Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy cnm inş. olur işlerin yolunda giderde bebeğin olur...içim gidiyo valla durumumuza hepimizde bu kadar istekliyken Allahım inş. verir en kısa zmnda.

inşallah canım rabbim duysun sesimizi.canım sizin durum neydi ben şu anda hatırlıyamadım.

evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim

canım belkide çok memnun kalacaksın...
herşey yolunda gidecek ve bebişini sağlıcakla kucağına alacaksın...
ve kendine kızacaksın keşke bukadar beklemeseydim diye...
ne bileyim birden böyle hissettim
bi karar vermen lazım artık ya başlayın ya bi süre daha erteleyin...
ama böyle muallakta kalmak sana yaramıyor

Son düzenleme:
kızlar benim artık yatışa geçmem lazım
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
iyi geceler....gecenin bu vakti bizi burda toplayan nedir.....aaahhhhh....aaahhhhh....mevlaam...şu kullarınıda sevindir.

baharcım iii geceler çıkarsan eğer.. ben aralarda başka sayfalarıda geziom )) kim ne yazmış görene herkes çıkmış olur heralde çıkan olursa onlarada iii geceler öpüyorum....

iyi geceler....gecenin bu vakti bizi burda toplayan nedir.....aaahhhhh....aaahhhhh....mevlaam...şu kullarınıda sevindir.

valla ya bebeği olanlar geliyomu hiç mışıl mışıl ya uyuyolar yada bebek salllıolar ya biz tanımadığımız dert ortaklarımızla dertleşiyoruz acımızı hafifletmek çareler bulmaya çalışıyoruz.inş cnm sevineceğimiz günlerde gelir...

esmacım iyi geceler...sizde son durum nedir....bende antalya da yaşıyorum... siz nerdesiniz merkezdemi

nazlı kardeş eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunu var 20 aylık tedavide eşim.ya bugün ya da yarın adetimle beraber tüp bebek sürecine gireceğiz niş.biz aksekide yaşıyoruz eşim devlet memuru din görevlisi burada 5 yıla yaklaşık.ben 1,5 yıldır antalyadayım.10-12 gün sonra istanbulda emre beyde microtese ameliyatı olacak eşim.siz antalyanın neresinde oturuyorsunuz ? ve sizdeki durum nedir ?

inşaallah canım herşey yolunda gider veeeeee istanbuldan bebeğinle dönersiniz.. dualarımız sizinle. ikl denemeniz ise rahat olmaya çalışın biliyorum zor ama sonuç ALLAHın takdiri..... biz merkezde oturuyoruz.aslen konya seydişehir liyim.akseki den geçiyoruz.inş. yolum düşerse seninle tanışmak isterim.siz antalyaya gelirseniz de beklerim..bizde azo malesef sebebini bilmiyorum. 7sene önce tıp fakültesinde tese oldu bulunamadı.2yıl önce memorial de tüpbebek yaptık.[az sayıda normal çıkış oldu]ama olmadı.geçen ay kaan hoca ya gitti eşim.fsh yüksek düşerse tekrar deneyeceğiz inş. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.....

Son düzenleme:

inş nazlı kardeş bekleriz her zaman için.seydişehiri çok iyi biliriz arada bir gideriz oraya da.eşim sağolsun beni bayağı gezdiriyor.her ay antalyaya tahlildi sınavdı v.s derken muhakkak geliriz.valla ben rahatım desem yeridir ama eşim çok stres yapıyor bazen haliyle herşey ona bağlı sperm yoksa çocuk işi de suya düşüyor.emre bey çok ümitli bulunacağından bakalım hayırlısı.hormonlarımız normal sınırlarda.eşiniz ne iş yapıyor antalyada neresinde oturuyorsunuz antalyanın.biz aksekinin cemerler köyünde yaşıyoruz aksekiye varmadan 20 beride murtiçi kasabasını geçtikten 5-6 km sonra sağa dönüp güzelsu tabelasından içeri girildi mi 2 km sonra cemerler köyü.bizde tanışmak isteriz eşimle birlikte.

inş bigün bizimde olcak bizde bu saatlerde bebeğimizi sallıcam yada onun sıcaklıgıyla uyucaz

çok güzel ve doğru. Allah hepimizin yüzünü güldürür inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…