5 yıllık evliyiz 5 çile yılı 5 azap yılı artık yaşamak bile külfet geliyor bana aglamaya bile üşeniyorum nefes almak tan yoruldum bir emanet var işte sırtımda sürüklenip duruyorum ordan oraya
apartmanda eş zamanlı evlendiğimiz çiftler vardı birinin şuan 5 aylık kızı var.
bir alt katımdaki komşu yeni hamile o da bizden 1 hafta önce evlenmişti zaten öğürme sesleri bana geliyor içim gidiyor tabi....
en alt katştaki komşu da 7 aylık hamileymiş hem de ikizleri olacakmış yeni duydum....
allah bağışlasın rabbim onlara evlat verdi ne güzel. apartmanda bir tek ben kaldım hepsi hamile kaldılar ne güzel....
eşim söyledi ikizleri olcakmış alk kattakilerin dedi içim gitti
kıskanmak istemiyorum ama buruk oluyorum işte napayım
onların evine neşe gelicek ya peki bizim evimize ne zaman gelecek neşemiz biz hep iki kişi birbirimize bakıp durcak mıyız... yavrumuz evde pıtır pıtır dolaşırken biz de onunla eğlenemeyecek miyiz o gülückler saçarken onu izlemeyecekmiyiz....
bebekli arkdaşlarımızla buluşurken biz sap gibi mi durucaz onların yanında sırıtıcak mıyız... alalhım nolur bizlere de hayırlı eli ayağı düzgün evlat ver nolur alllahım nolur...... nolur bizim de kucağımıza mucilerimizi ver
ah cnm keske hamıs olsan
ayyyy ne tatlı olur burası halaylar dolar tasar
bılemeyız rabbım herseye kadırdır 1 taneyle bıle bebıs olurinnşalalh
canım hoşgeldin nezamandır uğramıyordun topiğe...
canım arısütü çok faydalı...
benim eşim 3 tane macun kullanıyor ben sana onların taifini vereyim...
Aktar Hüseyin Ermiş Azospermi çözümü:
Malzemeler :
(tüm malzeler, çekilerek, toz haline getirilmiş olmalı)
* 700 gr bal
* 2 tatlı kaşığı toz haline getirilmiş arnup (keçiboynuzu),
* 2 tatlı kaşığı akırıkarha,
* 1 tatlı kaşığı ısırgan tohumu,
* 1 tatlı kaşığı toz zencefil,
* 1 tatlı kaşığı soğan tohumu,
* 1,5 tatlı kaşığı sahlep,
* 1 tatlı kaşığı kebabe (kebabiye),
* 1 tatlı kaşığı tere tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kimyon,
* 1 tatlı kaşığı günlük sakızı,
* 1 tatlı kaşığı karanfil,
* 1 tatlı kaşığı havuç tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kereviz tohumu,
* 1 tatlı kaşığı tarçın,
* 1 tatlı kaşığı kırmızı ginseng,
* 1 tatlı kaşığı hardal tohumu,
* 1 tatlı kaşığı kişniş,
* 1 tatlı kaşığı siyah turp tohumu,
* 1 tatlı kaşığı çakşır kökü,
* 50 gr arısütü,
Hazırlanışı ve Kullanımı :
Bütün malzemeleri, cam bir kap içerisinde, tahta bir kaşık ile, loş bir yerde hazırlayın. (Arısütü, güneş veya ışık gördüğü zaman, özelliği bozulduğu için, loş yerde hazırlanması gerekmektedir. ) Karışımı, güneş görmeyen, serin bir dolapta kavanozda saklayın. Akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı, sabah kalktığınızda da 1 veya 2 tatlı kaşığı tüketin. en az 2-3 ay kullanılmalıdır.
bal, çörekotu ve tarçın karışımı:
1 yemek kaşığı çörekotu, 1,5 yemek kaşığı tarçın ve 3 yemek kaşığı bal karıştırılır.
Her sabah aç karnına ve yatmadan önce birer çay kaşığı yenilecek.
( canım ben bu ölçüleri arttırarak orta boy bi kavanozu dolduracak kadar yaptım sanırım 4 kat fazlaydı )
bal, polen, arısütü ve propolis karışımı:
1 kilo bal, 250 gr. polen, 50 gr. arısütü ve 25 gr propolis...
sabah akşam 1 tatlı kaşığı yenilecek...
( canım bu karışımın ölüçülerinide istiyorumbebeğimi vermişti... onlar aktar olduğu için biliyorlar...)
canım ben özellile hüseyin ermişin macunu ve polenli karışımın faydası olacağına inanıyorum...
rabbim bian evvel şifa versin eşine inş
canım bu arada siz tedavi görüyor musunuz ???
ayyy canı m kaynana degil mi ne istende yardım onlar yüzünden biz öyleyiz offf yaptıkları işte bir kere bile arayıp tedaviniz nasıl gitiyor bile sormazlar bunlar ancak kendileri düşünürlerinş canım yaa hayırlısı biraz maddi durum düzelsin gitcez suan özeline gidemicem. zaten bugün acayip canım sıkıldı. kayınvalidemlerden yardım istedim olumsuz cvp geldi .bugüne kadar her işlerine koşturdum. hastayken bile yardım etmekten çekinmedim geri çevirmedim. ama bu çok zoruma gitti . Allah büyük yüzümüze bakar da inş bi evlat verir. eşimde o zaman yüzünü göstermicem onlara diyor.bakalım sonuç ne olacak
aman yerim kız seni ALLAHIM hayırlı evlatlar versin kızım bak bu sene hamile patlaması var sanki degil mi herkes göbekli ne hayır hamileyim derler bideapartmanda eş zamanlı evlendiğimiz çiftler vardı birinin şuan 5 aylık kızı var.
bir alt katımdaki komşu yeni hamile o da bizden 1 hafta önce evlenmişti zaten öğürme sesleri bana geliyor içim gidiyor tabi....
en alt katştaki komşu da 7 aylık hamileymiş hem de ikizleri olacakmış yeni duydum....
allah bağışlasın rabbim onlara evlat verdi ne güzel. apartmanda bir tek ben kaldım hepsi hamile kaldılar ne güzel....
onların evine neşe gelicek ya peki bizim evimize ne zaman gelecek neşemiz biz hep iki kişi birbirimize bakıp durcak mıyız... yavrumuz evde pıtır pıtır dolaşırken biz de onunla eğlenemeyecek miyiz o gülückler saçarken onu izlemeyecekmiyiz....
bebekli arkdaşlarımızla buluşurken biz sap gibi mi durucaz onların yanında sırıtıcak mıyız... alalhım nolur bizlere de hayırlı eli ayağı düzgün evlat ver nolur alllahım nolur...... nolur bizim de kucağımıza mucilerimizi ver
günaydın canlar
kaç gecedir uyuyamıyordum dün saat 9da sızdım kaldım...
can sıkıcı şeyler yaşanmaz hepinizi kocaman
valla yaranmak zor benim kayınvalidede bir kaç yıl önce sen beni tatlı dilinle kullanamazsın eşime öyle yapıyomuşum tatalı tatlı onu kullanıyomuşum delimi ne bide 5 yılımız dolduğunda öyle bir çemkirdiki bana çocuk istiyorum torun istiyorum anladınmı öyle çalışıyorum filan diye kendini hint kumaş sanma dedi anaaaam pes dedim ne alakası var eşime havale ettim eşimde o değil ben istemiyorum dedi kızın üstüne gitme filan dedi işte 2 yıl sonrada azospermi olduğu ortaya çıkınca kayınvalide halimi hatrımı bile soramadı utancından (yada ben öyle sanıyorum ) sonra eşim kızın anne olma hakkını elinden alan benim ayrılsak bir başkasıyla çocuğu olma şansı var ne dersin ayrılalım mı demiş annesine anneside kızı ortada bırakmak olur mu hiç hem iyi anlaşıyorsunuz birbirinizi seviyorsunuz o da başkasıyla yapamazki demiş eşimde kıza iyi davran ayrılırsak benimle bu halimde kimse evlenmez demiş bende ne varmış halinde dedim anneme öyle dedim canım benim yoksa biliyorum ben çok yakışıklıyım dedi hınzır hınzır güldü sonra sonra düşündümde Allahım bu derdi verirken belkide kayınvalideme ders vermek istedi kimbilir. Allah dermansız dert vermesin sağlığımız yerde olsun da herşey hallolur değil mi
aman bebekimmm onların yaptıklarına akıl sır ermez...
hep diyoruz ya inş biz yaşlanınca öyle olmayız
güle güle bebekimmm afiyetle ye kayınvalidenin yemeklerini
sen hergün hazırlıyorsun kocişine...
bigün de o yapsın oğluşuna yemeği yoksa çatlar zaten
apartmanda eş zamanlı evlendiğimiz çiftler vardı birinin şuan 5 aylık kızı var.
o yapıyorda beğenmiyorki bizimki akşam çok durmadık biliyormusun yemek yedik kocişin ank dan misafirleri gelmiş otel bulamamaışlar onları otele yerleştrimek için yemeği yer yemez kalktık benide götürdü. zaten kayınvalidemlerde gezmeyee gideceklermiş erkenden kalktık yani.
hiçbir yemeğide beğenmedi
ben geç gittim ya bütün yemekleri yapmıştı kocişte beğenmedi.
bide eve gelirken diyoki bana evimz gibisi yok aşkım diyor
yaa dedim anne evi geride kaldı işte .....
anne evi geride kaldı gerçektende. ne mutlu sana evinizde huzur güzellik var demekki eşin evimiz gibisi yok demiş
slm kızlar nasılsınız
aynn canım ya benim de etrafımda o kadar çok hamile varki çok yakın arkadaşlarım akrabalrımdan benden sonra evlenen herkeste hamile yada bebekleri var.
allah bizede nasip edecek inşallahh
amin be eseslimcim bak az önce de facebookta gördüm eşimin amca kızı da bizden bir kaç ay önce evlenmişti o da hamileymiş tebrik mesajlarını gördüm... içim gidyor öyle olunca napalım rabbim nasip ediyor onlara biz de böyleyiz işte.
rabbimin gönlüne güç gitmesin yine de hayırlısını diliyoruz napalım olsun
selam kızlar naberrr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?