Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

aminnnn... cok guzel bi dua rabbim kabul etsin insallah hepimize hayirli evlatlar versin......

aminnn aminnn amnnn rabbim kabul etsin inş

bacım verdiğin linke baktık ta 300.00 dolar diyor yani çok pahalı siz kaça aldınız

ozeline bak zmancigim

bacım siz kaça aldınız ve kaç kutu fiyatı ya orda 300.00 dolar diyor tek kutu fiyatım yoksa 3 kutu fiyatımı siz ne kadara kaç kutu aldınız

amin allah kabul etsin

hos geldin canim nasilsin..

saol canım iyiyim hamdolsun sağlığım iyi buna şükredip duruyorum.. ne yazıkki durumumuzda hiçbi değişiklik yok. tedavi yok yani beklemedeyiz.. inş. sen de iyisindir ve diğer tüm arkadaşlarım da iyidir..

cemrem29 geçmiş olsun arkadaşım..ben de midemden rahatsızım ilaç kullanıyorum sürekli. Allah şifa versin çabucak iyileş inş. canım.

cervan Rabbim hayırlı spermler versin canım inş. tese sonucu güzel olur.. dualarım seninle ve diğer tüm arkadaşlarımla.. buraya eskisi kadar gelmiyorum diye sakın sizi unuttum sanmayın hep aklımda ve dualarımdasınız arkadaşlar..

Amin allah kabul etsin inş.:26:

bende çok duygulandım bebekimmm inan
rabbim hepimizin muradını verir inş
bebekimm neyapcan herkesin huyu değişik işte senin kocişte sakin biri anlaşılan...
varsın sakin olsun strese girmesinde rahat olması daha iyi...
demek sen nekadar istersen ona göre hazırlayacakmış kendini alem valla enişte bey
bebekimmm fazla söyleseydin ona göre hazırlansın söylede
sen merak etme bebekimmm sen başı çek diğer arkadaşlar ve bende arkandan gelicez allahın izniyle sen merak etme

ben tüp bebeğe ancak temmuz başında başlayabilirim ozamana kadar siz halayı baya uzatın ben yetişirim size

Son düzenleme:

sağol canım benim..
evet 15 20 gün sonra gün verir 1 hafta 10 gün sonrayada gün verirse 1 ayı bulur yani..
şu bir ay içerisinde macunlara falan devam edelimde belki şifa olur..

iyi dileklerin için çok sağol canım benim..
dualarını eksik etme tatlım..
çokda ara verme özletme kendini..

Size doyum olmaz arkadaşlar ama uyku vaktim geldi yarın çok işim var erken yatayım erken kalkıp işleri yapmam lazım koçiş gitti bile söylenmesin şimdi
hepinize iyi geceler hepinizi

aminnnnn aminnnn aminnnn RABBİM hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..

kızlar ben cıkıyorum
kendınıze ıyı bakın hepınızı

Size doyum olmaz arkadaşlar ama uyku vaktim geldi yarın çok işim var erken yatayım erken kalkıp işleri yapmam lazım koçiş gitti bile söylenmesin şimdi
hepinize iyi geceler hepinizi

iyi geceler canım benim allah rahatlık versin öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…