esım evlat edınmek ıstemıyor bende ustune gıtmedım ama cok uzuldum arkadslarım benden sonra evlendıler 2cı cocuklarını kucaklarna aldılar uzuntuden panık atak oldum sımdı sıze yazarken babam aradı kendımı tutamadım agladım onlarda korktular bısey yok dıyorum ınanmadılar aksam aksam onlarıda uzdum artık gozyaslarıma hakım olamıyorum.
hoşgeldin canım nasıl olayım açtım çeşmeyi vanayı bulamıyorum kapatamadım bir türlüvck nasilsin sanim kendinizi uzmeyin insallah bizimde bebislerimiz olucak bizde gitdigimiz yerden erken kalmak zorunda kalicaz bak uzmeyin kendinizii cemrem sende uzme kendini tatlim bizimde olucak bebizlerimiz ALLAH bizede vericek evlatlarimizi
kıyamam sana kızzzzzzzz olurmu ıcımızı bı tek burda dokebılıyoruz
bazı seylerı esmıze bıle soyleyemezken burda anlatıp rahatlıyoruz ıyı oldu ıyıııııı
canlarım hadi toparlayalım kendimizi inanın çok pişman oldum duygularımı yazdığıma...
hepinizin böyle patlayacağını bilsem yazar mıydım hiç
siz benim herşeyimsiniz arkadaşım dostum kardeşim herşeyim hepinizi çok seviyorum...
rabbim bizi hiç bizaman ayırmasın birbirimizden...
siz böyle ağlayınca ben daha kötü oldum...
hadi kızlar lütfen toparlanalım...
canım benim sen kendini suçlama sende bizim canımızsın.inşallah güzel günlerimiz gelincede ben bu yazılarımızı kopyalayıp hatırlatıcam hepimize
inş bitanem ben inanıyorum o günlerin geleceğine...
allahın izniyle bizde hamiş olacağız
ağlarken bile birbirimizi takip ettiğimiz gibi bi kişi hamiş kalsın hepimiz onu takip edicez
sonrada bebişler gelecek
allahın izniyle ikiz ikiz gelecekleri için topiğimizin bebişleri biraz fazla olacak
aslında bızım bebısler sanslı olacak nıye dersenız
oohoohhhh teyzeler bolllllllllll kuzenler bollllllllllll çifter çifter kuzen
onlardan sanslı bebısler mı var ayolllllllllllllllll
bazen kendımden suphelenıyorum ne cabuk gulmeye gectım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
tabi tatlım en şanslı biz ve bebişlerimiz olacak
yeterki o günler hayırlısıyla bian evvel gelsin...
kız ne yapalım öyle olmasak kafayı yeriz
tabi tatlım en şanslı biz ve bebişlerimiz olacak
yeterki o günler hayırlısıyla bian evvel gelsin...
kız ne yapalım öyle olmasak kafayı yeriz
iyi akşamlar canlarım nasılsınız
haklısın cnm benım
hayat devam edıyor guzel gunler bızı beklıyor ınşllh
iyi akşamlar canlarım nasılsınız
hoş geldin canım tabi ki aramıza girebilirsin.sormana bile gerek yok takıl bize hayatını yaşa bazen derdini kederini bazen mutluluğunu paylaş bizler her daim senin yanında olucaz gerek bilgilerimiz gerekse dualarımızla peki sizin azo sebebiniz belli mi?.biraz bize kendiniz hakkında bilgi verir misiniz?
iyiyiz cnm benım bı aglıyor bı guluyoruz sende katıl ama gulmeye cnm
aglamaya degil
cnm benım esımde sertoly sell yanı hıc sperm olmamasıeşimin spermiogram sonucu :0 milyon. teshiş azosperm. biyopsi sonucu: sol testis sertoly cel only sendromu sağ testis: % 10 lara olgunlaşmamış spermatid izlendi. açıkçası bundan hiçbirşey anlayamadık.
aynen rahatlıyor ınsancanım kıyamam ben size ama olsun ağlayın ve rahatlayın bende ağlayınca azda olsa rahatlıyorum
iyi akşamlar canım ne olsun bi ağlayıp bi gülüyoruz
sen nasılsın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?