Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günayydın kızlar
Cumanız mübarek olsun dularımız kabul olsun inş...:26:

inşallah iyi sonuçlar alacaksınız bahar :)) amiin

bende ıyıyım cok sukur baharcıgım evlat edınmeye kesın karar verdım kendi adıma esımi ikna etmeye calısıyorum hakkımızda hayırlısı artık

tebrik ediyorum canım bizde senin gibi evlad edinmeye karar verenlerdeniz. biran önce sıraya girin canım zira 2 yılda anca bebek alabiliyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

Günaydın kızlarrrrr
Cumanız mübarek olsun dularımız kabul olsun inş..:26:
amin canımmm..
seninde cuman mübarek olsun...

Günaydın;
hayırlı cumalar canım, Allah dualarımız kabul eder inşallah. Amin.
amin canımmm....
seninde cuman mübarek olsun ...

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.....
allah günahlarımızı affetsin inş....
dualarımızı kabul etsin..
hepimize hayırlı evlatlarnasip etsinnn

iki dua vardırki, reddedılmez o dua edenlerle allah arasında bır perde yoktur biri zulum goren kisinin duası öbürü de muminin kardesine ettigi dua dualarda unutulmamak dılegıyle. cumanız mubarek olsun... gunaydın arkadaslar.

tebrik ediyorum canım bizde senin gibi evlad edinmeye karar verenlerdeniz. biran önce sıraya girin canım zira 2 yılda anca bebek alabiliyoruz.

sagol cnm yıne uzun bı yol bızı beklıyor arastırdım bende evlat edınmek cok zor hem cok sıra var hmde yastan beklemem gerekıyor 25 yasındayım bana kalsa bugun almak ıstıyorum heyecenla beklıyorum.ogunu hakkımızda hayırlısı olsun.

yaşınız küçük ama çocuk sahibi olamadığınız için ve evli olduğunuzda başvurabilirsiniz diye biliyorum. çünkü bebek olmuyor ne yapalım

Günaydın herkese bugün gözlerimi açtım lapa lapa kar yağıyo etraf bembeyaz.Öyle mutlu oldum ki çıkıp dolaşayım dedim ama eşim yok ki onsuz da tadı çıkmazdı hani.İnşallah bu gece de yağar.Ben mutlu uyandım Allah herkese mutluluk huzur versin bugün.Unutalım gitsin tüm dertleri inanın ufacık bişeyle bile içim içime sığmayacak kadar mutlu olabiliyosam kimbilir hayatta daha mutlu olabilecek neler var.Herkese hayırlı cumalar....

burda azıcık yağmış.belli belirsiz..
ama inşAlah çok yağar...
bende karı çok seviorummm....
dualarından bizide eksik etme...

ben hep ediyorum size dua..
sizde beni unutmayın olurmu..
yarın kan ve spermiyogram yaptıracağız...
bu sefer güzel şeyler olsun istiyorum..
ama nedense hiç heyecanlı değilim...
bazen sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo..ama hemen atıyorum o pis düşünceleri kafamdan..
dua edin bize nolur...
mübarek cuma günü kabul olsun inş...

iyi akşamlar cicegim nasılsın
esselim hadi gözünüz aydın darısı sperlerinize olsun bol bol hareketli olsun inşallah

inşalah canımmm aminnnn

Günaydın kızlarrrrr
Cumanız mübarek olsun dularımız kabul olsun inş..:26:

Günayydın kızlar
Cumanız mübarek olsun dularımız kabul olsun inş...:26:

Günaydın;
hayırlı cumalar canım, Allah dualarımız kabul eder inşallah. Amin.

cumanız mübarek olsun canlarım.hepiniizi kocaman öpüyorum
şuan yoldayız sabah 5 dne beri yoldaız. heryer kar çok zor geçiyor. şuan kırıkkaledeyiz.buralarda kar yok.
efulum kayseride ibiş otelde yer ayırttırdık canım.120 km kaldı yolumuz.

çook duygulandımm çok güzel bi dua allahım kabul etsi inşallahh... aminnn

Edermiyim hiç her namazımın sonunda hepimize duacıyım.Biliyorum çünkü hepimizin yaşadıkları ortak.

inşallah yarın bize güzel haberler vercesin canım dualarım seninle

Aman dikkat edin geç olsun ama güç olmasın gelişiniz.İbis otel mi ibiş diye otel var mı bilmiyorum ama ibis ise bana çok ters bir yer.Ancak şehir merkezine gelebilirsen iyi olur.Otel şehire çok uzak değil ama ancak özel araçla ulaşılabilir o yüzden oraya gelemem

TRT Gülbende Mustafa Karataş Hocayı dinliyorum.Duayla kader değişebilir diyor.Yakın tanıdığı varmış 10yıl çocuk sahibi olamamışlar.Eşiyle Kabeye gitmiş dua etmişler ve 10yıl sonunda 10çocuğu olmuş.Allah bizim de dualarımızı kabul etsin inşallah.

selam kızlar..yardım istiyorum..

eşimin sprm analizi sayıiyi olmasına rağmen normal sperm sayısı%3 çıktı ve doktorumuz tüp nerdi..olur ama kaç yılda olacağını bilemeyiz dedi.

sizc ne yapmalıyım ben??

Allah'ım ben şuan bu mesajımı okuyan kullarını çok seviyorum....sende sev.
Razı olana kadar onları yaşat.......
Ey rabbim!onların hakkında hayırlı olanı,gönlünde razı olanı haklarında hayırlı eyle.....
Rabbim!onları her türlü kötülüklerden musibetlerden koru......
Onlara çekemeyecekleri dert verme......
Her ne muratları varsa tez elden ver...
Amin amin amin amin amin amin amin.....
Cumanız mübarek olsun hayırlara vesile olsun......

amin amin amin saool canım bizler için ne isteyip diliyorsan rabbim sana 2 katını versin seninde gönlünün muradını versin inşlh herkese hayırlı cumalar canlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…