallah öyle olur hangi yerde yapılıcak özeldemi tıptamı .:26:eşim ameliyattan sonuc alacagına inanıyor . içime öyle doğuyor diyor inş içine doğan basımıza gelir
inş cnm hepimiz hayırlı güzel haberlerle döneriz Allah ım yüzümüze bakar da bebişlerimize kavusuruz
inşallah bebekim ya rüyalarıma giriyor valla bu guatr artık önce azoydu şimdi guatr.
haftaya belli olacak bakalım herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?