iyi geceler canlarım sizi yalnız bırakmaya gelmiyor.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki yazdıklarınızı okumak bir saatimi alıyor.
orasıda öyle tabi ama çaktırma bebekimmm
sabah 11 gibi kalktım 9 saat uyumuşum
biraz sonra yatıcam zaten belki ozaman uykum gelir...
vck canım görüntü var ses yok napıyorsun sen onca zamandır
bitiremedin mi geçmişi okumayı
vck canım görüntü var ses yok napıyorsun sen onca zamandır
bitiremedin mi geçmişi okumayı
evet bebekim yatınca uyursun.
kocişte 15 dk sonra geliyormuş aradı.
iyi geceler canlarım sizi yalnız bırakmaya gelmiyor.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki yazdıklarınızı okumak bir saatimi alıyor.
aynen canım abimlere gitmiştik.bir geldim hemen pc başına geçtim birtürlü bitiremedim yazdıklarınızı bence yakında kk dan ödül bile alırız.yılın en çok dertleşen topiği
gözün aydın cezasını iyi ver diycem ama merak etme burda öyle bir yağmur yağdıki mevlam senin hakkını bırakmamıştır.
evet bebekim yatınca uyursun.
kocişte 15 dk sonra geliyormuş aradı.
seninkini bilmem ama benimki yorgunluktan beni görmez hemen uyurdu))) bende salak salak beklediğimle kalırdım ))iyice sinirlerim tepeme çıkardı....
bende 1e gelmeden yatacaktım tam zamanında çıkıyoruz bebekimm
iyi geceler canımcım.
bi ara çok konuştuk sonra kızlar uçtu gitti.
şimdide herkes yeni toplandı
sen naptın gezdin mi bugün canım ? gittinizmi abine?
gözün aydın cezasını iyi ver diycem ama merak etme burda öyle bir yağmur yağdıki mevlam senin hakkını bırakmamıştır.
evet bebekim benim
rüyalarımda da beraber olalım
evet bebekim benim
rüyalarımda da beraber olalım
evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim
yağmur yok dedi bide bana..
keisn hasta olacak o zamn
hasta olsunda o zaman burnundan getiririm.
maça gittinde ondan oldu diye başlarım....
evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim
bende bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?