- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
ben varım beni beğenmiyormusunu yoksaa
nasılsınız kızlar
şu izmtli adamın macunundan alan varmı hani 2 ayda sperm çıkartan aklıma takıldı içinizde sadeckten başka alan varmı
kaynanam para göndere bizde alıcaz ama merak ettim başka kullanan varmı
ayyyyyyyyyyy canım beğenmez olurmuyum hiç aşkolsun bigisayarı açık bıraktığını düşünmüştüm nede olsa yorgunsun ben bazen açık bırakıyorumdaha doğrusu eşim gelince bazen onun yanına gidip açık bırakıyorum çünkü kıskanıyor gelip bilgisayarı kapatıp kaçıyor.seninde eşin uyuduğu için eşinle ilgileniyorsun diye düşünmüştüm
nasılsınız kızlar
şu izmtli adamın macunundan alan varmı hani 2 ayda sperm çıkartan aklıma takıldı içinizde sadeckten başka alan varmı
hoşgeldinn canım
sevdinmi arkadaşının bebeişini bol bol öpseydin
Ben hiç duymadım böyle bişiy ama hep aklımı kurcalardı demek olabiliyomuş.Çünkü bunu çok rant kavgasına dönüştürdüler artık biz en başarılıyız demek için her şeyi yaparlar.Çiğ süt emmiş misali.Allah sen koru sen uzak et böylelerden YaRab...
hoşbulduk cnm
ay sevmezmiyim ben onu bana ilk defa teyze dedi hemde kaç kere ve o her teyze dedikçe ben bitiyorum yavrum benim yaaa
hoş geldin canım inşallah en yakın zamanda kendi bebeğini kucaklarsın amin
nasılsınız kızlar
canlar cumanız mübarek olsun...
allah dualarınızı kabul etsin inş
ahh canım benimmm yerim onu çok tatlıdır o şimdi. tam sevilecek zamanı. benimde o yaşlarda eltimin kızı var. bana aşık resmen. ben yanında olayım annesini yanında istemezbenimde içim gidiyor böyle olunca her dediğini yapıyorum.
inşallah bir gün kendi evlatlarımızı sevicez ve her dedikleirni yapıcaz
neden kimse yok ama ben kendi kendime mi yazışıyorumolmaz çıkın gelin
neden kimse yok ama ben kendi kendime mi yazışıyorumolmaz çıkın gelin
Ben geldim kızlar ,,arkadaşım vardı şimdi gitti bende hemen geldim
evt cnm bu yaşlar tam sevilecek yaşlar çokkk tatlı oluyolar...inş cnm kendi evlatlarımız olunca her dediklerini yaparız şımartırız onları
benim eşimde erkek olduğunu bilmiyor.ama zaten ben konuşmuyorum sadece oraya yazılan mesajları okuyorum.tabi önemli bir şey olursa paylaşırım sizlerlevck eşim facebooktan azosperm kök hücre grubundan çıkmamı istedi
nedinise erkeklerde varmış =) onlarla konuşmucakmışım kendi hiç ilgilenmez ben ilgilenincede nese...
sen ordaki bilgileri benim için burrda paylaşırmısın
paylaşırsan sevinirim hep aklım orda .....
Amin sağol güzelim...
inşaallahhhhhh canım ya inş.... sizinde az kaldı test gününne bakalım inş. güzel sonuçlar çıkarr,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?