Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben yorgunum sabahtan beri oraya bura git gel derken anca oturdum alışkanlıkta oldu işim yoksa otururken hemen açıp topiğe geliyorum oturunca anlıyorum yoruldugumu

bu topige girmek artik aliskanlik oldu canim bende bazen yazmasamda hep takip ediyorum.kac senedir bu hep boyle

iyi akşamlar çiçek

iyiyim zamancım sen nasılsın bakalım

yorgunum bacım herifte yok oturdum öyle ama geliyormuş işte böyle kukuman kuşu gibi oturuyoruz inşallah bir bebek olurda neşemiz olur biz hala sadeciğin dediği macunu alamadık kaynanam para göndercekti ama göndermedi onu bekliyoruz göndersede alsakta koynymuz dolsa artıık

canım senin yazını kök hücre tedavisi bölümünde de okudum .bu konuyla ilgili benimde söyleyeceklerim var.bizim komşunun kaynanası benim çocuğumun olmadığını biliyor bir iki defa sordu bende eşimden kaynaklandığını söyledim .oda Almanya da yiyeninin de eşinde hiç sperm olmadığını ve boynundan sperm bulup tüp bebek yaptırdığını söylemişti.bende bunu emre bakırcıoğlu ile sohbet odasında konuşunca kendisine sordum oda güldü ve bunun henüz gerçekleşmediğini söyledi böyle bir şey olsa haberimiz olurdu dedi.bende komşuma anlattım geçen hafta sizin yüzünüzden herkese rezil oldum dedim.oda biz gözümüzle gördüğümüze inanırız dediler.kadının çocuğuda varmış.kızlar acaba bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oluyor?

iyi akşamlar kadercim iyiyim allaha şükür...
sen nasılsın kocişin devam ediyor değil mi m.eraslanın ilaçlarına ??

bende iyiyim canim cok sukur..... evet canim devam ediyor cok sukur aldigimiz gunden beri hic aksatmadi cok sabirsizlaniyorum ne gibi bi sonuc alacagiz ama daha test gunune cok var daha 1 ay bile olmadi kullanali 3 ay dolsun test yaptiricagiz hayirlisi bakalim.....

vayyyyy doktorun ismini cismini bulunca bizede haber verin yurt dışı içi farketmez gideriz yani

vck canim sen nasilsin karsilasamiyoruz bayadir

hoşgeldin canım kusura bakma göremedim.aklım zezeq arkadaşın yazdığına takıldı bende bu durumu birebir yaşadığım için acaba bir yerlerde bizim için umut ışığımı yandı diye düşünmeye başladım uçuyorum anlayacağın.inşallah canım hepimizin yüzü gülecek birgün bu geçirdiğimiz sıkıntılı günleri geride bırakıcaz.sizde gerçek m sureyi almışsınız biliyorsun ben senin ilk günden beri birgün anne olacağını düşünüyordum inşallah bu sefer mutlu sona doğru gelmişsinizdir ilaçlar size şifa olur .

bugün nerdeydin canım neden yoruldun bukadar ??
inş bebişlerimizle hayatımız renklenecek canım benim rabbim ogünleride gösterecek bize hayırlısıyla
sıkma kendini adam daha sadeciğin macnunu hazırlayamamış kaç gün oldu sipariş vereli...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…