Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler canlarım sizi yalnız bırakmaya gelmiyor.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki yazdıklarınızı okumak bir saatimi alıyor.

iyi geceler vck doğru diosun cnm ben bile takip edemiom direk topiğin sonundan başlıom yazmaya ) oku oku bitmio...

vck canım görüntü var ses yok napıyorsun sen onca zamandır
bitiremedin mi geçmişi okumayı

aynen canım abimlere gitmiştik.bir geldim hemen pc başına geçtim birtürlü bitiremedim yazdıklarınızı bence yakında kk dan ödül bile alırız.yılın en çok dertleşen topiği

iyi geceler canlarım sizi yalnız bırakmaya gelmiyor.o kadar çok kaynatıyorsunuz ki yazdıklarınızı okumak bir saatimi alıyor.

iyi geceler canımcım.
bi ara çok konuştuk sonra kızlar uçtu gitti.
şimdide herkes yeni toplandı
sen naptın gezdin mi bugün canım ? gittinizmi abine?

aynen canım abimlere gitmiştik.bir geldim hemen pc başına geçtim birtürlü bitiremedim yazdıklarınızı bence yakında kk dan ödül bile alırız.yılın en çok dertleşen topiği

olur valla neden olmasın
bizde bu çene ve dert olduktan sonra kaynatır kaynatır tüm ödülleri toplarız

kızlar bişey dicem elma sirkesi mantara enfeksiyona iyi geliyor demişler kulupte bende bi kaç gün denedim iyi geldi siz hiç duymuşmuydunuz bunu (ama yinede doktora gidicem enfeksiyon tekrarlamasın diye)

iyi geceler canımcım.
bi ara çok konuştuk sonra kızlar uçtu gitti.
şimdide herkes yeni toplandı
sen naptın gezdin mi bugün canım ? gittinizmi abine?

evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim

gözün aydın cezasını iyi ver diycem ama merak etme burda öyle bir yağmur yağdıki mevlam senin hakkını bırakmamıştır.

yağmur yok dedi bide bana..
keisn hasta olacak o zamn
hasta olsunda o zaman burnundan getiririm.
maça gittinde ondan oldu diye başlarım....

evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim

hadi canımcım cesaretini topla biran evvelde git hayırlısı ile.
sonrada gelsin bebişler bakalım.
hayırlı zamnda olsun inşallah canımcım

yağmur yok dedi bide bana..
keisn hasta olacak o zamn
hasta olsunda o zaman burnundan getiririm.
maça gittinde ondan oldu diye başlarım....

canım bilemiycem şimdi eşini yalancı çıkarmak istemem ama kendimizi apartmandan arabaya zor attık .

ayy cnm inş. olur işlerin yolunda giderde bebeğin olur...içim gidiyo valla durumumuza hepimizde bu kadar istekliyken Allahım inş. verir en kısa zmnda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…