aynen bacım yıllardır burdayım artık bebem olsada öyle gelsem yanınıza
sagol zmancigim allah sükür iyiyim sen nasilsin?
yorgunum dortlarım yorgunum yorgun
hepimiz yorgunuz zamancigim ama sabir canim bugunlerde gececek insallah bir gun
canım senin yazını kök hücre tedavisi bölümünde de okudum .bu konuyla ilgili benimde söyleyeceklerim var.bizim komşunun kaynanası benim çocuğumun olmadığını biliyor bir iki defa sordu bende eşimden kaynaklandığını söyledim .oda Almanya da yiyeninin de eşinde hiç sperm olmadığını ve boynundan sperm bulup tüp bebek yaptırdığını söylemişti.bende bunu emre bakırcıoğlu ile sohbet odasında konuşunca kendisine sordum oda güldü ve bunun henüz gerçekleşmediğini söyledi böyle bir şey olsa haberimiz olurdu dedi.bende komşuma anlattım geçen hafta sizin yüzünüzden herkese rezil oldum dedim.oda biz gözümüzle gördüğümüze inanırız dediler.kadının çocuğuda varmış.kızlar acaba bizim bilmediğimiz bir şeyler mi oluyor?
iyi aksamlar kizlar nasilsizzz?
Iy ıaksamlar arkadaslar nasılsınız
İyi akşamlar kızlar
dizim bitti sayılır bende geldim hemen
iyi aksamlar kizlar nasilsizzz?
canım hatırlıyorum sen bunu daha öncede anlatmıştın...
bugün zezeg ve cervanda duyduklarını anlattı...
neler oluyor anlamıyorum bişeyler oluyor ama duyulmuyor mu kafam çok karışık şuan :44:
vayyyyy doktorun ismini cismini bulunca bizede haber verin yurt dışı içi farketmez gideriz yani[/QUOTE
tabiki haber veririm yeterki gerçeklik payını öğreneyim arkanıza uçak bile yollarımdoktorun kapısına hep beraber dayanırız
bende iyiyim canim cok sukur..... evet canim devam ediyor cok sukur aldigimiz gunden beri hic aksatmadi cok sabirsizlaniyorum ne gibi bi sonuc alacagiz ama daha test gunune cok var daha 1 ay bile olmadi kullanali 3 ay dolsun test yaptiricagiz hayirlisi bakalim.....
Iy ıaksamlar arkadaslar nasılsınız
vayyyyy doktorun ismini cismini bulunca bizede haber verin yurt dışı içi farketmez gideriz yani[/QUOTE
tabiki haber veririm yeterki gerçeklik payını öğreneyim arkanıza uçak bile yollarımdoktorun kapısına hep beraber dayanırız
dayanmazmıyız yaaa evlat hasreti çok zor
inş şifa olur kocişine canım benim...
cemremlerde değişiklik olmaya başlamıştı inş sizde güzel haberler alırsınız...
İyi akşamlar kızlar
dizim bitti sayılır bende geldim hemen
canım hatırlıyorum sen bunu daha öncede anlatmıştın...
bugün zezeg ve cervanda duyduklarını anlattı...
neler oluyor anlamıyorum bişeyler oluyor ama duyulmuyor mu kafam çok karışık şuan :44:
iyi akşamlar canım ne olsun hep bildiğin gibi sen nasılsın ??
hoşgeldin canım kusura bakma göremedim.aklım zezeq arkadaşın yazdığına takıldı bende bu durumu birebir yaşadığım için acaba bir yerlerde bizim için umut ışığımı yandı diye düşünmeye başladım uçuyorum anlayacağın.inşallah canım hepimizin yüzü gülecek birgün bu geçirdiğimiz sıkıntılı günleri geride bırakıcaz.sizde gerçek m sureyi almışsınız biliyorsun ben senin ilk günden beri birgün anne olacağını düşünüyordum inşallah bu sefer mutlu sona doğru gelmişsinizdir ilaçlar size şifa olur .
hosgeldiniz arkadaslar
amanın neler anlattılar yoksa kök hücreden tedavi olanlar mı var
canım benimde kafam çok karışık ama ne bileyim benim tanıdığım kişiler yalan söylemez.üstelik neden yalan söylesinler ki bundan ne gibi faydaları olacak.ama bu tedaviyi yasak olduğu için gizli gizli yapabilirler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?