amann yanan yemek olsun evi yakmada allah korusun ..
iyiyiz güzelim sen nasılsın.
ben hep içerim civan perçemi adet sancısınada iyi ğelir düzensiz adetide düzenler.
ya sorma hergün ne pişircemle yıpranıyor kadınlar herşeyi begenmedikleride oldumu daha çok düşünüyor insan.
dimi ama evi yakmadığımıza şükredelim
yazmıştım canım ama tekrar yazayım 17 sinde tese varmış hadi hayırlısı..
inşallah boool boool sperm bulunur 2012 de bebişini alırsın kucağına inşallah..
bizimde tarih ocağın ilk haftası belli olacak hayırlısıyla..
gözümden kaçmış canım kusura bakma sağol inşallah herşey yolunda gider busene 2012de yüzümüz ğüler allah sizede bizede hepimize yardım etsin sizede şubata verir belki tese gününü inşallah gerek kalmasa çıkış olsa keşke .:18:
Ahh canımm ne sancılar çektim çekiyorum yıllardır.Hap bile içmemeye çalışıyodum ki aman ilerde bebeğim olmaz diye.Hep içimden geçiyodu zaten bebeğimin olmama ihtimali ama evlendik yine de 2yıla yakın korunduk sadece 2ay korunmasız ilişki sonucu bebek olmayınca bebeğimin olmama ihtimali daha da büyüdü gözümde ama hep benim olmayacak gibi gelirdi.Ve 2ay sonunda doktora gittgim 6/7aydır olmuyo dedim muayene etti her şey güzel de çikolata kisti var dedi ben de hemen bak biliyodum bebeğimin olmayacağını kist var işte diye dünyam başımı yıkıldı en büyük dertti sanki benim için sonra eşime de tahlil verdi ama önemsemedik tatile gittik ondan sonra hadi yaptıralım diyince ve sonucu alınca dert neymiş anladım.İçime doğan oldu işte aslında bunu içime doğuran da yıllar önce bana bakılan bir kahve falıydı tövbe YaRabbim inanılmaz ama işte takılmıştı aklıma.Hiç baktırmamak en iyisi aslında günahsa var demek bir sebebi ama yine zaman zaman baktırym ya yok dalgasınaydı yok eğlence içindi ama sonuçta yasaklanmış biqşey.Nerden çıktı da şimdi ben bu kadar konuştum bilmiyorum....
aaaa bilmiyordumm guatrın ses tellerine zarar verdiğini..
ama değişiklik olsa anlardın dimi yani..
evet canım inşşallh normale binmiştir değerler..
sağol bidenem sizinkideeee...
evet ameliyat tarihi yaklaştıkca bir garip olduk..
kocişle hep rüyalarımızda kabus görüyoruz..
sonrada oturup birbirimize anlatıp rüyalarımızı daha bir strese sokuyoruz kendimizi..
olan aklımızda gitti yaaa..
gözümden kaçmış canım kusura bakma sağol inşallah herşey yolunda gider busene 2012de yüzümüz ğüler allah sizede bizede hepimize yardım etsin sizede şubata verir belki tese gününü inşallah gerek kalmasa çıkış olsa keşke .:18:
olur canım ne kusuru..
inşallahhh inşallahhhh..
evet belkide şubata verir hayırrlısı diyelim..
Ahh canımm ne sancılar çektim çekiyorum yıllardır.Hap bile içmemeye çalışıyodum ki aman ilerde bebeğim olmaz diye.Hep içimden geçiyodu zaten bebeğimin olmama ihtimali ama evlendik yine de 2yıla yakın korunduk sadece 2ay korunmasız ilişki sonucu bebek olmayınca bebeğimin olmama ihtimali daha da büyüdü gözümde ama hep benim olmayacak gibi gelirdi.Ve 2ay sonunda doktora gittgim 6/7aydır olmuyo dedim muayene etti her şey güzel de çikolata kisti var dedi ben de hemen bak biliyodum bebeğimin olmayacağını kist var işte diye dünyam başımı yıkıldı en büyük dertti sanki benim için sonra eşime de tahlil verdi ama önemsemedik tatile gittik ondan sonra hadi yaptıralım diyince ve sonucu alınca dert neymiş anladım.İçime doğan oldu işte aslında bunu içime doğuran da yıllar önce bana bakılan bir kahve falıydı tövbe YaRabbim inanılmaz ama işte takılmıştı aklıma.Hiç baktırmamak en iyisi aslında günahsa var demek bir sebebi ama yine zaman zaman baktırym ya yok dalgasınaydı yok eğlence içindi ama sonuçta yasaklanmış biqşey.Nerden çıktı da şimdi ben bu kadar konuştum bilmiyorum....
eevt canım guatr ses telleirne zarar veriyormuş gözlere zarar veriyormuş
ama illeri dönemleri bunlar daha fazla olurmuş.
tabi kociş bunları okumuş takıntı yapmış kendine.
gözelrinde şişlik var ama aşırı değil ve inmeyede başladı.
ses telleri bana göre değişmedi ama değişti diye tutturdu.
moral veriyorum sürekli bişi yok diye ama o bildiğini okuyor işte..
valla canım inşallah tesede bol bol spermleriniz çıkarda kabuslarınızda biter sıkıntılarınızda biter inşallah.
sonra bebişinizi rüyalarda görürsünüz.
selam kızlarr ben geldim
gemişi okuyup geliyorummmm...
hşgeldin canımıniçi...
iyidir canım sen nasılsın
baharrrr bebekim neden sesin çıkmıyo..
hayırdır canınmı sıkkın?
hımmm evet gözlerinin şiştiğini sende farketmiştin zaten..
eşin ses tellerine zarar verdiğini okumuşsa kendi kendine evham yapıyorddur..
sen yinede moral ver bebekim
ama bilmiyorumki bize kim moral versin dimi ama..
eee napalım artık onlar iyi olsunda..
inşallah canım benim yaaa şu sıkıntılarımız biter inşallah..
evet bebişlerimizi görelim artık rüyalarımızda..
ağlama diye geldim ama sen çıkmışın bende çıktım zaten zor girmiştim
bıt bıt başımdan ayrımadı bilg açmamam için elimden aldı sinir oldum..
bugün acısını çıkarırırz bebekim
merhaba bebekim hoşgeldin
nerelerdesin sen gözüm yollarda kaldı
esmacım iyi geceler...sizde son durum nedir....bende antalya da yaşıyorum... Siz nerdesiniz merkezdemi
selam canım benim ben de senin gibi geçmişi okumakla meşguldüm
hoşbulduk bebekimm bende iyi sayılırım...
dün gece uyuyamadım gece kalktım...
bugünde okuldan gelir gelmez yattım ama yine uyuyamadım...
bende canlarımın yanına gideyim onlar bana iyi gelir dedim
geçmişi okuyordum bebekimm sayfalar çok yavaş ilerliyor...
bi çözemediler şu sorunu
canımda sıkkın nedendir bilmem...
uykusuz olduğum içindir belki
merhabalar arkadaşlar.benimde eşim azospermi hastası.Sizlerin yazdıklarını okuyordum.Ama yazamıyordum .Benim eşimde 2 kere microtese oldu ama sonuç olumsuz.İlk microtesede hormon tahlilerine bile bakılmadan micotese yaptılar.hemde çok pahalı bir rakama.Şimdi Kaan aydos ilaç tedavisindeyiz.Ama artık korkularım çok yüksek.olumsuzluğa tahamül edemicem gibi geliyor.Hormon değerlerimiz normal seviyede genetik problemde yok herşey normal ama sonuç yok.Bizim gibi olupta sperm çıkışı olan hastalar varmış.Ama bana İmkansız gibi geliyor.Umut yok artık gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
merhabalar arkadaşlar.benimde eşim azospermi hastası.Sizlerin yazdıklarını okuyordum.Ama yazamıyordum .Benim eşimde 2 kere microtese oldu ama sonuç olumsuz.İlk microtesede hormon tahlilerine bile bakılmadan micotese yaptılar.hemde çok pahalı bir rakama.Şimdi Kaan aydos ilaç tedavisindeyiz.Ama artık korkularım çok yüksek.olumsuzluğa tahamül edemicem gibi geliyor.Hormon değerlerimiz normal seviyede genetik problemde yok herşey normal ama sonuç yok.Bizim gibi olupta sperm çıkışı olan hastalar varmış.Ama bana İmkansız gibi geliyor.Umut yok artık gibi.Allah hepimizin yardımcısı olsun
keşke biraz uyuyabilseydin bebekim zaten yeni iyileştin sayılır uykusuzluk fenaa yaa...
evet işkence gibi şu siteye girmek azönce yine gitti geldi ne bileyim bir çözemediler..
hımm neşelen bebekim can sıkmak yok açalım müziğimizi kopalım
kesinlikle bitanem çook pipirikli zaten. iyice pipirikli oldu.
valla canım moral vermekte ben helak oldum.
ama pes etmiyorum devam ediyorum vermeye ama içimde benimde ne fırtınalar kopuyor.
çıksam bir dağın tepesine bir bağırsam yıkılır dağlar heralde
o kadar doluyum yani.
inşallah sıkıntılarımız biterde bugünleri geride bırakıırz.
herşeyin hayırlısı olur inşallah...
bebekimm çok bekledim seni tam dayanamayacak noktaya geldim uykudan sen geldin...
sanırım geçmişi okuyordun bende çıktım artık kusura bakma
çıkaralım bebekimm sizin yanınızda olmayınca kendimi kötü hissediyorum zaten...
hoşbulduk bebekimm benim
dün gece 11,30da yattım 12,30 da uyandım gözüme uyku girmedi...
sinirlerim zıpladı sinirlendikçe daha da uykum kaçtı...
3 de anca yatabildim sabahda uyanamadım kociş zor kaldırdı
hadi okuldan gelince yatayım dedim 1 saat yattım okadar uykum olmasına rağmen yine uyuyamadım...
ne oldu bana anlamıyorum :26:
canım kocişin guatr için test yaptırmış...
inş sonuçlar iyi çıkar en kısa zamanda normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?