Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben varım beni beğenmiyormusunu yoksaa

ayyyyyyyyyyy canım beğenmez olurmuyum hiç aşkolsun bigisayarı açık bıraktığını düşünmüştüm nede olsa yorgunsun ben bazen açık bırakıyorumdaha doğrusu eşim gelince bazen onun yanına gidip açık bırakıyorum çünkü kıskanıyor gelip bilgisayarı kapatıp kaçıyor.seninde eşin uyuduğu için eşinle ilgileniyorsun diye düşünmüştüm

nasılsınız kızlar
şu izmtli adamın macunundan alan varmı hani 2 ayda sperm çıkartan aklıma takıldı içinizde sadeckten başka alan varmı
kaynanam para göndere bizde alıcaz ama merak ettim başka kullanan varmı

iyiyiz canım hoş geldin bildiğim kadarıyla sadecik alacak onlar kullanıp faydasını görürse bizlerde kullanmayı düşünüyoruz.

benim kociş müşterisine gitti benide otelde bıraktı canım. onu bekliyorum yani. oda gelmedi daha benimde uykum var ama uyumadım şimdi uyursam akşam uyuyamam ve gece 3 de yola çıkıcaz o yüzden uyumamaya çalışıyordum bende. ama topiktede kimsecikler yok bugün
bende sabah açarım canım akşama kadar açık durur. dışarı çıkmadığım sürece sürekli online

iyiz canım sen nasılsın ?
bizde almayı düşünüyoruz ama şuan değil 1 ay sonra filan ancak eşimin hastalığı normale dönene kadar almıycaz.
şuan sadecikten başka alan yok sanırım canım..

AYNEN ÖYLE bende duymadım biyerde yazıyordu sizide bilgilendirmek istedim. dediğin gibi yarışa girdi bu olay bnm de aklımı kurcalıyordu . iyi oldu öğrendiğimm

hoşbulduk cnm
ay sevmezmiyim ben onu bana ilk defa teyze dedi hemde kaç kere ve o her teyze dedikçe ben bitiyorum yavrum benim yaaa

ahh canım benimmm yerim onu çok tatlıdır o şimdi. tam sevilecek zamanı. benimde o yaşlarda eltimin kızı var. bana aşık resmen. ben yanında olayım annesini yanında istemez benimde içim gidiyor böyle olunca her dediğini yapıyorum.
inşallah bir gün kendi evlatlarımızı sevicez ve her dedikleirni yapıcaz

zamancım sadecik aldı o bir sonuca ulaşsın öyle al derim tabi kendi görüşüm.
burdaki herkes sadeciği bekliyor biraz bekle 2 ay yinede sen bilirsin

canlar cumanız mübarek olsun...
allah dualarınızı kabul etsin inş

baharcım şuan herkesin gözü kulağı sende inş sperm çıkar
daha önnce sizde sperm var mı sorun nedir tam olarak bilmiyorum biraz bilgilendirirsen sevinirim
bu arada m sure kullanıyormusunuz

kızlar bugün bizi dün sabah bizi mustafa eraslanın yardımcısı aradı ilaçları önerdi biri clavis e1 diğerini unuttum adam bize 4 yada 6 ay kullanın sonuç mutlaka çıkacak çok emin konuşuyor biz yinede alcaz
sizlerden kullanan var mı merak ettim kullanıp sonuç gören yada görmeyen =(

evt cnm bu yaşlar tam sevilecek yaşlar çokkk tatlı oluyolar...inş cnm kendi evlatlarımız olunca her dediklerini yaparız şımartırız onları

neden kimse yok ama ben kendi kendime mi yazışıyorum olmaz çıkın gelin

vck eşim facebooktan azosperm kök hücre grubundan çıkmamı istedi
nedinise erkeklerde varmış =) onlarla konuşmucakmışım kendi hiç ilgilenmez ben ilgilenincede nese...
sen ordaki bilgileri benim için burrda paylaşırmısın
paylaşırsan sevinirim hep aklım orda .....

yeni üye oldum. aranıza girebilir miyim? yaklaşık 4 ay önce eşimin azosperm olduğunu anladık. ama 1 ay önceye kadar azospermin ne olduğunu bile bilmiyorduk. 1 aydır sizitakip ediyorum.ilk mikroteseden bahsettiler. daha sonra tüpbebek. oda olmadıysa daha sonra doktorlar kök hücreden falan bahsetti. ve şu an için türkiyede olmadığını söylediler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz.

evt cnm bu yaşlar tam sevilecek yaşlar çokkk tatlı oluyolar...inş cnm kendi evlatlarımız olunca her dediklerini yaparız şımartırız onları

farkındamısınız burdaki bayanların hepsi çocukları çok seviyor
bende çok seviyorum yani olmadığı için değil daha öncedende çok severdim evlenmeden hep 5 çocuk yapacam derdim o derece
rabbim bizi en sevdiğimiz şeyle imtihan ediyor RABBİM SEN HAYIRLISINI VERRR .

benim eşimde erkek olduğunu bilmiyor.ama zaten ben konuşmuyorum sadece oraya yazılan mesajları okuyorum.tabi önemli bir şey olursa paylaşırım sizlerle

Amin sağol güzelim...
inşaallahhhhhh canım ya inş.... sizinde az kaldı test gününne bakalım inş. güzel sonuçlar çıkarr,,,,

saol canım benim inş tam 2 hafta kaldı ben çok heyecanlıyım :18:
allaha şükür kociş sakin inş o günde öyle olur...
biliyorsun stres çok etkiliyor testi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…