- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
hadi canımcım cesaretini topla biran evvelde git hayırlısı ile.
sonrada gelsin bebişler bakalım.
hayırlı zamnda olsun inşallah canımcım
ayy cnm inş. olur işlerin yolunda giderde bebeğin olur...içim gidiyo valla durumumuza hepimizde bu kadar istekliyken Allahım inş. verir en kısa zmnda.
evet canım gezdim geldim.yengemde soruyor ne zaman hastaneye gidiceksin senin için o kadar randevu aldım çabuk gitte sevelim artık bebişlerini dedi bende tamam dedim ama ödüm kopuyor.hayırlısı olsun dedim
bende bende bende
canım bilemiycem şimdi eşini yalancı çıkarmak istemem ama kendimizi apartmandan arabaya zor attık .
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sende gel rüyalarımıza canım benim sensiz olur mu
kızlar benim artık yatışa geçmem lazım
hepinize iyi geceler allah rahatlık versin
yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum hepinizi
gelirim tabi esesslimde sende benim rüyama girdiniz bende iadei ziyaret yapayım bari
inşallah canım rabbim duysun sesimizi.canım sizin durum neydi ben şu anda hatırlıyamadım.
iyi geceler....gecenin bu vakti bizi burda toplayan nedir.....aaahhhhh....aaahhhhh....mevlaam...şu kullarınıda sevindir.
esmacım iyi geceler...sizde son durum nedir....bende antalya da yaşıyorum... siz nerdesiniz merkezdemi
nazlı kardeş eşimde tek taraflı inmemiş testis sorunu var 20 aylık tedavide eşim.ya bugün ya da yarın adetimle beraber tüp bebek sürecine gireceğiz niş.biz aksekide yaşıyoruz eşim devlet memuru din görevlisi burada 5 yıla yaklaşık.ben 1,5 yıldır antalyadayım.10-12 gün sonra istanbulda emre beyde microtese ameliyatı olacak eşim.siz antalyanın neresinde oturuyorsunuz ? ve sizdeki durum nedir ?
inşaallah canım herşey yolunda gider veeeeee istanbuldan bebeğinle dönersiniz.. dualarımız sizinle. ikl denemeniz ise rahat olmaya çalışın biliyorum zor ama sonuç ALLAHın takdiri..... biz merkezde oturuyoruz.aslen konya seydişehir liyim.akseki den geçiyoruz.inş. yolum düşerse seninle tanışmak isterim.siz antalyaya gelirseniz de beklerim..bizde azo malesef sebebini bilmiyorum. 7sene önce tıp fakültesinde tese oldu bulunamadı.2yıl önce memorial de tüpbebek yaptık.[az sayıda normal çıkış oldu]ama olmadı.geçen ay kaan hoca ya gitti eşim.fsh yüksek düşerse tekrar deneyeceğiz inş. rabbim hakkımızda hayırlısını versin.....
valla ya bebeği olanlar geliyomu hiç mışıl mışıl ya uyuyolar yada bebek salllıolar ya biz tanımadığımız dert ortaklarımızla dertleşiyoruz acımızı hafifletmek çareler bulmaya çalışıyoruz.inş cnm sevineceğimiz günlerde gelir...
inan bende şimdi sana yazmıştım kaç dk dır nerelerdesin diye
eee sen gelmezsen kaçırırsın işte böyle muhabbeti
Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır" rabbım hepımıze hayırlı evlatlar vermesi dilegiyle..
ıyıakşamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?