Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayırlı akşamlar canım evet özellikle bu topik acayip bağımlılık yapıyor
zamanım olupta giremeyince kendimi boşlukta hissediyorum
neyseki kocişinin pcsine el koymuşsun

baharcığım gözünden kaçmış bak sana kopyaladım gördün mü birtanem .canım ya sen bugün duygusal bir günündesin anlayacağım.canım benim sakın üzülme bak ne güzel sizde sperm çıkışı başladı inşallah en yakın zamanda sende arkadaşların gibi bebişine kavuşursun senin en azından yüzün güldü ben ne yapayım eşimin sorunu şu anda aranızda en kötü olan belki çocuğum olsada özürlü olacak belkide ömrümün sonuna kadar hep bir yanım eksik kalacak ama bu dünyanın sonu değil.gördün mü bak ağlattın beni günlerdir içimde tutmaya çalıştığım göz yaşlarımı tutamadım .benim içimde kanayan yaram var ablam bana çok yakın oturuyor allah bağışlasın 2 tane kızı var.hergün neredeyse bendeler onlar bile benim içimi acıtıyor.evet onları canımdan çok seviyorum ama benim acıma tuz biber oluyorlar.en iyisi konuşmayayaım.sizler beni en iyi anlayanlarsınız.hepinizi çok seviyorum

ben ağlamadan rahatlayamıyorum tatlım ama kociş evde onu üzmek istemiyorum
canım benim arkadaşlarım öyle insan değiller hepsi kendini bilen olgun kişiler...
sınıf arkadaşalarımdan 18 inin bebişi oldu 3de hamile...
bi ben kaldım bende artık hamiş olmak bebişlerime kavuşmak istiyorum
rabbim hepimize nasip eder inş

ne yaptınız benı aglattınız
her cuma komsularla kuranımız var
herkesın cocugu yanında ben tekım hep bazıları cocugunu okuldan almak ıcın erken kalkıyo
bende bakıyorum herkes gıdıyo benım alcak ne cocugum nede bakacak bebısım var
mecburen bende dıyorum
aaaaaaaaa benımde ısım var bende kalkıyım dıyorum
aslında ne ısım olacak 4 duvara bakıp oturuyorum onların cocuklarına bagrısını dınlıyorum
her hafta aynı gıtmek ıstemıyorum ama belkı topluca kuran okunuyo dualarım kabul olur dıyorum
kızlar ya cok zorrrrrrrr bu halımız ıcımı kımse bılmıyo
burayada yazmasam ah ah..........................

bizde seni özledik asıl sen nasılsın anlat bakalım

iyim canim.bugun dugune getmisdim bir arkadasimin cok oynadim kurtlarimi dokdumesim izin verseydi geceye kadar kalirdim resmen benim gunum boyle gecdi caniskom esimde daha eve gelmedi ben evde yalnizim daha

canım benim benim gözümden kaçmış cevabın senin kopyaladığını gördüm ve bende tekrar cevap yazdım yukarıda...
canım benim bişeyim yoktu arkadaşın bebişinin fotolarını görünce duygulandım biraz okkadar...
durumumuzun biçok kişiye göre daha iyi olduğunun farkındayım bunun içinde şükrediyorum...
ama bazen insan kendini tutamıyor işte bende fotoları görünce dayanamadım...
canım ben seni ağlatmak istemedim
lütfen ağlama ben senin derdini deşmek istemedim bitanem
öyle söyleme allah büyük...
inş korktuğun şeylerin hiçbiri olmayacak...
hayırlısıyla sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuşacaksın en kısa zamanda...
canım bende pek farklı değilim ki...
sınıfımdaki öğrenciler 4-4,5 yaşındalar...
hepsi daha minicik hergün onları öpüp kokluyorum seviyorum inş bebimde böyle tatlı bebişerim olur diye dua ediyorum
hepimiz böyle değil miyiz çevremizde helek yakınımızda bebişleri olanları görünce içimiz sızlıyor...
hiç tanımadığımız bi hamişi bile görsek onun için dua edip kendimiz için üzülüyoruz...
hepimizin başına geliyor bunlar...
lütfen seni ağlattığım için bende çok üzüldüm hakkınız helal et bende seni çok seviyorum :26:

canım sanki benim duygularımı dile getirmişsin gözyaşlarımı tutamıyorum olacağıda buydu zaten insan bir yerden sonra patlıyor.bana oh ne güzel çocuğun yok rahatsın sakın yapma delimisin çocuk istiyorsun diyorlar.
nede olsa onların böyle bir dertleri yok.beş dakika sonrada çocuklarını övmeye başlıyorlar yok biz onlarsız ne yaparız yok onlar bizim hayatımızın en değerli varlıkları...........................................................................................................

esım evlat edınmek ıstemıyor bende ustune gıtmedım ama cok uzuldum arkadslarım benden sonra evlendıler 2cı cocuklarını kucaklarna aldılar uzuntuden panık atak oldum sımdı sıze yazarken babam aradı kendımı tutamadım agladım onlarda korktular bısey yok dıyorum ınanmadılar aksam aksam onlarıda uzdum artık gozyaslarıma hakım olamıyorum.

offf ya birimiz başlayınca hepimiz arkadan geliyoruz zaten
hep benim suçum ben başladım sizde ağlamaya başladınız
off kızlar ya hadi toparlanalım ben kötü olunca sizinle paylaşıp rahatlamak istedim...
bilseydim sizide kötü etkileyeceğimi hiç anlatır mıydım
offf ya çok pişman oldum şimdi

iyim canim.bugun dugune getmisdim bir arkadasimin cok oynadim kurtlarimi dokdumesim izin verseydi geceye kadar kalirdim resmen benim gunum boyle gecdi caniskom esimde daha eve gelmedi ben evde yalnizim daha

negüzel canım eğlenmene sevindim herzaman böyle olursun inş...

vck nasilsin sanim kendinizi uzmeyin insallah bizimde bebislerimiz olucak bizde gitdigimiz yerden erken kalmak zorunda kalicaz bak uzmeyin kendinizii cemrem sende uzme kendini tatlim bizimde olucak bebizlerimiz ALLAH bizede vericek evlatlarimizi

canım yaaaaa benim velilerde öyle söylüyor...
"görüyorsun bunları sakın çocuk falan yapayım deme hayatını yaşa"
bende "öyle tabi daha erken" diyorum oysa içim neler söylüyor

evet cnm olanlar kıymet bılmıyolar
bıze allh verecek kı ...................
herkes ımrenecek gorecekler inşallllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kız kardesımın oglu ıle abımın kızı kavga edıyolar 2 sıde 2 bucuk yasında abımın karısı hemen dıyıo
aaaaaaaaaaahh en rahatı sensın kafa dınlıyosun kız dıyo ıcımden
yeter artık 5 senedır kafa dınlıyom benımde olsun oda yaramazlık yapsın dıyorum
eeeeeehhhhhhhhh olacak ben ınanıyorum tatlım

helal olsun canım ne demek inşallah o günleri görürüz

kıyamam sana kızzzzzzzz olurmu ıcımızı bı tek burda dokebılıyoruz
bazı seylerı esmıze bıle soyleyemezken burda anlatıp rahatlıyoruz ıyı oldu ıyıııııı

canlarım hadi toparlayalım kendimizi inanın çok pişman oldum duygularımı yazdığıma...
hepinizin böyle patlayacağını bilsem yazar mıydım hiç
siz benim herşeyimsiniz arkadaşım dostum kardeşim herşeyim hepinizi çok seviyorum...
rabbim bizi hiç bizaman ayırmasın birbirimizden...
siz böyle ağlayınca ben daha kötü oldum...
hadi kızlar lütfen toparlanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…