iyi aksamlar arkadaslar
bacılar nasılsınız
leylak bacım özeline bakarmısın sana mesaj yolladım
hepinize iyi aksamlar kizlar iyiyiz sizler nasilsiniz...
ben yorgunum sabahtan beri oraya bura git gel derken anca oturdum alışkanlıkta oldu işim yoksa otururken hemen açıp topiğe geliyorum oturunca anlıyorum yoruldugumu
iyi akşamlar cicegim nasılsın
esselim hadi gözünüz aydın darısı sperlerinize olsun bol bol hareketli olsun inşallah
iyi akşamlar çiçek
nasilsin baharcim
iyi akşamlar çiçek
iyiyim zamancım sen nasılsın bakalım
KIZLAR annemin akrabası olan şahsın eniştesi bunlar ankarda oturuyor ve bunu yapan doktor istanbuldaymış .şahıs kendinede bu tedavi yapacak ancak doktor yurtdışına gitmiş .annem bizim için tekrar araştırcak
doktorun demesine göre erkekğin saçtellerinin dibinde bile sperm varıdır . yani her yerinde sperm vardır demek istemiş
işte şahsın kemik iliğinden sperm elde etmiş ,kemik iliğinden sperm bulmuş ve tüp bebekle çocuğu var .çok ilginç bende ilk defa duydum annem konuşsun tekrar bilgilendiririm sizi
aynen bacım yıllardır burdayım artık bebem olsada öyle gelsem yanınızabu topige girmek artik aliskanlik oldu canim bende bazen yazmasamda hep takip ediyorum.kac senedir bu hep boyle
sagol zmancigim allah sükür iyiyim sen nasilsin?
yorgunum dortlarım yorgunum yorgun
iyi akşamlar kadercim iyiyim allaha şükür...
sen nasılsın kocişin devam ediyor değil mi m.eraslanın ilaçlarına ??
biz iyiyiz sen nasilsin dünden beri
iyiym canim bende ne olsun ayni evdeyim hep az once esimle dolasdik geldik biraz bugun persembe ya... canim yarin C&A da extra korting varmis haberin olsun canim...
iyi akşamlar çiçek
nasilsin baharcim
canım senin yazını kök hücre tedavisi bölümünde de okudum .bu konuyla ilgili benimde söyleyeceklerim var.bizim komşunun kaynanası benim çocuğumun olmadığını biliyor bir iki defa sordu bende eşimden kaynaklandığını söyledim .oda Almanya da yiyeninin de eşinde hiç sperm olmadığını ve boynundan sperm bulup tüp bebek yaptırdığını söylemişti.bende bunu emre bakırcıoğlu ile sohbet odasında konuşunca kendisine sordum oda güldü ve bunun henüz gerçekleşmediğini söyledi böyle bir şey olsa haberimiz olurdu dedi.bende komşuma anlattım geçen hafta sizin yüzünüzden herkese rezil oldum dedim.oda biz gözümüzle gördüğümüze inanırız dediler.kadının çocuğuda varmış.kızlar acaba bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oluyor?
nasilsin baharcim
vck canim sen nasilsin karsilasamiyoruz bayadir
yorgunum bacım herifte yok oturdum öyle ama geliyormuş işte böyle kukuman kuşu gibi oturuyoruz inşallah bir bebek olurda neşemiz olur biz hala sadeciğin dediği macunu alamadık kaynanam para göndercekti ama göndermedi onu bekliyoruz göndersede alsakta koynymuz dolsa artıık
Iy ıaksamlar arkadaslar nasılsınız
İyi akşamlar kızlar
dizim bitti sayılır bende geldim hemen
İyi akşamlar kızlar
dizim bitti sayılır bende geldim hemen
Iy ıaksamlar arkadaslar nasılsınız
bende iyiyim canim cok sukur..... evet canim devam ediyor cok sukur aldigimiz gunden beri hic aksatmadi cok sabirsizlaniyorum ne gibi bi sonuc alacagiz ama daha test gunune cok var daha 1 ay bile olmadi kullanali 3 ay dolsun test yaptiricagiz hayirlisi bakalim.....
biz iyiyiz sen nasilsin dünden beri
iyiym canim bende ne olsun ayni evdeyim hep az once esimle dolasdik geldik biraz bugun persembe ya... canim yarin C&A da extra korting varmis haberin olsun canim...
sagol canim gordum bende bugun cikmistim indirim vardi bugunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?