yeni üye oldum. aranıza girebilir miyim? yaklaşık 4 ay önce eşimin azosperm olduğunu anladık. ama 1 ay önceye kadar azospermin ne olduğunu bile bilmiyorduk. 1 aydır sizitakip ediyorum.ilk mikroteseden bahsettiler. daha sonra tüpbebek. oda olmadıysa daha sonra doktorlar kök hücreden falan bahsetti. ve şu an için türkiyede olmadığını söylediler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz.
nasılsınız kızlar
şu izmtli adamın macunundan alan varmı hani 2 ayda sperm çıkartan aklıma takıldı içinizde sadeckten başka alan varmı
kaynanam para göndere bizde alıcaz ama merak ettim başka kullanan varmı
yeni üye oldum. aranıza girebilir miyim? yaklaşık 4 ay önce eşimin azosperm olduğunu anladık. ama 1 ay önceye kadar azospermin ne olduğunu bile bilmiyorduk. 1 aydır sizitakip ediyorum.ilk mikroteseden bahsettiler. daha sonra tüpbebek. oda olmadıysa daha sonra doktorlar kök hücreden falan bahsetti. ve şu an için türkiyede olmadığını söylediler. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. nasıl hareket edeceğimizi bilmiyoruz.
evt cnm bu yaşlar tam sevilecek yaşlar çokkk tatlı oluyolar...inş cnm kendi evlatlarımız olunca her dediklerini yaparız şımartırız onları
benim kociş müşterisine gitti benide otelde bıraktı canım. onu bekliyorum yani. oda gelmedi daha benimde uykum var ama uyumadım şimdi uyursam akşam uyuyamam ve gece 3 de yola çıkıcaz o yüzden uyumamaya çalışıyordum bende. ama topiktede kimsecikler yok bugün
bende sabah açarım canım akşama kadar açık durur. dışarı çıkmadığım sürece sürekli online
bitanem duydum sesini hemen geldim
inş çok geç kalmamışımdır
benim eşimde erkek olduğunu bilmiyor.ama zaten ben konuşmuyorum sadece oraya yazılan mesajları okuyorum.tabi önemli bir şey olursa paylaşırım sizlerle
inşalah canımmmaminnnn
cumanız mübarek olsun canlarım.hepiniizi kocaman öpüyorum
şuan yoldayız sabah 5 dne beri yoldaız. heryer kar çok zor geçiyor. şuan kırıkkaledeyiz.buralarda kar yok.
efulum kayseride ibiş otelde yer ayırttırdık canım.120 km kaldı yolumuz.
nerdeyse bu dönem bitcek bebekimmm ya su gibi geçiyor zaman...
şurda 1,5 ay kalmış dönemin bitmesine...
inş hayırlısıyla sene sonu gelirde bende tedavimize başlarım
tabi bu arada kocişin spermleri çıkmaya devam eder inş
yok bende hiç konuşmadım bak dedim böyle bir grup var baktı erkeklerde var çıkardı erkeklerle o konuyu konuşamam zeten
bebekimmmm sen biara çıkmıştın yadanet gitmişti bilemiyorum...
kocişin geldide çıktın sandım bende sıkıldım sen olmayınca ondan çıktım...
senin açık olacağını bilseydim çıkar mıydım hiç bebekimm benim
hayırdır eseslim nereye gidiyorsunuz kayseri deyince dikkatimi çekti bi kayserili olarak:) bu aralar fazla uğramadığım için konuyu bilmiyorum kusura bakma...
[[/B]
baharcım şuan herkesin gözü kulağı sende inş sperm çıkar
daha önnce sizde sperm var mı sorun nedir tam olarak bilmiyorum biraz bilgilendirirsen sevinirim
bu arada m sure kullanıyormusunuz
kızlar bugün bizi dün sabah bizi mustafa eraslanın yardımcısı aradı ilaçları önerdi biri clavis e1 diğerini unuttum adam bize 4 yada 6 ay kullanın sonuç mutlaka çıkacak çok emin konuşuyor biz yinede alcaz
sizlerden kullanan var mı merak ettim kullanıp sonuç görenyada görmeyen =(
canım biz şuan kayserideyiz. eşimin iş nedeniyle geldik yarında trabzona gidecz nasip olursa eşimin yanında bende geziyorum işte
sen kayseridemi yaşıyorsun canım ?
evet canım kayseride otuyoruyoruz... ben kayseriliyim ama istanbulda oturuyorduk iş nedeniyle buraya geldik... kayseri güzeldir rahat bi şehir... bilmem sen sevdinmi? bugün ilk kar yağdı buraya güzel bi hava var...ne güzel en iyisini yapıyorsun valla eşinle gezmekle... benimkide bugün kendi memleketine elazığ a gidecek bende 2 gün yalnız kalacam bu bile zor geliyo...artık annemgilde kalacam bende napayım bekar hayatı sürecem 2 gün
hoş geldin canım gözümüz yollarda kalmıştı.geç kalmadın nede olsa çok yoruluyorsun topiğimizi açan ve kapatan olarak
baharcım insan sabırsızlanıyor değilmi açıkcası bende senin gibi gün sayıyorum tatili bekliyorum... ama zaman gerçekten çok çabuk geçiyor...inşallah geçen bu zaman bizi bebişlerimize yaklaştırıyordur....
yok bebekim hiç çıkmadım ben hep burdaydım bazen hat gidip geldiyse ç.dışı görünmüşümdür.
benimde canım sıkıldı kimse olmayınca. senind eişin var çıktın sandım:26:
yok bebekimm dediğim gibi sen ç.dışı olunca kocişin geldi çıktın sandım...
bende sıkıntıdan patladım evde tvdede izleyecek bişey yok keşke daha önce girseydim :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?