Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hatırlıyorum sen bunu daha öncede anlatmıştın...
bugün zezeg ve cervanda duyduklarını anlattı...
neler oluyor anlamıyorum bişeyler oluyor ama duyulmuyor mu kafam çok karışık şuan :44:

Son düzenleme:
neler oluyor anlamıyorum bişeyler oluyor ama duyulmuyor mu kafam çok karışık şuan :44:

amanın neler anlattılar yoksa kök hücreden tedavi olanlar mı var

inş şifa olur kocişine canım benim...
cemremlerde değişiklik olmaya başlamıştı inş sizde güzel haberler alırsınız...

canım benimde kafam çok karışık ama ne bileyim benim tanıdığım kişiler yalan söylemez.üstelik neden yalan söylesinler ki bundan ne gibi faydaları olacak.ama bu tedaviyi yasak olduğu için gizli gizli yapabilirler diye düşünüyorum

iyi akşamlar canım ne olsun hep bildiğin gibi sen nasılsın ??

bende bildiginiz gibi iyim allaha sukurller olsun is ev gidib geliyorum bizde henuz birdeyisiklik yok okadar cok isterim ki size iyi haberleri vermeyi en azindan birseyler paylasmayi ama biliyorsunz esim doktora flan gitmiyor

benimde aklim onda canim okudugumdan beri biryerlerde biseyer oluyormu anlamadim insallah guzel seyler olur artik yeter
sagol canim benim duygulandirdin beni insallah hepimiz kurtuluruz bu dertten...belki bir care olur diye ne duyduysak almaya calisiyoruz iste
rabbim sifa versin hepimizin eslerine

amanın neler anlattılar yoksa kök hücreden tedavi olanlar mı var

canım zezeg ve cervanda vck nın anlattığına benzer şeyler duymuşlar yakın zamanda...
ne bileyim madem böyle bi durum var neden hocaların haberi yok...
vck emre hocaya sorunca yok öyle bişey daha o aşamaya gelinmedi gibi şeyler söylemiş :44:

ben geldım kızlarrr
bıraz rahatsızım mıdem cok agrıyo oksuruk basladı
yatıyorum :2::2:
hepınız ıyı olun tamm mı sakın hasta olmayın

anam m-surenin gercegini nerden aldınız bizede söyleyin kaç haftadır kıvranıyoruz bir türlü bulamadık inşallah sizin aldıgınız yerden bizde alalım

evet canım dediğin gibi olabilir...
yaa ne varsa ortaya çıkarsınlar bizde sebeplenelim :84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…