Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin hepimiz için inş. cnm bi kalabilsem hamile haber veririm sen ne yaptın çocuk için

canım biz kaan hocayla tedaviye devam ediyoruz...
1 aylık tedavi sonucu 1-2 canlı spermi gördük...
şimdi 2. ayımızdayız cuma günü kociş ankarada genart tüp bebek merkezinde sperm testi yaptıracak...
çıkış olursa dondurulacak dua et bizim için olur mu

dert ortak yardımlaşma süper hepinizden ALLAH razı olsun canlarım

öyle canım allah hepinizden razı olsun ailemden ve çevremden kimse bilmiyor azoyu dertleşecek paylaşacak kimse olmuyor haliyle iyiki buluştuk burada çok şey öğrendim kısacası hepiniz süpersiniz

selam kızlarr
ayy yazana kadar deli oldum ayoll..
net gidp geliyo..
nasılsınız canlarım?

cnm inş. herşey yolunda gider ALLAH yardımcınız olsun dualarım senle

selam kızlarr
ayy yazana kadar deli oldum ayoll..
net gidp geliyo..
nasılsınız canlarım?

hoşgeldin bebekimm bazen benide çıldırtıyor bu site donup kalıyor giremiyorum...
iyiyim allaha şükür sen nasılsın gezdin geldin mi kocişle

iyi akşamlar canım iyiyim allaha şükür sen nasılsın ??
son durumu bildirdiniz mi kaan hocaya ??

iyiyim canım saol kaan hoca ya bildirmedik çünkü ankaraya çağırıyo tüp bebek için ama çok zor olacak giderek
hem maddi hem manevi olarak çok yorulacağız izmir de bir tüpbebek merkezine gidelim diyoruz tabi iyi biryer bulabilirsek bu gün 2 yerle görüştüm ama güvenemiyorum keşke ankaraya yakın olsaydık of of

sperm cıkısı olmuşmuydu canım sizde ben sizdeki son gelişmeleri kaçırdım galiba

canım daha tüp bebek için erken değil mi
bize hiç öyle bişey demedi sadece tedbirli olmak için sperm testini her ay burda yaptırın çıkanlar dondurulsun dedi...
hemen başlamak bana da pek doğru gelmiyor...
hakkınızda hayırlısı olur inş...

canım hemen tedaviye başlamıyacaz spermleri dondurmak için arıyorum tüpbebek merkezini hayalkırıklığına uğramak istemem önce spermleri görelim sonra tüp bebek yalnız ben hiç dr muayene olmadım bi muayene olmak istiyorum sadece hayırlısı

hoşgeldin bebekimm bazen benide çıldırtıyor bu site donup kalıyor giremiyorum...
iyiyim allaha şükür sen nasılsın gezdin geldin mi kocişle

hoşbulduk bebekim
evet ya bu siteyle alakalı bir sorun var galiba çünkü face de hiç sorun olmuyo..
bende iyiyim tatlım evet gezdik sonra kayınvalideme gittik yemeğe yedik yemeğimizi geldik..
ya baharım ben hiç dua okuyamadım bebekim yaaa..
birtürlü fırsat bulamadım hiç kuranda okuyamıyorum nezamandır kocişte kızıyo valla..
heran hasta olabilirim bitsinde alayım okuyayım bebekim yaa..
ya aslında çooook yavaş okuyorum ben hızlanamadım birtürlü ve elime bir aldımmı acayip uzun sürüyo duayı okuyup bitirmem..
ama olsun yinede alıp okuyayım bebekim..

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bazen bendede oluyo
dertleşiyoruz gelsende

hoşbulduk canım benimm..
anemon canım benim sana dündü galiba yazdım ama okumamış olabilirsin..
gözün aydın tatlım sperm çıkmış şükür..
inşallah çoğalır spermlerinizde ameliyata gerek kalmaz..
ALLAH yardımcınız olsun canım inşallah daha güzel haberler verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…