Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm bızler bu azodan sonra aglayıp ardından gulmeyıde ogrendık sende ogrenırsın tatlım

vck nasilsin sanim kendinizi uzmeyin insallah bizimde bebislerimiz olucak bizde gitdigimiz yerden erken kalmak zorunda kalicaz bak uzmeyin kendinizii cemrem sende uzme kendini tatlim bizimde olucak bebizlerimiz ALLAH bizede vericek evlatlarimizi
hoşgeldin canım nasıl olayım açtım çeşmeyi vanayı bulamıyorum kapatamadım bir türlü

kıyamam sana kızzzzzzzz olurmu ıcımızı bı tek burda dokebılıyoruz
bazı seylerı esmıze bıle soyleyemezken burda anlatıp rahatlıyoruz ıyı oldu ıyıııııı

bende bitek sizinle paylaşıyorum canım benim...
normalde çok sulu gözümdür hiç tutamam kendimi...
ama kociş üzülmesin diye içime akıttım gözyaşlarımı...
sizinle paylaşıp rahatlamak istedim ama kötü etki yaptı

canım benim sen kendini suçlama sende bizim canımızsın.inşallah güzel günlerimiz gelincede ben bu yazılarımızı kopyalayıp hatırlatıcam hepimize

canım benim sen kendini suçlama sende bizim canımızsın.inşallah güzel günlerimiz gelincede ben bu yazılarımızı kopyalayıp hatırlatıcam hepimize

inş bitanem ben inanıyorum o günlerin geleceğine...
allahın izniyle bizde hamiş olacağız
ağlarken bile birbirimizi takip ettiğimiz gibi bi kişi hamiş kalsın hepimiz onu takip edicez

sonrada bebişler gelecek

allahın izniyle ikiz ikiz gelecekleri için topiğimizin bebişleri biraz fazla olacak

aslında bızım bebısler sanslı olacak nıye dersenız
oohoohhhh teyzeler bolllllllllll kuzenler bollllllllllll çifter çifter kuzen
onlardan sanslı bebısler mı var ayolllllllllllllllll
bazen kendımden suphelenıyorum ne cabuk gulmeye gectım yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

tabi tatlım en şanslı biz ve bebişlerimiz olacak
yeterki o günler hayırlısıyla bian evvel gelsin...
kız ne yapalım öyle olmasak kafayı yeriz

tabi tatlım en şanslı biz ve bebişlerimiz olacak
yeterki o günler hayırlısıyla bian evvel gelsin...
kız ne yapalım öyle olmasak kafayı yeriz

haklısın cnm benım
hayat devam edıyor guzel gunler bızı beklıyor ınşllh

kızlar ne oldu sessızlestık bı agla bı gul bıtap dustuk hehalde

eşimin spermiogram sonucu :0 milyon. teshiş azosperm. biyopsi sonucu: sol testis sertoly cel only sendromu sağ testis: % 10 lara olgunlaşmamış spermatid izlendi. açıkçası bundan hiçbirşey anlayamadık.

eşimin spermiogram sonucu :0 milyon. teshiş azosperm. biyopsi sonucu: sol testis sertoly cel only sendromu sağ testis: % 10 lara olgunlaşmamış spermatid izlendi. açıkçası bundan hiçbirşey anlayamadık.
cnm benım esımde sertoly sell yanı hıc sperm olmaması
ama allhtan umıt kesılmez cnm hangı dr gıdıyorsunuz tedavıyı basladınız mı bu bıyopsı teseden mı mıcroteseden mı acaba

canım kıyamam ben size ama olsun ağlayın ve rahatlayın bende ağlayınca azda olsa rahatlıyorum
aynen rahatlıyor ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…