bileciğin bir ilçesinde yaşadık cok yakındı eşkişehire cok giderdik.ordan biliyorum ama cok güzel cok modern bi şehir benim için
en son ne zman geldin canım ?
gerçekten çok güzelleşti eskişehir modernleşti. başkanımız harika
bilecikte benim amcam yaşıyor bende oraya giderim zaman zaman..
...................
merhaba zeynepcim nasılsın?
uzun zamndır görünmüyorsun nasılsın ne var ne yok ?
en son yaz tatilinde gelmiştim ben ve cok güzeldi
merhaba kızlar bu ara fazla giremiyorum nete kuran kursuna gidiyorum gelincede biraz yorgun oluyorum iş güçle uğraş sonrada dersimi çalışıyorum akşamda erken yatmaya çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum ama kurana başladığımdan beri kendimi çook iyi hissediyorum sizlerde benim aklımdasınız hep sizler nasılsınız
iyi akşamlar nasılsınız Baharcım cnm beni listeden silermisin ben arkadaşlar için okuyamıyorum kimseyi zor durumda bırakmak istemem bu ara hiç fırsat bulamıyorum okumak için
geldiğinde misafir etmek isterim canım.
merhaba kızlar bu ara fazla giremiyorum nete kuran kursuna gidiyorum gelincede biraz yorgun oluyorum iş güçle uğraş sonrada dersimi çalışıyorum akşamda erken yatmaya çalışıyorum o yüzden fazla giremiyorum ama kurana başladığımdan beri kendimi çook iyi hissediyorum sizlerde benim aklımdasınız hep sizler nasılsınız
aminn cnm onun verdiği huzuru başka hiçbişey vermiyo inş. sende seneye başlarsın ALLAHın izniylekuran okumak insana gerçekten huzur veriyor. bende bi kursa gitmek istiyorum alsında ama fırsat bulup araştıramadım.
allah kabul etsin canımcım.
bizde aynıyız değişen bişey yok canım.
iyi akşamlar canım sorun değil sen daha önce bikaç kişiye okumuştun niye silelim ismini...
bu listede 1 kişiye okuyupta onada okunan arkadaşlar oldu...
sen boşver bunları sıra sana gelince seninde surelerin okunacak ve dua edicez senin için...
bende az önce seni geçirmiştim aklımdan nezamandır girmiyor topiğe diye...
sonra baktım sen geldin yazdım bunları ama gitmişsin sildim bende...
sonra gördüm yazını...
15 tatilde bozüyüke gelicez canım cok sevinirim.azoyu rahat rahat konuşacak arkadaşlara okadar ihtiyaç duyuyorki insan.bunu yaşamayan bizi anlamıyor cünkü.cok isterim canım inşallah.
tedaviniz hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider ve bol bol sperm bulunur canım.arkadaşlar merhaba nasılsınız uzun zamandır yazamıyordum biz aralık adetiyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz yani 2 gün sonra muhtemelen 19-20 aralık gibi.tüp bebek ilaçlarını v.s herşeyi ayarladık eşimle birlikte heyecanlı bir şekilde beklemeye koyulduk.tekrardan hatırlatayım durumumuzu eşim ve ben 30 yaşındayız eşimde tek taraflı inmemiş testis durumu var 20 aydır emre beyde tedavide hormonlar en son 10 gün önceki sonucumuz FSH : 7,01 total testesteron : 7,16 LH : 0,25 umut tüp bebek merkezinde işlemimiz olacak benim doktorum ulun uluğ bey eşimin emre bakırcıoğlu.hemen hemen yılbaşı veya 1 gün sonrasına felan denk geliyor eşimin mikrotese ameliyatına.heyecan dorukta bizlerde.adet ağrılarım 1 hafta önce başladı.muhtemelen pazartesi gibi gözüküyor.inş bizlerde şahit olduğumuz inmemiş testisli başarılı microtese ameliyatlı arkadaşların grubuna katılırız.bol bol sperm bulunur inş.emre bey çok ümit verdi ama benim hala tereddütlerim var.emre beyi biliyorum kolay kolay çok ümit vermez ama bize %80-90 gibi buluruz dedi.sadece kafam bu LH 20 aydan bu yana niye yükselmedi anlamadım.emre bey telefonda eşime LH'nin yükselmemesi normal demişti küçük iken yapılan inmemiş testis ameliyatında kanallarda hasar veya üretimde bir bozukluktan kaynaklanıyor büyük ihtimal demişti ama mikrotesede sıkıntı stres yapmayın büyük ihtimal buluruz dedi.birçok çift taraflı inmemiş testis durumlarında bile sperm bulunduğuna şahit olduk hatta hormonal durumları bozuk olduğu halde bizim durumlarumız iyi gibi gözüküyor kaan beyde mailde o da emre bey gibi büyük ihtimal bulunur demişti.hayırlısı bakalım dualarınızı bekliyoruz saygıdeğer kaderdaş dostlarım.
canım benim ağlama bak ben geldim
aminn cnm onun verdiği huzuru başka hiçbişey vermiyo inş. sende seneye başlarsın ALLAHın izniyle
kızlar azönce bişey daha öğrendim sizlerle paylaşmak istiyorum, tüp bebek yaptırmak isteyen çiftlerde tutmama nedeni tamamen kadına aitmiş, yumurtalıkları sağlam ve kaliteli ise aynı zamanda yaş 30 ve altı ise bebk tutma şansı çok artıyormuş bebek tutmuyorsa erkekle ilgisi yokmuş çünkü en kalıteli spermler toplanıyormuş işin bu kısmında erkekten çıkıyormuş durum kadına bağlanıyormuş onbinin üzerinde yapılan istatistik sonucu bu, şimdi bişey sorucam ben yumurtalıklarımı sağlamlaştırmak için bitkisel neler yapmalıyım kullanmalıyım, sağ tarafta 3 sol tarafta 3 yumurtam varmış şansım ne olur ve tüp bebek için yeterlimi ki :s
baharcım son yazdığımı okyabilir misin yorumunu bekliyorum canım
cnm sizde hep benim aklımdasınız çok sağol cnm o zaman bende yarına 1 meryem süresi okurum arkadaş için inş. ALLAH dualarımızı kabul eder en kısa zamanda hayırlısıyla
canım yumurta kalitesini arttırmak için bazı macunlar kullanılıyor...
bal, çörekotu ve tarçın karışımı ve bal, polen ve arısütü karışımı...
bunlar yumurta kalitesini arttırıyor...
ayrıca embriyo yerleştirildikten sonra hergün 1 avuç kabak çekirdeği ve 1 dilim ananas yenilmesi gerekiyormuş...
benim bildiklerim bunlar...
ayrıca 6 yumurtada kötü değil zaten sayı çok önemli değil...
önemli olan yumurtaların kaliteli olması...
onn içinde bu macunları kullanırsan inş faydalı olacaktır...
hoşgeldin canım ama ben çıktım kimse olmayınca yine bi bakayım dedim ve maşallah döktürmüşsünüz yine
cnm benim yumurtlamam düşük olduğu için adetim düzensizdi geçen ay çörek otu tarçın bal a başladım adetim bu ay 2 gün önce geldi daha önce 8,9 gün önce başlıyodu bu karışım bende işe yaradı kullanmanızı tavsiye ederim buayda kullandım belik vesile olur hamile kalmam için inş.
canım bende özellikle bal, çörekotu ve tarçın karışımının iyi geldiğini düşünüyorum...
inş sana şifa olur canım benim rabbim en kısa zamanda hamiş olmayı nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?